نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود درآمد میلیون دلاری استقلال از جام جهانی چالش ۸۰۰ میلیاردی پرسپولیس! اسامی محرومان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران غیبت ۸ هفته‌ای آرنولد در رئال مادرید پخش زنده بازی لیورپول و اتلتیکومادرید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و چلسی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی النصر و استقلال تاجیکستان (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آخرین وضعیت بهبودی بیماری سرژ اوریه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اسامی داوران بازی‌های هفته چهارم لیگ برتر اعلام شد پخش زنده بازی استقلال و الوصل (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تیم ملی والیبال ایران در چه صورت به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ صعود می‌کند؟
سرخط خبرها

بازگشت مددی به ساختمان باشگاه استقلال| استعفا رد شد؟

  • کد خبر: ۸۱۳۲۱
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۵
بازگشت مددی به ساختمان باشگاه استقلال| استعفا رد شد؟
درحالی که گفته می‌شد مددی از مدیریت باشگاه استقلال کنار رفته، اما او در روز‌های گذشته در دفتر باشگاه استقلال حاضر شده و صبح امروز نیز به کار مشغول بوده است. به نظر می‌رسد استعفای او مورد پذیرش قرار نگرفته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از تجمع هواداران استقلال مقابل وزارت ورزش و جوانان احمد مددی، مدیرعامل استقلال استعفاء داد. این استعفاء، اما مورد پذیرش وزارت ورزش و جوانان قرار نگرفته است و حتی در دو روز گذشته او در محل کارش حاضر بوده است. با توجه به اینکه مددی همچنان در محل کارش حاضر می‌شود و وزارت ورزش و جوانان نیز سکوت کرده به نظر می‌رسد این مدیرهمچنان باید به کارش ادامه دهد تا سجادی درباره او به جمع بندی برسد.

فریاد شیران: وزارت با استعفای مددی مخالف است

ناصر فریادشیران، معاون استقلال ماجرای استعفای مددی را تکذیب کرده است. او می‌گوید: «تجمع اخیر هم مثل سایر تجمع‌ها با ارتش سایبری انجام شده که از برند استقلال استفاده می‌کنند، تبلیغات می‌گیرند و چنین کار‌هایی را می‌کنند. همه آن‌ها را جمع کنید ۲۰، ۳۰ نفر نمی‌شوند. این افراد از برند باشگاه سوءاستفاده می‌کنند و علیه مدیریت سالم باشگاه کار‌های غیراخلاقی انجام می‌دهند و فحاشی می‌کنند. این تجمعات که می‌بینید هماهنگ‌شده است. در اتاق فکر‌هایی که برخی از اعضای هیأت‌مدیره سابق باشگاه در آن دخالت دارند انجام می‌شود. در اتاق‌های سیاه و تاریک برای استقلال نقشه می‌کشند.»

فریادشیران با تأکید بر اینکه استعفای مددی توسط وزارت ورزش و باشگاه انجام نشده به حرف‌هایش پایان داد: «هواداران هوشیار باشند اینکه علیه من، ملکیان و مددی جوسازی شود به‌خاطر این است که سالم و باشرف کار می‌کنیم. گناه من و مددی چیست؟ چرا شماره من را در فضای مجازی منتشر می‌کنند و به من تلفنی ناسزا می‌گویند. علیه مدیریت باشگاه، کادر فنی و... جوسازی می‌کنند. اگر وزارت اطلاعات به من مأموریت بدهد یک هفته‌ای آن‌ها را دستگیر می‌کنم. آن خواننده رپ چه‌کاره است که به باشگاه ناسزا می‌گوید؟!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->