تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم
سرخط خبرها

واکسیناسیون فعالان صنعت گردشگری خراسان رضوی؛ تاکنون ۳۰۰۰ نفر واکسینه شدند

  • کد خبر: ۸۰۳۲۲
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۴
واکسیناسیون فعالان صنعت گردشگری خراسان رضوی؛ تاکنون ۳۰۰۰ نفر واکسینه شدند
مدیر روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی به تشریح آخرین وضعیت واکسیناسیون شاغلان گردشگری این استان پرداخت.

گروه تاریخ و گردشگری شهرآرانیوز | مدیر روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی به تشریح آخرین وضعیت واکسیناسیون شاغلان گردشگری این استان پرداخت.


امیر ضیائیان گفت: پس از ۲ ماه پیگیری برای واکسیناسیون افراد شاغل در صنعت گردشگری خراسان رضوی موفق به اختصاص سهمیه ویژه‌ای برای این عزیزان شدیم.


وی ادامه داد: اکنون ۳۰ هزار نفر در بخش گردشگری مشغول فعالیت‌اند که ۵۰ درصد این جمعیت در ۲ سال گذشته فعالیتشان به‌علت کرونا تعطیل بود و با واکسیناسیون امید داریم شرایط بازگشایی آن تأسیسات هم فراهم شود.


ضیائیان خاطرنشان کرد: اکنون همه فعالان هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمانپذیرها، اقامتگاه‌های بومگردی و آژانس‌های مسافرتی و راهنمایان گردشگری استان مشمول دریافت واکسن کرونا خواهند بود.


وی درباره تعداد دز‌های تزریق‌شده تاکنون بیان کرد: اکنون آمار دقیقی برای ارائه نداریم، اما براساس رصد و شناسایی‌مان، حدود ۳۰۰۰ دز واکسن از سه‌شنبه ۱۶ شهریور تاکنون تزریق شده است و این عدد تا ۶۰۰۰ دز پیش خواهد رفت.


ضیائیان درباره بقیه نفرات که واکسینه نشده‌اند، یادآور شد: برخی افراد پس از فراخوان به دلایلی مانند علاقه‌مندنبودن به دریافت واکسن، ابتلا به کرونا یا واکسینه‌شدن براساس اولویت سنی، در فهرست کنونی این اداره‌کل تعریف نشده‌اند. تلاش ما برای واکسیناسیون حداکثری کارکنان تأسیسات گردشگری خراسان رضوی است.


این مقام مسئول درباره روند واکسیناسیون بیان کرد: هتل ۵ ستاره هما مکان واکسیناسیون است که با ۴ واکسیناتور، یک پزشک و بازرسانی از اداره‌کل میراث فرهنگی و دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد مشغول ارائه خدمات به همکاران عزیز هستند.


وی درباره اینکه آیا نیرو‌های تعدیل‌شده صنعت گردشگری هم حائز دریافت واکسن هستند یا خیر تصریح کرد: کسانی که در ۲ سال گذشته تعدیل شده و به کار بازنگشته‌اند، شامل دریافت واکسن نخواهند بود؛ البته تعداد این افراد بسیار اندک است.


ضیائیان درباره واکسن تزریق‌شده متذکر شد: اکنون واکسن‌های برکت و سینوفارم تزریق می‌شود و فقط برای راهنمایان تور و آژانس‌داران که مسئولیت تور‌های گردشگری را دارند، احتمالا آسترازنکا تزریق خواهد شد که تأییدشده سازمان بهداشت جهانی است و این افراد برای ورود به دیگر کشور‌ها به مشکلی برنخواهند خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->