پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرده برداری از کلاهبرداری های یک شیاد در فضای مجازی با شکایت زنی بازنشسته

  • کد خبر: ۸۰۳۷۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
پرده برداری از کلاهبرداری های یک شیاد در فضای مجازی با شکایت زنی بازنشسته
بی آبرویی، زن میان سال را بدجور رنجانده بود، آن هم در آستانه پنجاه و سومین سالروز تولدش. نگران بود، نه از آنچه بر او گذشته بود، بلکه از آنچه احتمال داشت بر او بگذرد. در تمام مدتی که ماجرای زندگی اش در یک ماه گذشته را توضیح می‌داد، مدام بر واژه «بی آبرویی» تأکید می‌کرد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ بی آبرویی، زن میان سال را بدجور رنجانده بود، آن هم در آستانه پنجاه و سومین سالروز تولدش. نگران بود، نه از آنچه بر او گذشته بود، بلکه از آنچه احتمال داشت بر او بگذرد. در تمام مدتی که ماجرای زندگی اش در یک ماه گذشته را توضیح می‌داد، مدام بر واژه «بی آبرویی» تأکید می‌کرد. از روزی که فهمیده بود تصاویر خیلی خصوصی اش دست یک غریبه آن هم یک نامرد افتاده، جریان عادی زندگی اش مختل شده بود و از فردا‌های نیامده می‌ترسید. این زن میان سال برای یافتن راهکار به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کرده بود و با تلاش اطلاعاتی و گسترده کارشناسان این پلیس تخصصی بسیار زودتر از آنچه فکر می‌کرد متهم بازداشت و اسرار مگویش فاش شد.


این پرونده با شکایت زن میان سالی در پلیس فتای خراسان رضوی گشوده شد. کارشناسان در بررسی اظهارات شاکی متوجه شدند که او برای فرار از تنهایی مزمن و یافتن یک هم زبان وارد یک سایت با کاربری نامشخص می‌شود، سایتی که در آن افراد مختلفی دورهم جمع شده و به صورت مجازی با یکدیگر آشنا می‌شده اند.

آشنایی با یک غریبه

ورود زن میان سال با توجه به شاخصه‌هایی همچون بازنشستگی، با استقبال تعدادی از مخاطبان این سایت روبه رو می‌شود. در میان چت‌های زیادی که با شاکی انجام می‌شود، مردی میان سال بیشترین ارتباط را با این زن می‌گیرد. ارتباطی که کم کم به آشنایی بیشتر و صمیمیت کشیده می‌شود.


این کارمند بازنشسته که به واسطه این سایت بخشی از تنهایی هایش پر شده بود، زمان زیادی را در این سایت می‌گذراند و ارتباطش به مرد غریبه وارد مرحله صمیمیت بیشتر می‌شود. این جریان ادامه داشت تا اینکه مرد میان سال از او می‌خواهد تا وارد یک شبکه اجتماعی شود تا با هم بیشتر آشنا شوند. از او می‌خواهد تا برای ورود یک کد که به تلفن همراهش ارسال شده را به او بدهد تا مراحل عضویتش را انجام دهد.

آغاز تهدید‌ها با یک اشتباه

شاکی که نمی‌دانست با گرگی در لباس میش روبه روست، کد را به او می‌دهد، اما بعد از آن ارتباط با تلگرام را از دست می‌دهد و زمان زیادی نمی‌گذرد که متوجه می‌شود فرد غریبه تلگرام او را هک کرده و دسترسی اش را قطع کرده است.
از این لحظه به بعد مزاحمت‌های این فرد آغاز می‌شود. او با تهدید به انتشار تصاویر خصوصی زن میان سال قصد داشته تا از او اخاذی کند. اما زن میان سال که ندانسته و ناخواسته در این گرداب افتاده با راهنمایی درست اطرافیان، شکایتش را به پلیس فتا می‌برد.

دستگیری متهم ۴۵ ساله در مشهد

پس از شکایت از فرد غریبه، بلافاصله اقدامات لازم به منظور شناسایی متهم آغاز می‌شود. کارشناسان با دریافت سرنخ‌های موجود و انجام گشت زنی هدفمند در فضای سایبر به مردی حدود ۴۵ ساله می‌رسند که متهم به انجام این مزاحمت مجازی بوده است.
با هماهنگی‌های صورت گرفته متهم در مشهد دستگیر و به پلیس فتا منتقل می‌شود. سرنخ‌ها و مستندات موجود همه نشان از مزاحمت او برای زن میان سال داشت، موضوعی که خودش نیز اعتراف و انگیزه اش را منفعت مالی بیان کرده بود.

کشف ده‌ها مورد اخاذی احتمالی

با دستور مقام قضایی تحقیقات از متهم به منظور شناسایی دیگر جرائم احتمالی آغاز شد. اگر چه متهم مدعی بود که تنها برای شاکی مزاحمت ایجاد کرده است و هیچ اقدام مجرمانه دیگری مرتکب نشده است، اما بررسی‌ها خیلی زود خلاف گفته‌های او را ثابت کرد و نشان داد که او نه تنها برای این معلم بازنشسته ایجاد مزاحمت کرده بلکه با در اختیار گرفتن تلگرام شاکی، مزاحمت‌هایی نیز برای دیگر مخاطبان او ایجاد کرده است.


رئیس پلیس فتای خراسان رضوی با اشاره به اینکه در بیشتر پرونده‌های تشکیل شده در حوزه جرائم سایبری، خود افراد با دادن اطلاعاتشان شیادان را برای رسیدن به مقاصد شومشان کمک می‌کنند، ادامه داد که در این پرونده پس از بررسی تجهیزات رایانه‌ای متهم، ده‌ها تصویر مختلف از زنان جوان و میان سال کشف شد که به احتمال سوژه‌های بعدی او برای مزاحمت بوده اند.


به گفته سرهنگ جواد جهانشیری، البته در این میان مشخص شد که این مرد ۴۵ ساله در برخی مواقع موفق به اخاذی از زنان مشهدی نیز شده است و احتمالا ده‌ها میلیون تومان از این افراد برای منتشر نکردن اطلاعات و تصاویر خصوصی شان دریافت کرده است.
فرمانده انتظامی پلیس فتای استان با تأکید بر حفظ اطلاعات در فضای مجازی و ارتباط نگرفتن با افراد غریبه در تمام سطوح، از ادامه بررسی‌ها در این پرونده تا مشخص شدن دیگر جرائم احتمالی متهم خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->