نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در مشهد

  • کد خبر: ۸۰۳۱۰
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
آغاز اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در مشهد
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: باید برمبنای حفظ کرامت انسانی و عدم ایجاد هزینه‌ای برای انقلاب و نظام و در کنار آن آمایش درست، به بحث ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی بپردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت السلام و المسلمین حسن منصوریان در مراسم اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر، اظهار کرد: ما همواره در برابر آسیب دیدگان اجتماعی مسئول هستیم. برخی از افراد سودجو به قدری فضا را آلوده کردند که ما در تشخیص جامعه هدف خود دچار مشکل شده ایم.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان به آمایشی دست پیدا کنیم تا بتوانیم به افراد آسیب دیده رسیدگی بیشتری داشته باشیم. همکاران ما نیز در معاونت فرهنگی نسبت به فردی که دچار آسیب اجتماعی شده نیز احساس مسئولیت خواهند کرد و شاید به آن نقطه دست پیدا کنیم تا بتوانیم شغلی آبرومند برای این فرد ایجاد کنیم.

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: باید برمبنای کرامت انسانی و عدم ایجاد هزینه‌ای برای انقلاب و نظام و در کنار آن آمایش درست، به بحث ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی بپردازیم.

منصوریان افزود: مشهد شهرامام رضا (ع) است و باید همه اقدامات انجام شده در آن بر مبنای مهربانی باشد، مبنای این طرح نیز مهربانی خواهد بود تا اثرات خیری برای شهر در پی داشته باشد.

 

شناسایی و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی به طور خاص

سید مجتبی منتظری، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهر مشهد نیز در مراسم اجرای طرح ویژه جمع آوری و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر، اظهار کرد: تقاضا داریم در این طرح اهتمام ویژه‌ای را در نظر بگیرید.

وی با اشاره به اجرای طرح ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی به مدت یک هفته، ادامه داد: برای این طرح ۱۳ اکیپ ون در نظر گرفته ایم که از ساعت ۸ الی ۲۲ به صورت دو شیفت اقدامات خود را انجام خواهند داد. همچنین موتور سیکلت نیز برای مکان‌هایی که امکان ورود ون به آن نیست در نظر گرفته شده است.

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد تاکید: همچنین ۱۳ نفر از نیرو‌های انتظامی نیز همراه ما خواهد بود، هر ون دارای یک نیروی انتظامی، دو سرگشت (آقا و خانم) و راننده است.

منتظری بیان کرد: در این طرح به شناسایی کودکان کار توسط دو دستگاه ون نیز می‌پردازیم. در نهایت پس از شناسایی این افراد به مرکز غربالگری بهزیستی منتقل شده و مسائل مرتبط با آن‌ها به صورت جد پیگیری می‌شود.

وی عنوان کرد: متکدیانی جمع آوری شده نیز براساس مصوبه شورای عالی اداری به مجتمع اردوگاهی سرای سبز زندگی منتقل و در آنجا ساماندهی شوند.

معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: گفتنی است که این طرح در طول سال به صورت یک شیفت در حال انجام است، اما در این هفته به صورت ویژه در دو شیفت انجام می‌شود.

اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی اسیب اجتماعی

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->