پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC پرسپولیس در آستانه سفر به ترکیه کارتال و یک تصمیم سخت در مورد ارونوف احتمال فسخ قرارداد پرسپولیس با بیفوما نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی حمله تند زنوزی به یک ایجنت در برنامه زنده+ ویدیو| خشم مدیرعامل تراکتور کنایه سنگین میثاقی به قلعه‌نویی+ ویدیو| آماده پاسخ سرمربی تیم ملی باشید! صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ!
سرخط خبرها

بازگشت بیک‌لیک لی به گرگان

  • کد خبر: ۷۹۷۶۲
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۶
بازگشت بیک‌لیک لی به گرگان
سرمربی پیشین تیم بسکتبال زنان مهرام به گفته صفحات هواداری منتسب به بانوان شهر گرگان به این تیم بازگشت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، با انحلال تیم بسکتبال زنان مهرام، نیکا بیکلیک لی سرمربی این تیم به زادگاه خود بازگشت و پس از چند جلسه مذاکره خبر توافق او با مسئولان تیم بانوان گرگان در فضای مجازی منتشر شد.
بیک لیک لی دو فصل پیش با تیم بانوان شهر گرگان به نایب قهرمانی سوپرلیگ بانوان رسید. فصل پیش، اما او به مهرام تهران پیوست تا سروه ضرغامیان هدایت شهرداری‌چی‌ها را برعهده بگیرد.
خبر دیگر اینکه تیم بانوان شهر گرگان از این پس مستقیم زیر نظر شهرداری این شهر اداره می‌شود و به این ترتیب شاید نام بانوان شهر گرگان هم به شهرداری گرگان تغییر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->