حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

منابع نزدیک به احمدمسعود: پنجشیر در کنترل جبهه مقاومت است

  • کد خبر: ۷۹۸۶۳
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۰
  • ۲
منابع نزدیک به احمدمسعود: پنجشیر در کنترل جبهه مقاومت است
«قاسم محمدی» یکی از افراد نزدیک به احمد مسعود درباره وضعیت پنجشیر به فارس گفت: روز گذشته با عقلانیت فرماندهان، اعضای طالبان وارد این ولایت شدند. در حالی که طالبان فکر می‌کرد پنجشیر کارش تمام شده، کوه پشت دهانه منفجر شد و طالبان در آنجا گیر کردند و سبب شد از دو طرف محاصره شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تا این لحظه پنجشیر در اختیار نیروهای مقاومت بوده و «بغلان» و «اندراب» نیز از کنترل طالبان خارج شده است.

 

جنگ در پنجشیر تمام شده است. مردم به سمت خانه‌های خود در حرکت هستند و منطقه در دست نیروهای مردمی است.

 

مقاومت ملی افغانستان از طالبان دو چیز می‌خواهد؛ اول، رفتن به سمت یک حکومت موقت یعنی یک شخص بی‌طرف روی کار بیاید و دوم رفتن به سمت انتخاباتی که در آن هر کس کاندیدای خود را داشته باشد.

 

احمد مسعود کمی دورتر از پنجشیر اما در داخل خاک افغانستان و در نقطه امنی قرار دارد و اگر به صلاح باشد تا ساعات آینده در انظار عمومی سخنرانی می‌کند.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
0
0
به طالبان بگویید حجاب اجباری طالبان زنده به گور کردن زنان و در جهل ‌گذاشتن نصف جامعه است ‌
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
0
0
زنده باد عدالت طلبان . همانهایی که حقوق زنان را محترم میشمارند و انها را زنده به گور نمیکنند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->