بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند نماینده مردم مشهد در مجلس: وزارت خارجه باید در دیپلماسی قاطع‌تر و شفاف‌تر عمل کند عمار حکیم بر ادامه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا تأکید کرد درگیری پلیس ضد شورش آمریکا با معترضان به اقدامات مهاجرتی فرانسه از تل‌آویو خواست فوراً از لبنان عقب‌نشینی کند واکنش ایران به تصمیم تازه دولت آمریکا | این مصداق نژادپرستی است سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران
سرخط خبرها

قرارگاه اقتصادی کشور به ساختار جدید نیاز دارد

  • کد خبر: ۸۱۹۲
  • ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴
قرارگاه اقتصادی کشور به ساختار جدید نیاز دارد
نماینده مردم اردبیل در مجلس: قرارگاه اقتصادی کشور به ساختار اقتصادی جدید، فرماندهان متخصص و جوانان با انگیزه و با سابقه خوب و برنامه مدون اقتصادی دقیق لازم دارد.
به گزارش شهرآرا نیوز، رضا کریمی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود، گفت: در روز ۱۳ آبان جوانان و نوجوانان آزاده ایرانی شرف، عزت و استقلال را به خود هدیه داده و از استعمارگران غرورشان را پس گرفتند و به میدان آمدند تا با نثار خون خویش برای همیشه چراغی فراروی دانش آموزان کشور باشند و روحیه ظلم ستیزی و عدالت خواهی را در آن‌ها همواره نگهدارند.

نا عدالتی و تبعیض کشنده و مهلک است
نماینده مردم اردبیل، سرعین، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت تحقق آن احساس می‌شود چرا که در کنار هوشیاری در مقابل دشمنی استعمارگران غرب و شرق باید مراقب دشمن کنونی یعنی بی‌عدالتی و تبعیض باشیم، درد تبعیض و نا عدالتی از درد نداری مملکت بیشتر و مهلک‌تر است، ناعدالتی و تبعیض در توزیع منابع و امکانات اموزشی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی، ترانزیتی، صنعتی و خدمات رفاهی باور‌ها و اعتقادات را می‌سوزاند، کمر شرافت و عزت را می‌شکند و موجب فروپاشی بنیان‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه شده و اقتصاد کشور را برهم می‌ریزد و مردم را رنج می‌دهد.

شرایط سیاسی باعث بروز ناعدالتی و تبعیض می‌شود
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: نا عدالتی در همه ابعاد آن محکوم است و در همه سطوح و حوزه سرزمینی و ساختار اداری و نظام دریافت‌ها و پرداخت‌ها تبعیض‌ها طبیعی نیستند و سیاسی هستند، شرایط سیاسی باعث بروز نا عدالتی و تبعیض می‌شود و زمینه را برای منفعت و متضرر شدن برخی دیگر فراهم می‌کند و فاصله طبقاتی را افزایش داده و منجر به سر خوردگی جوانان می‌شود.

وی، افزود: هیچ یک از ما نباید به قیمت ظلم به دیگران منفعت کسب کنیم بلکه باید به جای بی توجهی به تبعیض‌ها در راستای ریشه کنی آن‌ها تلاش کنیم، زیبنده نظام اسلامی کشور ما نیست که در ایجاد زیر ساخت‌های اقتصادی و عمرانی در بین استان‌ها با عدالت برخورد نکنیم و یا در پرداختی بین سازمانی و کارگزاران نظام اسلامی برابری و عدالت رعایت نشود و سازمانی همچون آموزش و پرورش که وظیفه خطیر تعلیم و تربیت منابع انسانی را عهده دار است و یا پرسنل خدوم وزارت جهاد کشاورزی که وظیفه هدایت و حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی را دارد پرداخت حداقلی داشته و برای شرکت‌ها و موسسات دیگر حقوق چند برابری در نظر گرفته شود.

کریمی، گفت: امروزه همه از رنج اقتصادی صحبت می‌کنند مخصوصا مدیرانی که در به وجود آوردن وضعیت فعلی اقتصاد کشور سهیم هستند، این کشور مدیرانی نیاز دارد که کار کنند و نه حرافی، مدیرانی نیاز نداریم که برای افتتاح پروژه‌ای از کشور خیز بردارند و به دنبال دوربین برای دیده شدن باشند، مملکت برای دیده شده این افراد باید چه میزان هزینه پرداخت کند. مدیران اسلامی باید شیوه‌های مدیریتی و سیره مدیریتی حضرت امام علی (ع) را داشته باشند.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مگر می‌شود رزمندگانی برای آزاد نمودن محور عملیاتی روی مین بروند و افرادی دیگر در روز روشن درآمد نا ثواب کسب کنند و امکانات آنچنانی برای خود فراهم نمایند، قرارگاه اقتصادی کشور به ساختار اقتصادی جدید، فرماندهان متخصص و جوانان با انگیزه و با سابقه خوب و برنامه مدون اقتصادی دقیق لازم دارد. با اصلاح نظام مالیاتی و بانکی و با طراحی کامل از پیشروی تومور‌های در حال رشد و فاسد کننده اقتصاد جلوگیری کنیم، مگر می‌شود با روند کنونی، نظامات مالیاتی و سود‌های سرسام آور بانکی در جنگ اقتصادی پیروز شد.

نماینده مردم اردبیل، سرعین، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: با سود مرکب کثیف و جریمه‌های کمرشکن تولید کنندگان داخلی را باید حمایت کرد؟ چهل سال است که کالا‌های وارد می‌کنیم و واسطه‌های آن ارز و سرمایه از کشور خارج می‌کنند، شورای هماهنگی اقتصادی کشور به جای اخذ تصمیمات شبانه روزی، مانع از صادرات محصولات کشاورزی و صادرکنندگان را نابود و تولید کنندگان داخلی را متضرر می‌کند. باید ورود تکنولوژی‌ها و دستگاه‌های سازنده را تسهیل نمود و از واردات کالا‌های که امکان تولید آن در کشور وجود دارد جلوگیری شود.

این نماینده مردم در مجلس، افزود: از دولت به ویژه معاون اول رئیس جمهور و معاون حقوقی وی در اصلاح نقشه منطقه آزاد تجاری اردبیل تشکر می‌کنم همچنین باید از رئیس سازمان برنامه و بودجه و آقای آخوندی وزیر وقت راه و شهرسازی در خصوص راه آهن اردبیل تشکر کنم، از وزیر فعلی راه و شهرسازی در خواست دارم در ارتباط با تامین اعتبار راه‌های شریانی استان به ویژه مسیر سرچم توجه کند و بیش از این مردم استان را داغدار نکند.

وزیر ورزش و جونان به ماموریت سازمانی خود توجه کند
وی، تصریح کرد: برای بهسازی راه‌های روستایی وزیر راه و شهرسازی توجه ویژه‌ای داشته باشد همچنین از وزیر ورزش و جوانان در خواست دارم به ماموریت سازمانی خود توجه کند چرا که آثار مثبت و قابل دفاعی از وی ندیده ایم تذکر می‌دهم که به امور جوانان و ورزش بپردازد، ظاهرا فراموش کرده چه وظیفه‌ای دارد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خواست داریم به جای اظهار نظر‌های شبهه آور در رسانه مجازی فرصتی را فراهم کند از فرآیند تخلف شرکت‌های مورد نظر و پشت پرده آن‌ها بهره برداری کند.
 
منبع: خانه ملت
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->