آغاز اکران فیلم «زیر آب‌های سوزان» درباره شهدای غواص در هنرو تجربه ویژه‌برنامه «سه به بعد» به مناسبت میلاد پیامبر در تلویزیون + زمان پخش راهیابی فیلم کوتاه «لیمو از همه چیز خبر داشت» به جشنواره لوکاس آلمان مادر بازیگر جوان، در سالگرد پسرش درگذشت بازداشت «ریموند کروز» بازیگر «بریکینگ بد» به اتهام خشونت روز سینما، بلیت نیمه‌بها بخرید نگاهی به فیلم هایی با موضوع حوادث واقعی در سینما «خانم والده» و «زالو» در راه سینما فیلم «احضار ۴» دومین افتتاحیه بزرگ سینمای وحشت شد درگذشت «رحیم عزت بقایی» هنرمند پیشکسوت موسیقی و سینما + زمان تشییع آغاز ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی صندوق اعتباری هنر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره تئاتر کودک معرفی شدند | حضور یک کارگردان مشهدی در جمع اعضای شورا سینماگران جهانی تحریم رژیم اسرائیل را اعلام کردند «زوتوپیا ۲» پاییز به سینماها می‌آید روز ملی سینما با تخفیف آثار مکتوب فارابی جشن گرفته می‌شود اجرای فیلم کنسرت «ارباب حلقه‌ها» برای اولین بار در ایران + زمان برگزاری
سرخط خبرها

سرگردانی مسافران پروازهای عراق در فرودگاه مشهد

  • کد خبر: ۸۱۸۴۴
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۹
سرگردانی مسافران پروازهای عراق در فرودگاه مشهد
مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: لغو دو پرواز از سوی شرکت هواپیمایی العراقیه به مقصد بغداد منجر به سرگردانی چندساعته مسافران این پروازها در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد همراه با اصرار آنها برای پرواز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمود امانی‌بنی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: شرکت هواپیمایی العراقیه دیشب این دو پرواز مسافربری خود را باطل اعلام و دلیل این اقدام را صادر نشدن روادید برای مسافران ایرانی در فرودگاههای مقصد در کشور عراق عنوان کرد.

وی ادامه داد: این شرکت هواپیمایی عراقی به صورت مانیفستی همواره برای مسافران خارجی خود از جمله ایرانیان در فرودگاههای عراق روادید صادر می‌کرد لذا مسافران دو پرواز اخیر بنابر روال معمول اقدامی برای دریافت آن نکرده‌اند.

مدیرکل فرودگاههای خراسان رضوی گفت: این در حالی است که بنا بر اعلام شرکت العراقیه، دیروز دوم مهر ماه جاری ابلاغی مبنی بر صادر نشدن روادید برای مسافران ایرانی در فرودگاههای مقصد در خاک عراق به این شرکت هواپیمایی صورت گرفته که بر اساس آن مجاز به انتقال مسافر خارجی به عراق نیست.

وی افزود: اداره‌کل فرودگاههای خراسان رضوی از دیشب پیگیر برقراری پروازهای لغو شده است و حتی استاندار خراسان رضوی و برخی مسوولان کشوری در تکاپو به منظور حل مشکل روادید عراق برای مسافران سرگردان در فرودگاه مشهد و هماهنگی با شرکت هواپیمایی العراقیه برای انتقال آنها هستند.

امانی‌بنی گنجایش مسافری یکی از پروازهای لغو شده را ۱۵۰ نفر و دیگری را ۱۷۰ نفر ذکر و بیان کرد: این تعداد مسافر از دیشب در فرودگاه مشهد حضور دارند و اعتراض خود را نسبت به وضعیت پیش‌آمده با قرائت زیارت عاشورا و سر دادن شعارهای "لبیک یا حسین و لبیک یا زینب" ابراز می‌کنند.

وی ادامه داد: هم‌اینک پروازهای شرکتهای هواپیمایی ایرانی از فرودگاه بین‌المللی مشهد به مقصد عراق بدون مشکل در حال انجام است لذا مسافران این شرکتها با در دست داشتن روادید عراق و همچنین کارت تزریق واکسن کرونا مطابق برنامه عازم سفر زیارتی خود به عتبات عالیات می‌شوند.

پیشتر نیز شرکت هواپیمایی العراقیه طبق برنامه خود قرار بود روز ۲۸ شهریور ماه گذشته پنج پرواز مسافربری در مسیرهای هوایی بغداد - مشهد - بغداد، بغداد - مشهد - نجف و نجف - مشهد - نجف انجام دهد اما در همان روز لغو همه این پروازهای مسافربری را از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد اعلام کرد.

همچنین بر خلاف وضعیت کنونی، شرکت هواپیمایی العراقیه پیشتر اعلام کرده بود از ۲۴ شهریور ماه گذشته تا نخستین روز مهر ماه جاری به صورت ویژه در مسیر مشهد - نجف روزانه سه پرواز مسافربری خواهد داشت.

فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد با گستره ۵۴۰ هکتاری، پس از مهرآباد تهران دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که پیش از شیوع کرونا روزانه به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرتها تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می‌شد.

منبع: ایرنا



گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->