آماده باش ستاد بحران استانداری خراسان رضوی در پی صدور هشدار سطح نارنجی (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استخدام‌ معلمان از مسیر دانشگاه فرهنگیان | آموزش‌وپرورش ۲۲۰ هزار معلم کمبود دارد

  • کد خبر: ۸۲۵۰۱
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۹
استخدام‌ معلمان از مسیر دانشگاه فرهنگیان | آموزش‌وپرورش ۲۲۰ هزار معلم کمبود دارد
عضو کمیسیون آموزش مجلس: آموزش و پرورش در آغاز سال تحصیلی جدید، ۲۲۰ هزار معلم و ۵۰ هزار کادر اداری کمبود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی،  اظهار داشت: برخی تجمعات مقابل وزارت آموزش و پرورش مربوط به رتبه‌بندی معلمان بوده و یا برخی از آن‌ها تقاضای تعیین تکلیف و ساماندهی خود در وزارت آموزش و پرورش هستند.

وی با بیان اینکه در طول سالیان گذشته به مطالبات تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های آموزش و پرورش به بهانه فقدان بودجه و اعتبار بی‌توجهی شده است، تأکید کرد: استخدام‌ها در وزارت آموزش و پرورش نباید زیاد باشد چرا که می‌تواند ضربه‌های زیادی را به نظام آموزشی کشور وارد کند لذا بایستی به گزینش معلمان از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی بازگردیم و بر همین اساس می‌توانیم از طریق کنکور‌های سالیانه که حتی می‌توانیم سالی دو بار آن را برگزار کنیم نیرو‌های انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش را جذب کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افت کیفی معلمان بیان داشت: نبایستی برای استخدام در آموزش و پرورش اقدامات عجولانه صورت گیرد و با اینکه احترام زیادی برای شأن فرهنگیان قائلیم، اما آن دسته از معلمانی که از طریق دانش‌سرا‌ها و دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان جذب آموزش و پرورش شده‌اند افراد بسیار باسواد و دوره دیده‌ای هستند.

فلاحی خاطرنشان کرد: مشکل اساسی مربوط به عدم ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش به کمبود بودجه بازمی‌گردد. این در حالی ا ست که آموزش و پرورش ۲۲۰ هزار معلم و ۵۰ هزار کادر اداری کمبود دارد. این در حالی است که دانشگاه پیام‌نور ۳۵۰۰ نیروی اداری مازاد دارد که کمبود‌های آموزش و پرورش از این طریق می‌تواند جبران شود.  به شرطی که عزم این انتقال وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه درد اصلی وزارت آموزش و پرورش کمبود پول است، گفت: اجرای رتبه‌بندی معلمان به کمبود منابع بودجه به تأخیر افتاده است در حالی که دولت فقط ۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح اعتبار در نظر گرفته است، اما اجرای کامل رتبه‌بندی ۳۰ هزار میلیارد تومان پول می‌خواهد. البته امیدوارم که یک وزیر جامع که مسلط به امورات آموزشی، پرورشی و اقتصادی باشد بتواند ضمن پیاده‌سازی نظام تحول مشکلات این وزارتخانه را حل و فصل کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->