استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

استاندار خراسان‌رضوی: تسهیل خدمت‌رسانی نیازمند اصلاح برخی قوانین است

  • کد خبر: ۷۹۶۵۵
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۲
استاندار خراسان‌رضوی: تسهیل خدمت‌رسانی نیازمند اصلاح برخی قوانین است
استاندار خراسان‌رضوی گفت: برخی قوانین و روال‌های قانونی دست‌وپاگیر وجود دارد که برای تسهیل خدمت‌رسانی به مردم، اصلاح آن‌ها ضروری به‌نظر می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از ایرنا، استاندار خراسان‌رضوی گفت: برخی قوانین و روال‌های قانونی دست‌وپاگیر وجود دارد که برای تسهیل خدمت‌رسانی به مردم، اصلاح آن‌ها ضروری به‌نظر می‌رسد.
محمدصادق معتمدیان افزود: برخی از این قوانین در مسیر ارائه خدمات مطلوب و به‌هنگام به شهروندان و تسریع و تسهیل در اجرای پروژه‌ها مانع ایجاد می‌کنند که نیاز است با بازنگری در این قوانین به اصلاح آن‌ها اقدام شود.


وی تأکید کرد: باید با حذف برخی تشریفات، اختیارات بیشتری به مدیران داده شود، اما درعین‌حال باید کمیته‌ای بر روند انجام امور و جلوگیری از حیف‌ومیل نظارت کند، زیرا ایجاد رضایتمندی در مردم و اجرای پروژه‌ها برای رفاه مردم ضروری است، چون وظیفه ما خدمت به مردم است.


معتمدیان اظهار کرد: برخی روال‌های به‌ظاهر قانونی و قوانین مربوط به آن به‌جای تسهیل در روند ارائه خدمت به مردم، به عاملی برای فرار از مسئولیت و انجام کار تبدیل شده است و وجود آن به تأخیر در اجرای پروژه‌ها و مانعی در مسیر خدمت‌رسانی به مردم منجر می‌شود.
وی با بیان اینکه این مشکلات و روال‌های نیازمند اصلاح در جریان سفر‌های شهرستانی و پیگیری خواسته‌های مردم بیش از پیش خود را نشان می‌دهد، ادامه داد: به‌یقین سفر‌های شهرستانی سبب نوعی آسیب‌شناسی مدیریتی در استان نیز می‌شود.


استاندار خراسان‌رضوی با اشاره به سفر ۱۰روز پیش خود به شهرستان داورزن گفت: در دیدار با مردم روستای تاریخی مزینان مشخص شد که ساخت راه دسترسی شهر داورزن به روستای مزینان حدود ۲۰سال معطل مانده است و چندین وزیر در سفر‌های مختلف به منطقه نتوانسته‌اند گره این طرح را بگشایند، درحالی‌که مهم‌ترین و تنها مطالبه مردم روستا به‌سرانجام‌رسیدن همین راه بود.


وی افزود: با پیگیری در این سفر، ابتدا دستور خلع ید پیمانکار و امانی‌شدن پروژه به‌معنای استفاده از امکانات و اعتبارات دولتی را برای پایان پروژه صادر کردیم که مؤثر بود و در کمتر از ۲۴ساعت عملیات اجرایی آسفالت و آماده‌سازی این مسیر تقریبا ۶کیلومتری آغاز شد و به‌زودی تکمیل و مطالبه مردم محقق می‌شود.
معتمدیان تصریح کرد: اگر بخواهیم در کشور کار انجام دهیم، شدنی است و لازمه‌اش اراده، پشتکار و دلسوزی است تا موانع شناسایی شوند و برای برداشتن آن‌ها از سر راه خدمت‌رسانی اقدام شود.


استاندار خراسان‌رضوی یکی از آفت‌های موجود در کشور را مطالبه‌سازی‌های غیرواقعی دانست و افزود: این روند مطالبه‌سازی درحالی شکل گرفته است که برمبنای توان و امکانات موجود کشور، پاسخ‌گویی به آن شدنی نیست؛ ضمن اینکه در وهله نخست باید مطالبات گذشته پیگیری و محقق شود، زیرا رضایت مردم و اعتماد آن‌ها در گرو انجام وعده‌های داده‌شده و تحقق‌یافتنی است، نه ایجاد مطالبات جدید و نشدنی.


وی با اشاره به اینکه در ۸ ماه گذشته به ۲۶شهرستان از ۳۳شهرستان استان سفر کرده است، افزود: درمجموع از ۶۷شهر و ۵۴روستای استان بازدید شده و برای رفاه حال مردم و تحقق مطالبات آن‌ها ۱۰۵۴ مصوبه گذرانده شده که هرکدام به فراخور زمان و پیگیری‌ها تاکنون به‌میزان درخور توجهی پیش رفته و محقق شده است.
معتمدیان افزود: ازآن‌میان تاکنون ۱۴۰مصوبه کامل اجرا شده، ۷۴۹مصوبه با درصد پیشرفت بیش از ۹۰درصد در محدوده زمانی تعیین‌شده در دست اجراست و دیگر مصوبات نیز درحال پیگیری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->