ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟ ساپینتو تمرینات استقلال را برای ۶ روز تعطیل کرد یک ستاره دیگر بارسلونا هم مصدوم شد! ویدئو | تشییع صابر کاظمی، والیبالیست فقید تیم ملی در روستای قانقرمه آق‌قلا گلستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | خلاصه بازی منچسترسیتی و دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا (۱۵ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | خلاصه بازی بارسلونا و کلوب بروژ در لیگ قهرمانان اروپا (۱۵ آبان ۱۴۰۴) تغییر و تحول در فولاد آغاز شد
سرخط خبرها

باید از بازگشت مربیان بومی فوتبال به خراسان رضوی حمایت کنیم

  • کد خبر: ۸۰۶۳۹
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
باید از بازگشت مربیان بومی فوتبال به خراسان رضوی حمایت کنیم
رئیس انجمن صنفی مربیان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی خراسان رضوی بر لزوم حمایت از مربیان بومی به فوتبال خراسان تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس انجمن صنفی مربیان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی خراسان رضوی با حضور در تمرین تیم فوتبال پیام توس با اعلام حمایت از کادر فنی این تیم گفت: ورود باشگاه پیام به فوتبالی که چرخه مالی ناعادلانه دارد، اتفاق بسیار مبارکی است و از این بابت خوش حالم.  علی صنعتگر افزود: به نظرم روز‌های بسیار خوبی در انتظار فوتبال خراسان است؛ چرا که بعد از سال‌ها جلو ورود مربیان درجه ۳ و ۴ و غیربومی بی کیفیت گرفته شده و تمام تیم‌های فوتبال خراسان با مربیان بومی خودمان هدایت می‌شوند و این فوق العاده است.

 

 وی با اشاره به نقش انجمن صنفی مربیان در این اتفاق خاطرنشان کرد: انجمن صنفی مربیان اتفاق خوبی را رقم زد و با اتحادی که میان مربیان بومی به وجود آورد، امروز ما شاهد این هستیم که تیم شهرخودرو با یک کادر تمام بومی کار می‌کند. تیم پیام با یکی از بهترین مدرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا که خودش سابقه بازی در باشگاه پیام و سال‌ها مربیگری در لیگ برتر و لیگ دسته یک را داشته و تیم ملی نوجوانان ایران را به همراه همکار دیگر خراسانی مان پنجم جهان کرده است، کار می‌کند. همچنین در فوتسال هم کادر فنی فرش آرا و چیپس کامل همه بومی هستند و خوشبختانه انجمن صنفی روی این مسئله کار کرده است که فقط از ظرفیت‌های بومی فوتبال خراسان استفاده شود.

 

صنعتگر اذعان کرد: فوتبال خراسان به لحاظ مربی و بازیکن بسیار غنی است و بنابراین هیچ نیازی به ورود غیربومی‌ها نیست. فقط یک چیزی باید یادمان باشد و آن این است که ده پانزده سال فوتبالمان دست غیربومی‌ها بود و هیچ خروجی نداشت. حالا بعد از این مدت فوتبال دست خودمان افتاده است و اگر از این وضعیت مراقبت نکنیم و دوباره فوتبالمان به دست غیربومی‌ها بیفتد، خیلی بد می‌شود. مربیانی درجه ۳ و ۴ که گاهی بدون مدرک مربیگری سرمربی تیم لیگ برتری هم بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->