نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر
سرخط خبرها

گل زاده: زایتسف الگوی من است|نوجوانان جهان دنیایی جدید برای ما بود

  • کد خبر: ۸۰۱۸۷
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۲
گل زاده: زایتسف الگوی من است|نوجوانان جهان دنیایی جدید برای ما بود

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مسابقات والیبال قهرمانی نوجوانان جهان در تهران چند چهره بسیار مستعد را رو کرده است. یکی از این بازیکنان امیرمحمد گل زاده است با دو متر و پنج سانتی متر قد که در قطر پاسور تیم ایران آنچنان درخشید که همه کارشناسان او را به اتفاق پدیده جدید والیبال ایران خوانده اند.
گل زاده درباره اینکه از کی والیبال را شروع کرده می‌گوید: والیبال را از سن ۱۲ سالگی زیر نظر آقای حمید کریمی مربی سازنده و پرتلاش کرج آغاز کردم. اما پست پشت خط زن را خودم ترجیح داده ام.
او درباره مسابقات قهرمانی جهان می‌گوید: مسابقات نوجوانان جهان دنیایی جدید پیش چشم ما به وجود آورده اند اینکه بچه‌های ایران چقدر بااستعداد و با تعصب هستند وگرنه نمی‌توانستیم با چهارماه و نیم تمرین جلوی تیم‌هایی که بین دو تا پنج سال با هم تمرین کرده بودند، بایستیم. بچه‌های نوجوانان همه همسطح بازی کردند در واقع چهره ممتاز نداشتیم و من هم به هیچ وجه سرتر از دیگران نبوده ام. تیم کنونی از بین ۹۷۸ بازیکن در سراسر کشور گلچین شده اند؛ اول از همه باید از مسعود آرمات، سرمربی و سایر کادرفنی تقدیر کرد که بعد از شکست سنگین مقابل لهستان اجازه ندادند که تیم از نظر روحی دچار آسیب شود. بدترین شب من باخت در نیمه نهایی به لهستان بود که بدون اینکه شام بخورند از ناراحتی و خستگی تا صبح خوابیدند. بهترین خاطره من هم پیروزی بر تیم روسیه بود که در ست پنجم همه با انرژی چندبرابر جنگیدیم.
گل زاده درباره الگویش در والیبال هم می‌گوید: الگوی من ایوان زایتسف است. قطر پاسور تیم ملی ایتالیا که نه تنها بازیکن بزرگی است بلکه از نظر اخلاقی هم یکی از بهتر ین‌های دنیاست. او مردی خانواده دوست است و شنیدن زندگی اجتماعی و شخصی او برای ما ایرانیان دلپذیر است.
او در پایان درباره آرزو و هدفش هم می‌گوید: من هیچ آرزویی ندارم، اما هدفم این است که خود را به بالاترین سطح والیبال دنیا برسانم. می‌دانم که اگر دست از تلاش بردارم، از آرزوهایم عقب می‌مانم. افتخار من و همه بچه‌های تیم نوجوانان این است که به احترام مردم عزیزمان تا سرحد جان تلاش کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->