زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه
سرخط خبرها

آیا خوردن بال و گردن مرغ برای بدن مضر است؟

  • کد خبر: ۸۱۹۳۵
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
آیا خوردن بال و گردن مرغ برای بدن مضر است؟
بال و گردن مرغ محل تجمع چربی‌های اشباع‌شده است که به‌گفته متخصصان خوردن آن برای مردان و زنان مضر و بیماری‌زاست.

طنین همتی|شهرآرانیوز،یک  متخصص تغذیه درباره اینکه آیا خوردن بال و گردن مرغ برای بدن مضر است یا نه، اظهار کرد: نواحی پرچرب مرغ بیشتر در پاچین و بال و گردن مرغ متمرکز شده است. این نواحی پرچرب دو مشکل برای ما دارد؛ اینکه چربی ارزش غذایی کمتری دارد و باعث چاقی می‌شود و دیگر اینکه منبع آلودگی‌هاست. در نتیجه ‌توصیه می‌کنیم این قسمت‌ها به‌دلیل چربی زیادشان کمتر استفاده شوند.
به‌گفته دکتر مجید غیور، در مقطعی چاقی بین اقشار مرفه جامعه شایع بود، اما اکنون به اقشار ضعیف و ‌کم‌درآمد نیز منتقل شده است. دلیلش این است که عده‌ای از مردم از ضایعات مرغ که چربی زیاد و ارزش غذایی کمی دارد، به‌علت قیمت کم برای سوپ و طعم غذا استفاده می‌کنند، ولی مطلع نیستند که این استفاده در بلندمدت به بدن آسیب می‌زند و ‌مضر است.
پوست مرغ آلودگی‌های محیطی زیادی را می‌تواند منتقل کند. همچنین چربی‌های اشباع‌شده‌اش می‌تواند میزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسیب برساند. اگر زندگی سالم می‌خواهید یا می‌خواهید خودتان را در برابر بسیاری از بیمار‌ی‌ها بیمه کنید، بهتر است از خوردن چربی‌ حیوانی در حد امکان پرهیز کنید.
به‌گفته این استاد دانشگاه، ضعف مالی یک بعد موضوع است و آسیبی که به بدن وارد و باعث بیماری می‌شود هم بعد دیگر مصرف این مواد است.
وی گفت: محل تجمع چربی‌ها معمولا زیر پوست است و این چربی‌ها اشباع‌شده و برای بدن انسان مضر است. هورمون‌هایی که برای رشد ‌مرغ تزریق می‌شود، از طریق همین چربی‌ها وارد بدن می‌شود که بسیار مضر است.
همچنین به افرادی که در سن بلوغ هستند به تأکید توصیه می‌شود که پوست مرغ و ماهی مصرف نکنند. بدن دخترهای نوجوان قبل از بلوغ از نظر ذخایر چربی با پسرها یکسان است، ولی به‌محض اینکه به مرحله بلوغ می‌رسند و اولین دوره قاعدگی را تجربه می‌کنند، مقدار چربی انباشته‌شده بدن‌ آن‌ها تا ۳۰درصد افزایش می‌یابد و به این دلیل خانم‌ها نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند.
وی درباره خاصیت پای مرغ که در بین عموم رواج دارد، تصریح کرد: این موضوعات در علم نوین تأیید نشده است. به‌عنوان مثال گفته می‌شود پای مرغ برای تقویت استخوان‌های پا مفید است؛ ما نمی‌توانیم مفید یا مضربودن آن را قطعی قبول و رد کنیم.
دکتر غیور درباره مواد پروتئینی جایگزین برای مرغ و گوشت گفت: معمولا مصرف گوشت سفید به گوشت قرمز اولویت دارد و ماهی در اولویت نخست است. ‌بهتر است از فراورده‌های دریایی مصرف کنیم و ‌اگر این گوشت‌ها تازه‌تر هم استفاده شود، خاصیت بیشتری دارد. گوشت سفید در بازار متنوع است و ‌مردم می‌توانند مصرفشان را از انحصار گوشت مرغ خارج کنند و از گوشت بوقلمون و... نیز استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->