قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی رشد ۱۴ درصدی پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در اردیبهشت ‌۱۴۰۳ عرضه دارو از هرنوع در عطاری‌ها پیگیرد قانونی دارد پیش‌بینی رگبار باران و کاهش دما در برخی استان‌ها (۶ تیر ۱۴۰۳) توصیه‌هایی جهت پیشگیری از گرمازدگی
سرخط خبرها

چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟

  • کد خبر: ۸۱۰۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟
ظروف آشپزخانه به مرور زمان براق بودن و کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهند و داد می‌زنند که کهنه شده اند. اما در چنین مواقعی لازم نیست به سراغ خریداری نمونه‌های جدید بروید. با کمی تلاش و آگاهی می‌توانید همان ظروف قدیمی رو نونوار کرده و ظاهری بهتر به آن‌ها ببخشید.

به گزارش شهرآرانیوز، ظرف‌های چدنی از ظروف بسیار مقاوم و سالمی هستند که استفاده از آن‌ها در آشپزخانه برای پخت‌وپز بسیار توصیه می‌شود، ولی همین ظرف‌های زیبا پس از مدتی استفاده، ظاهری کهنه و سوخته پیدا و شما را مجبور به تعویض می‌کنند. البته ناگفته نماند راه‌هایی هم وجود دارد که بشود بدون صرف هزینه دوباره، آن‌ها را در خانه نونوار کرد. برای این منظور، به قدری مواد و وسایل نیاز دارید که معمولا آن‌ها را در همان آشپزخانه‌تان می‌توانید بیابید.

برای شروع، یک لایه فویل آلومینیمی را زیر میله‌های فر پهن کنید تا مواد آلوده فرتان را کثیف نکند. ظرف چدنی را به صورت پشت و رو، روی فویل قرار دهید. فر را روی حالت تمیزکنندگی بگذارید. اگر فر شما تنظیمات پاک‌کنندگی ندارد، آن را روی دمای ۴۲۵ درجه تنظیم و هر ۲ ساعت یک بار کنترل کنید. وقتی چرخه کامل و ظرف خنک شد، آن را از درون فر بیرون بیاورید.

ظرف چدنی را درون ظرف بزرگ‌تری بگذارید که به مقدار مساوی از آب و سرکه پر شده است. سپس به آن یک قاشق غذاخوری مایع ظرف‌شویی اضافه کنید و اجازه دهید ۳ ساعت داخل محلول باقی بماند. ظرف را از درون محلول بیرون بیاورید و خوب بشویید. باقی‌مانده کثیفی‌ها را با دستمال خوب پاک کنید و اگر لازم به تکرار شد، این‌کار را آن‌قدر انجام دهید تا ظرف به طور کامل تمیز شود.

اکنون ظرف آماده اضافه کردن یک لایه محافظتی است تا سطح آن یکدست و نچسب شود. برای این منظور، سراسر سطح ظرف، داخل، خارج و دسته‌ها را به روغن بادام‌زمینی آغشته کنید. سپس آن را به پشت روی میله‌های فر قرار دهید و بگذارید یک‌ساعت دیگر با حرارت ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر بماند. این فرایند سبب می‌شود حفره‌های ظرف باز و روغن خوب جذب آن شود. وقتی ظرف خنک شد، منافذ دوباره بسته خواهد شد و شما صاحب ظرفی شفاف و نو می‌شوید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->