ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه‌سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد مقدس: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی ۵ ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

انتقاد از کمبود امنیت در بولوار امیریه

  • کد خبر: ۸۲۲۴
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۳
انتقاد از کمبود امنیت در بولوار امیریه
اینجا تریبونی برای بیان نظرات، انتقادات، مشکلات و درخواست‌های شما شهروندان است و می‌توانید از روش‌های زیر، مطالبتان را با ما در میان بگذارید.

اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

 

نیروی انتظامی
شهروند- لطفا برای امنیت بولوار امیریه فکری کنید، بیشتر مردم می‌ترسند سرشب‌ها از خانه بیرون بروند.
شهرستان
۰۹۲...۰۹۱۵ شما را به خدا، از مشکلات و کمبود‌های گلبهار گزارشی تهیه کنید. مردم اینجا زجر می‌کشند. صدای ما را به گوش مسئولان برسانید.
مخابرات
۸۴۰...۰۹۱۵ داخل خط ۲ مترو آنتن نمی‌دهد. اگر ممکن است این موضوع را پیگیری کنید.
قطارشهری
۱۷۲...۰۹۰۱ خانم‌ها لطفا در مترو جای آقایان ننشینید. ما مرد‌ها خسته از سرکار می‌آییم و مجبوریم تا مقصد بایستیم.
۶۵۰...۰۹۰۱ لطفا به رانندگان خط ۲ مترو بگویید کمی آهسته‌تر ترمز بگیرند. گاه چنان ترمز می‌گیرند که مسافران به انتهای واگن پرتاب می‌شوند.
۰۳۶...۰۹۱۵ کاش در مترو برای مردم فرهنگ سازی شود تا از سمت راست حرکت کنند. گاهی راه رو‌ها بسیار شلوغ و آشفته است.
شهرداری
شهروند- لطفا از بولوار امیریه، امیریه ۲.۹ گزارشی تهیه کنید. این خیابان نیاز به ترمیم آسفالت دارد. لطفا پیگیری شود.
سازمان فردوس‌ها
۷۱۵...۰۹۱۵ در بهشت رضا برای هفت هشت دقیقه مداحی ۷۰ هزارتومان پول طلب می‌کنند، از آن طرف مسئول دفن انعام می‌خواهد، مسئول شست وشو انعام می‌خواهد و... لطفا نظارت کنید.
بازار
شهروند- مدتی است نانوایی‌های دولتی حوالی بولوار جلال آل احمد روز‌هایی را غیر از روز‌های مجازشان تعطیل می‌کنند. دلیلش چیست؟
متفرقه
۳۷۶...۰۹۱۵ واقعا نمی‌دانم چه بگویم. اول از خودت گله می‌کنم شهرآرا که از رسانه‌های پرمخاطب هستی و همیشه یک ستون ثابت مردمی در شهرآرا چاپ می‌شود. بار‌ها و بار‌ها از مشکلات کارکنان سی ان جی برایتان گفته ایم، اما فقط یک مصاحبه با یکی از مدیران گرفتید و سر و ته ماجرا را جمع کردید. نمی‌دانم چرا هیچ کس کاری نمی‌کند، حقوق هایمان ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان کم شده است، کارکنان را تعدیل می‌کنند و بقیه نیرو‌ها باید جور کمبود نیرو را بکشند و به قول معروف جان بکنند. اعتراض هم که می‌کنیم می‌گویند: خوش آمدی!
شهرآرا: شهروند گرامی ضمن تشکر از توجه شما به اطلاع می‌رساند این موضوع اکنون در حال بررسی است و به زودی گزارشی دراین باره در روزنامه شهرآرا چاپ خواهد شد.
شهروند- شهرآرای عزیز از گزارش «مهریز» زباله خیز که ۳۰ مهر در صفحه ۲ روزنامه شهرآرا چاپ شد تشکر می‌کنیم. از اینکه همکاران شهرآرا برای پیگیری مسائل شهرک شهید رجایی، به ویژه خیابان شهید فولادی تلاش می‌کنند سپاسگزاریم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->