استقبال از پایگاه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزی در خراسان رضوی رو به افزایش است آمار شوکه‌کننده طلاق در ایران | بیشترین جدایی‌ها در ۵ سال اول ازدواج رخ می‌دهد دستور قضایی برای انتشار تصاویر سارقان مأمورنما در شهرری + عکس برای جابه‌جایی زائران اربعین به ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است کشف یک تن مواد مخدر در شرق کرمان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش ۴۳ درصدی ورودی سد‌های کشور در سال ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته بازدید سرزده از بیمارستان شهید کامیاب مشهد (امدادی) | امدادی که به امداد نیاز دارد صدور بیش از ۹ هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال رأی محکومیت تعزیراتی در خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ ابهام در سرنوشت «هلنا» کودک ۱۱ ساله اصفهانی در سالگرد ربودن او | آیا قتلی اتفاق افتاده است؟ رئیس شورای شهر تهران: شهرداری به تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده نیست بیماران خاص و صعب‌العلاج تأمین اجتماعی می‌توانند مستندات بیماری را در سامانه ثبت کنند ضرورت تأمین مصوبات مالی مرتبط با تأمین اجتماعی توسط دولت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم در استان اعتراف به قتل پس از ۲۴ ساعت | شوهرم را  کشتم، دوش گرفتم و  خوابیدم! خانه سالمندان، سرای گرانی | نگاهی به وضعیت مراکز نگهداری سالمندان در خراسان رضوی اعلام زمان ارسال نتایج ارزیابی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان به سازمان سنجش ۴۵۰ هزار نفر داوطلب کنکور کارت ورود به جلسه گرفتند عاملی که خطر سکته مغزی در جوانان را ۲ برابر می‌کند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ تیر ۱۴۰۴) افزایش تعداد واحد‌های خسارت‌دیده ناشی از جنگ تحمیلی اسرائیل به ۸ هزار واحد در تهران جزئیاتی از تعداد شرکت‌کنندگان در مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هزینه سالانه واکسن ضد هاری ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان است عامل اصلی افزایش فشارخون، این ماده معدنی است گزارش سازمان غذا و دارو از روند توزیع شیرخشک شیرخشک با کدملی و لحاظ سن نوزاد توزیع می‌شود زمان ورود داوطلبان به حوزه‌های کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ افزایش موارد سرطان آپاندیس در نسل جدید پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۲ تیر ۱۴۰۴) | ابرناکی و بارش رگباری در ۱۴ استان طی امروز
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت: کرونا در ایران نزولی شد

  • کد خبر: ۸۱۷۰۸
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۹
معاون وزیر بهداشت: کرونا در ایران نزولی شد
قاسم جان بابایی گفت : به نسبت ماه‌های اوج گیری و همه گیری پیک پنجم کرونا، هم اکنون بیش از ۴۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور خالی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون درمان وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی گفت: پیک پنجم بیماری کرونا در بیشتر استان‌های کشور روند کاهشی گرفته و تا حد زیادی از بحران عبور کرده ایم.

قاسم جان بابایی در حاشیه افتتاح بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب بیمارستان امام خمینی (ره)  اظهار داشت: اکنون در استان‌های شمالی روند بستری‌ها در مراکز درمانی کاملاً کاهشی شده و در استان‌های غربی و جنوبی کشور نیز کرونا سیر نزولی دارد.

وی با بیان اینکه میزان بدحالی و بستری در بخش‌ای سی یو و فوتی هم خوشبختانه روند کاهشی دارد، افزود: به نسبت ماه‌های اوج گیری و همه گیری پیک پنجم کرونا، هم اکنون بیش از ۴۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور خالی شده است.

رعایت نکیم، گرفتار سویه جدید می‌شویم

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ویروس کرونا ناشناخته است و هنوز برای دنیا ممکن است جهش‌هایی جدیدی اتفاق بیافتد و سویه‌های جدید پیدا شود، گفت، این سویه‌ها ممکن است پیک جدید ایجاد کند، اما با روند افزایشی واکسیناسیون در کشور خوشبختانه امنیت خوبی ایجاد شده و نگران کننده نیست.

جان بابایی تصریح کرد: البته باز هم رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی به عنوان یک اصل انکارناپذیر و حیاتی برای امنیت بیشتر در برابر کرونا لازم است.

منتظر معوقه ۳ هزار میلیارد تومانی فوق العاده کادر درمان هستیم

وی همچنین در خصوص تأخیر در پرداخت معوقه مربوط به فوق العاده کادر درمان در شرایط کرونایی گفت: تعداد مریض‌هایی که در پیک پنجم در مراکز درمانی کشور پذیرش و درمان شدند بیش از دو برابر و حتی دو و نیم برابر در برخی استان‌ها نسبت به پیک‌های قبلی بوده و این باعث فشار سنگین به کادر درمان شده است.

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: معوقه فوق العاده کادر درمان بیش از ۳ هزار میلیارد تومان است که منتظر هستیم سازمان برنامه و بودجه شرایط پرداخت آن را برای وزارت بهداشت فراهم تا حق کادر درمان هرچه سریع‌تر پرداخت شود.

راه اندازی مراکز پیشرفته قلب در شهر‌های نیم میلیونی کشور

جان بابایی همچنین در خصوص توسعه مراکز درمان بیماران قلبی با توجه به ابتلاء و درگیری شمار زیادی از مردم به این بیماری گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ مرکز قلب دولتی و خصوصی در کشور راه اندازی شده و برنامه وزارت بهداشت در افزایش این مراکز در شهر‌هایی است که جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر دارند.

وی در خصوص افتتاح مرکز آنژیوگرافی و جراحی قلب بیمارستان امام خمینی آمل نیز گفت: در شهرستان آمل با بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت و نبود مرکز جراحی قلب در غرب مازندران و همچنین ورودی استان از جاده هراز و دسترسی راحت‌تر بیماران و مسافران عبور از خدمات درمانی قلب و عروق این امکان اکنون در این شهرستان فراهم شد.

وی یادآور شد: خوشبختانه هم اکنون همه شرایط لازم برای درمان و کادر درمانی تیم جراحی قلب باز در بیمارستان امام خمینی آمل فراهم شده و بیماران مطابق تعرفه‌های دولتی ویزیت و عمل خواهند شد.

 

منبع:مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->