خودرو‌های فرسوده چقدر بنزین مصرف می‌کنند؟ تب برفکی فروکش کرد بانک آینده سوژه جدید موافقان FATF شد پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ افزایش ۱۵ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۴ کشف تخلفات صنفی در مشهد| از رنگ زعفران تقلبی تا سوءاستفاده از آرد یارانه‌ای در نانوایی پس از حماسه ۱۲ روزه، مردم در میدان اقتصاد تنها ماندند قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | محدود شدن دامنه نوسان قیمت‌ها به دلیل رکود معاملاتی قیمت امروز سکه‌های پارسیان چقدر شد؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) افزایش شدید قیمت زعفران (۱۱ آبان ۱۴۰۴)‌ + جزئیات قیمت علت ناترازی بانک سپه چیست؟ چرا گوشت‌های تنظیم بازاری هم مشتری ندارند؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | اخطار وزارت نیرو به مشترکان پرمصرف آب کشف هزار و ۷۴۶ میلیارد و ۸۹۴ میلیون ریال کالای قاچاق در دوغارون از ابتدای سال جاری تا کنون (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رشد تقاضا در ساعت طلایی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: قطع گاز صنایع، خط قرمز دولت در زمستان امسال است بررسی وضعیت بلیت هواپیمای تهران به مشهد در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا (س) اختصاص یک هزار تن جو به عشایر خراسان رضوی دلار امروز در بازار آزاد مشهد چند قیمت خورد؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) بانک مرکزی به بانک‌ها فرصتی یک‌ماهه داد| شیوه‌نامه پرداخت وام باید تدوین شود رشد قیمت طلا در مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | افزایش شدید سکه در یک روز! سالیانه ۱۵۰۰ تن محصولات فولادی در خراسان رضوی تولید می‌شود | راه‌اندازی بزرگ‌ترین صندوق پژوهش و فناوری کشور در استان + فیلم چهارشنبه منتظر هشتمین عرضه اولیه امسال باشید (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + جزئیات ایران رتبه چهارم استخراج رمزارز در جهان عرضه زیاد مرغ در بازار تهران، قیمت مرغ گرم را کاهش داد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) شرایط و الزامات ثبت درخواست روادید کارگری برای اتباع قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در بازار ارز مشهد چند است؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خسارت خاموشی‌های برق چه زمانی پرداخت می‌شود؟

  • کد خبر: ۸۲۲۵۷
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۳
خسارت خاموشی‌های برق چه زمانی پرداخت می‌شود؟
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف توانیر گفت: شرکت‌های بیمه‌ای حاضر به شرکت در مناقصه شرکت توانیر برای پرداخت خسارات ناشی از خاموشی‌ها نیستند و پرداخت آن همچنان بلاتکلیف است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدلامیر یاقوتی با اشاره به اینکه عقب افتادن پرداخت‌های شرکت بیمه به دلیل شرکت نکردن شرکت‌های بیمه در مناقصه است افزود: توانیر اولین و دومین مناقصه را در مرداد و شهریور ماه برگزار کرد که در هیچ کدام از این مناقصه ها، شرکت‌های بیمه‌ای حضور نداشتند.

وی با اشاره به برگزاری دور سوم مناقصه در مهرماه گفت: یکی از دلایل جذاب نبودن شرکت در این مناقصه برای شرکت‌های بیمه، رقم پایین تعیین شده برای حق بیمه در قبوض برق است.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکان توانیر با اشاره به راه اندازی سامانه بیمه برای ثبت خسارات ناشی از خاموشی‌های برق ادامه داد: با راه اندازی این سامانه ثبت گزارش‌های خسارات بسیار ساده و البته تقاضا نیز افزایش یافته است از طرفی هزینه‌های تعمیرات لوازم خانگی رشد داشته که این روند نیز از دیگر دلایل حضور شرکت‌های بیمه‌ای در مناقصات است.

یاقوتی با تاکید بر اینکه این اتفاق در سال‌های گذشته نیز رخ داده است گفت: پس از این دوره اگر شرکت کننده‌ای حضور پیدا نکرد طبق قانون شرکت توانیر از طریق گفتمان با شرکت‌های بیمه‌ای و با استفاده از دیگر ظرفتی‌ها می‌توانیم این مشکل را برطرف کنیم.

وی افزود: شرکت بیمه‌ای تاکنون ۹۵ درصد خسارات ناشی از نوسانات برق مربوط به سال ۹۹ را پرداخت کرده است.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->