موحدیان: جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر برای استیضاح شهردار مشهد نبود ترامپ برای دیدار با امیر قطر به دوحه می‌رود مشهد از نظر مدیریت، تفکیک و جمع‌آوری مکانیزه پسماند، جزو شهر‌های پیشرو است ضرب‌الاجل به ۳ اداره برای حل مشکلات شهرک مهرگان مشهد آمار، ابزار اصلی خدمت به شهروندان مجید مرتضایی: فوتسال افغانستان دیگر پدیده نیست، یکی از قدرت‌های آسیا است آلودگی هوای مشهد تا فردا (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) ادامه دارد | خطر تنفس برای گرو‌ه‌های حساس حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان
سرخط خبرها

امروز؛ هوای مشهد برای گروه های حساس نا سالم است

  • کد خبر: ۸۰۱۱۴
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶
امروز؛ هوای مشهد برای گروه های حساس نا سالم است
هوای مشهد برای پنجمین روز متوالی آلوده است و در حال حاضر کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد. 

به گزارش شهرآرانیوز، بنابر اعلام مرکز پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی مشهد بر اساس آخرین اطلاعات واصله از ایستگاه‌های سطح شهر شاخص کیفیت هوای امروز مشهد با عدد ۱۲۵ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است. همچنین میانگین شاخص کیفیت هوا در سه ساعت گذشته برای میانگین کل ایستگاه‌ها ۱۲۲ و برای گروه‌های حساس ناسالم بوده است. کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۲۵ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشته است.

بیشترین بار آلودگی از ایستگاه سمزقند با شاخص ۱۵۲ گزارش شده و هوای این منطقه در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها قرار دارد. همچنین کمترین آلودگی از ایستگاه‌ سجاد با شاخص ۸۳ گزارش شده و هوای این منطقه در شرایط قابل قبول قرار دارد. 

در حال حاضر کیفیت هوا در ایستگاه‌ لشکر با شاخص ۱۴۰، خیام شمالی با شاخص ۱۳۵، ماشین ابزار با شاخص ۱۳۷، سرافرازان با شاخص ۱۳۳، الهیه با شاخص ۱۳۰، خیام جنوبی با شاخص ۱۳۰، تقی‌آباد با شاخص ۱۲۵، امامیه با شاخص ۱۳۲، شهر با شاخص ۱۲۵ و ایستگاه آوینی با شاخص ۱۳۴ در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد. 

همچنین کیفیت هوا در ایستگاه‌های نخریسی با شاخص ۹۰ و چمن با شاخص ۱۰۰ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.‌

این شرایط هوایی احتمال افزایش بروز علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری‌های قلبی، ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان را در پیش دارد. بر این اساس توصیه می‌شود که افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

چنانچه شاخص کیفیت هوا بین عدد ۵۱ تا ۱۰۰ باشد، کیفیت هوا زرد رنگ و قابل قبول گزارش می‌شود. اگر این عدد بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ و نارنجی رنگ باشد، کیفیت هوا ناسالم برای گروه‌های حساس شامل کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و ریوی و زنان باردار است.

کیفیت هوا زمانی به رنگ قرمز درمی‌آید که شاخص آن فراتر از عدد ۱۵۰ رود؛ از این‌ رو چنانچه شاخص کیفیت هوا بین عدد ۱۵۱ تا ۲۰۰ باشد، گفته می‌شود که هوا برای همه افراد ناسالم است.

همچنین هنگامی که شاخص قهوه‌ای رنگ شود و به بالاتر از عدد ۳۰۰ برسد کلیه افراد جامعه باید از قرار گرفتن در هوای آزاد خودداری و یا حتی‌الامکان شهر را ترک کنند.

 

منبع ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->