مشهد فردا (پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیل نیست حفظ سلامت چشم و اصلاح اختلالات بینایی با انتخاب درست عینک | زندگی را واضح ببینید پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الزام تست PCR کرونا برای کسانی که واکسن نمی‌زنند

  • کد خبر: ۸۱۹۷۰
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
  • ۱
الزام تست PCR کرونا برای کسانی که واکسن نمی‌زنند
رئیس سازمان غذا و دارو: کسانی که واکسن کرونا نمی‌زنند و داوطلب واکسیناسیون نیستند، برای استفاده از خدمات عمومی باید به صورت مرتب و با هزینه شخصی تست PCR بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا شانه ساز اظهار داشت: با توجه به اینکه با کاهش ابتلاء در جامعه روبرو هستیم پیش بینی می‌کنیم دو هفته دیگر میزان مرگ و میر بر اثر کرونا کاهش یابد.

وی افزود: اکنون مناطق قرمز کرونا در استان‌های غربی کشور است که با روند مناسب واکسیناسیون در این مناطق، به زودی به شرایط پایدار می‌رسند.

شانه ساز گفت: تعداد دوز و نوع واکسن افراد ۱۲ سال به بالا با بزرگسالان تفاوتی ندارد و می‌توان از واکسن سینوفارم برای آن‌ها استفاده کرد. البته بر اساس نتایج، از واکسن انستیتو پاستور و برکت نیز می‌توان برای این افراد استفاده کرد.

وی افزود: البته باید نتایج مطالعات بالینی واکسن انستیتو پاستور و برکت کامل شود تا با اطمینان خاطر آن را تزریق کنیم، اما اکنون با سینوفارم دانش آموزان را واکسن می‌زنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مطالعات و بررسی‌ها در زمینه نیاز به واکسینه کردن کودکان ۶ تا ۱۲ سال در حال انجام است، اما بیشتر کشور‌ها افراد بالای ۱۲ سال را واکسینه می‌کنند.

شانه ساز افزود: زیرساخت‌های شبکه‌ای کشور در بخش واکسیناسیون کامل است و می‌توانیم کارت‌هایی را به صورت هوشمند در اختیار افرادی که واکسن زده اند برای استفاده از خدمات عمومی مانند استفاده از هواپیما و وسایل نقلیه عمومی بین شهری قرار دهیم.

وی گفت: کسانی که واکسن نزنند و داوطلب واکسیناسیون نباشند برای استفاده از خدمات باید به صورت مرتب با هزینه شخصی تست PCR بدهند.

شانه ساز افزود: در مرز‌ها هنگام بازگشت زائران اربعین، تمهیدات لازم برای تشخیص بیماری کرونا در نظر گرفته شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
United States of America
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۴
0
0
اجبار ... اجبار... اجبار...
تمام کنید این اجبار ها را
ما نمی خواهیم واکسن بزنیم و نباید از خدمات محروم شویم و تست های بیخود بدهیم

شما خبرگزاری محترم اگر دغدغه خبررسانی دارید نظرم را منتشر کنید
باتشکر
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->