بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد در حال حاضر هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد فعال است بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده مشهد | آیا کسی صدای سرفه‌های شهر را می‌شنود؟ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟
سرخط خبرها

آبادانی در حاشیه شهر در گرو تعریف بسته‌های مشوق سرمایه‌گذاری است

  • کد خبر: ۸۰۰۷۱
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
آبادانی در حاشیه شهر در گرو تعریف بسته‌های مشوق سرمایه‌گذاری است
با تعریف مشوق‌های سرمایه‌گذاری برای تعریف پروژه‌های اقتصادی در حاشیه شهر، می‌توان توسعه و آبادانی این مناطق را به ارمغان آورد که رفاه ساکنان را به‌همراه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم دائمی، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر مشهدبا بیان این مطلب گفت: یکی از انتظارات مهم مردم از مدیریت شهری، عدالت اجتماعی است، این عدالت اجتماعی، محصول توسعه متوزان خدمات، سرانه‌ها و مباحث اقتصادی و ... است.

 

وی با بیان اینکه در گام نخست باید میزان رضایت عمومی شهروندان نسبت به توزیع متوازن خدمات، سرانه‌ها و پروژه‌های اجرا شده توسط مدیریت شهری احصاء و بررسی شود، گفت: پروژه‌های شهری در ابتدا مکان‌یابی و سپس نسبت به شرایط جغرافیایی منطقه تعریف می‌شوند ولی مردم معتقدند که این پروژها عمدتا در مناطق برخوردار هستند که این موضوع یکی از چالش‌های اساسی مدیریت شهری است.

 

دائمی افزود: شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره باید پاسخ قانع‌کننده‌ای نسبت به این مطالبه‌گری عمومی ارائه دهد.

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر مشهد تعریف پروژه‌های مختلف در حاشیه شهر را عامل افزایش رضایتمندی ساکنان این مناطق دانست و تصریح کرد: در این پهنه‌ها، اراضی بزرگ‌مقیاسی داریم که مالکان آنها برای تعریف پروژه‌های اقتصادی و گردشگری اعلام آمادگی کرده‌اند؛ حقوق شهروندی نباید به چند خط نوشته روی کاغذ محدود شود و با پیش‌بینی امتیازات ویژه و بسته‌های تشویقی برای سرمایه‌گذار جذابیت ایجاد کنیم.

 

دائمی با بیان اینکه در چنین شرایطی شاهد توسعه و آبادانی مناطق حاشیه شهر و به تبع آن، ایجاد ثروت برای ساکنان آن خواهیم بود، تصریح کرد: این تصمیم، ریسکی است که مدیریت شهری باید یک‌بار و برای همیشه، به صورت جامع و کامل انجام دهد تا منجر به عدالت‌محوری در سطح جامعه شود.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->