ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟
سرخط خبرها

دولت باید بدهی خود را به بانک‌های دولتی تسویه کند

  • کد خبر: ۸۱۲۹۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
دولت باید بدهی خود را به بانک‌های دولتی تسویه کند
نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس در اظهار نظری درخصوص انتشار صورت‌های مالی بانک ملی گفت: بار اصلی خدمات رسانی به مردم و به‌ویژه نقاط محروم کشور و نیز حمایت از تولید و اشتغال‌زایی بر دوش بانک‌های دولتی خصوصا بانک ملی است.

به گزارش شهرآرانیوز، نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس در اظهار نظری درخصوص انتشار صورت‌های مالی بانک ملی گفت: بار اصلی خدمات رسانی به مردم و به‌ویژه نقاط محروم کشور و نیز حمایت از تولید و اشتغال‌زایی بر دوش بانک‌های دولتی خصوصا بانک ملی است.

وی افزود: من خود در مجلس بار‌ها شاهد بوده‌ام در مواردی که بانک ملی قصد بستن یکی از شعب زیانده خود را داشته، همکارانم در مجلس از این کار ممانعت نموده اند. البته اقدامات نماینده‌های محترم در جهت حمایت از مردم منطقه خود بحق بوده و می‌باشد حتی بار‌ها شاهد بوده ام درخواست دایر کردن شعب جدید در مناطق محروم از این بانک داشته اند این در حالی است که به دلیل عدم توجیه اقتصادی، بانک‌های دیگه حاضر به دایر کردن شعب در بخش‌ها و شهر‌های محروم و دور دست نیستند و این بانک ملی است که با متقبل شدن هزینه‌های زیاد و از طرف حاکمیت، با صد‌ها شعبه زیانده به مردم در گوشه کنار کشور خدمات رایگان بانکی ارائه می‌دهد.

سید کاظم موسوی در ادامه افزود:  دولت‌های گذشته بدهی‌های بسیار زیادی به بانک‌های دولتی دارند که به دولت جناب آقای رئیسی به ارث رسیده است. همچنان که وزارت اقتصاد و دولت در سال گذشته نسبت به تسویه بدهی خود به بانک‌های صادرات، ملت و تجارت اقدام نمود و موجب ترمیم و بهبود صورت‌های مالی آن بانک‌ها شد، باید نسبت به تسویه تمام یا بخشی از بدهی خود همچون سه بانک مذکوربه بانک‌های دولتی اقدام نماید، در این صورت ناترازی و صورت‌های مالی بانک‌های دولتی بسیار بهبود خواهد یافت. در حال حاضر بدهی‌های تائید شده دولت به بانک ملی نزدیک به پنجاه هزار میلیارد تومان می‌باشد. هم چنین لازم است دولت سهم خود در ارتباط با افزایش سرمایه بانک بصورت نقدی پرداخت نماید تا شاهد بهبود کفایت سرمایه بانک ملی باشیم، افزایش سرمایه بانک ملی تا بحال از محل تجدید ارزیابی‌ها صورت گرفته است.

نایب رئیس اول کمیسیون اقتصاد مجلس در پایان با استقبال از انتشار صورت‌های مالی بانک ملی افزود: از وزیر اقتصاد، آقای دکتر خاندوزی درخواست داریم در جهت شفافیت، هرچه زودتر نسبت به انتشار صورت‌های مالی دیگر بانک‌های دولتی نیز اقدام نمایند تا بتوانیم با همفکری دولت و مجلس، کمک‌ها و مساعدت‌های ممکن را به بانک‌های دولتی بعمل آوریم تا بیشتر از پیش در خدمت مردم و جامعه باشند.

منبع: روابط عمومی بانک ملی ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->