جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

آغاز اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در مشهد

  • کد خبر: ۸۰۳۱۰
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
آغاز اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در مشهد
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: باید برمبنای حفظ کرامت انسانی و عدم ایجاد هزینه‌ای برای انقلاب و نظام و در کنار آن آمایش درست، به بحث ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی بپردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت السلام و المسلمین حسن منصوریان در مراسم اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر، اظهار کرد: ما همواره در برابر آسیب دیدگان اجتماعی مسئول هستیم. برخی از افراد سودجو به قدری فضا را آلوده کردند که ما در تشخیص جامعه هدف خود دچار مشکل شده ایم.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان به آمایشی دست پیدا کنیم تا بتوانیم به افراد آسیب دیده رسیدگی بیشتری داشته باشیم. همکاران ما نیز در معاونت فرهنگی نسبت به فردی که دچار آسیب اجتماعی شده نیز احساس مسئولیت خواهند کرد و شاید به آن نقطه دست پیدا کنیم تا بتوانیم شغلی آبرومند برای این فرد ایجاد کنیم.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: باید برمبنای کرامت انسانی و عدم ایجاد هزینه‌ای برای انقلاب و نظام و در کنار آن آمایش درست، به بحث ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی بپردازیم.

منصوریان افزود: مشهد شهرامام رضا (ع) است و باید همه اقدامات انجام شده در آن بر مبنای مهربانی باشد، مبنای این طرح نیز مهربانی خواهد بود تا اثرات خیری برای شهر در پی داشته باشد.

 

شناسایی و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی به طور خاص

سید مجتبی منتظری، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهر مشهد نیز در مراسم اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر، اظهار کرد: تقاضا داریم در این طرح اهتمام ویژه‌ای را در نظر بگیرید.

وی با اشاره به اجرای طرح ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی به مدت یک هفته، ادامه داد: برای این طرح ۱۳ اکیپ ون در نظر گرفته ایم که از ساعت ۸ الی ۲۲ به صورت دو شیفت اقدامات خود را انجام خواهند داد. همچنین موتور سیکلت نیز برای مکان‌هایی که امکان ورود ون به آن نیست در نظر گرفته شده است.

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تاکید: همچنین ۱۳ نفر از نیرو‌های انتظامی نیز همراه ما خواهد بود، هر ون دارای یک نیروی انتظامی، دو سرگشت (آقا و خانم) و راننده است.

منتظری بیان کرد: در این طرح به شناسایی کودکان کار توسط دو دستگاه ون نیز می‌پردازیم. در نهایت پس از شناسایی این افراد به مرکز غربالگری بهزیستی منتقل شده و مسائل مرتبط با آن‌ها به صورت جد پیگیری می‌شود.

وی عنوان کرد: متکدیانی جمع آوری شده نیز براساس مصوبه شورای عالی اداری به مجتمع اردوگاهی سرای سبز زندگی منتقل و در آنجا ساماندهی شوند.

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: گفتنی است که این طرح در طول سال به صورت یک شیفت در حال انجام است، اما در این هفته به صورت ویژه در دو شیفت انجام می‌شود.

اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->