تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و پاری سن ژرمن در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | جدال مایه دار‌ها هاشمیان نیامده به سرخ‌ها مرخصی داد حضور استقلالی‌ها در ایفمارک + عکس قیمت ۱۰ میلیون یورویی اینتر برای طارمی ۳ گزینه برای جانشینی ایمان عالمی در استقلال ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات
سرخط خبرها

انتقاد واعظ آشتیانی از سجادی| مگر نگفتی مدیریت تغییر می‌کند آقای وزیر؟

  • کد خبر: ۸۰۸۴۰
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۱
انتقاد واعظ آشتیانی از سجادی| مگر نگفتی مدیریت تغییر می‌کند آقای وزیر؟
واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال از سیاست‌های وزیر ورزش و جوانان درمقابل مدیریت باشگاه استقلال انتقاد کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، وزیرورزش و جوانان درکمتر از ۱۰ روز نظرش درباره ایجاد تحولات در باشگاه استقلال را تغییر داده است که این موضوع دست مایه‌ای برای نقد کارشناسان شده است. امیرضا واعظ آشتیانی، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال دراین باره می‌گوید: «مسؤولان وزارت ورزش باید بدانند هر صحبتی در مورد موضوعات مختلف انجام می‌دهند، باید به شکلی باشد که در آینده این صحبت‌ها نقض نشود. این موضوع هوشمندی زیادی را می‌طلبد، زیرا رسانه‌ها از هوش بالایی برخوردار هستند و از تناقض در اظهارات مسؤولان ورزش کشور بهره‌برداری خواهند کرد.»

واعظ آشتیانی درادامه صحبت‌هایش گفت: «موضوع استقلال و پرسپولیس در تمام دولت‌ها بسیار مهم بوده و وزرای ورزش در دولت‌های مختلف باید بدانند این دو باشگاه همانند مینی هستند که وزرا روی آن‌ها راه می‌روند. طبیعتا باید با احتیاط کامل در مورد آن‌ها تصمیم‌گیری شود و اگر قولی داده شده باید به آن عمل کنند. تجربه نشان داده حواشی دو تیم بیشترین چالش را برای وزارتخانه ایجاد می‌کند و بهترین راه برای جلوگیری از این چالش‌ها این است که انتخابات در دو باشگاه با تدبیر صورت بگیرد که بعداً مسؤولان مجبور به تغییرات نشوند.»

قائم مقام اسبق سازمان تربیت بدنی تأکید کرد: «متأسفانه در فضای فعلی ورزش کشور فضای مجازی هم تأثیرگذار است و یک عده دنبال فرصت‌طلبی برای سوء استفاده از ورزش هستند بنابراین وزارت ورزش باید به افرادی که چنین نیتی دارند فرصت نداده و کسانی را که به دنبال فرصت‌طلبی از دو باشگاه هستند را خلع سلاح کند. در عین حال مطالبات علاقه‌مندان نیز باید با تدبیر مورد بررسی قرار بگیرد، زیرا شرایط به گونه‌ای است که اگر انتخابات خوبی صورت نگیرد وزارت ورزش تاوان آن را پس خواهد داد متأسفانه در دوره گذشته افرادی به عنوان مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال انتخاب شدند که به جای آنکه یار و کمک باشند بیشتر تبدیل به بار شده بودند. اگر افراد خوبی انتخاب شوند قطعاً اعتمادسازی ایجاد می‌شود و شرایط برای سوء استفاده‌گران نیز به سمت تضعیف‌سازی پیش خواهد رفت..»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->