گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟
سرخط خبرها

خبر خوش برای دارندگان سهام عدالت (۱۷ مهرماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۳۲۴۳
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱
خبر خوش برای دارندگان سهام عدالت (۱۷ مهرماه ۱۴۰۰)
روند شاخص کل در روز‌های گذشته صعودی بوده و برخی از کارشناسان معتقدند احتمالا در هفته آینده شاخص کل بورس، وارد کانال ۱.۶ میلیون واحدی شود. رشدی که می‌تواند بر ارزش سهام عدالت هم اثر مثبت بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی در هفته دوم مهرماه ۱۴۰۰ به ۲۶ میلیون تومان رسید و حالا انتظار می‌رود با ادامه رشد شاخص کل، ارزش سهام عدالت هم بیشتر شود. اما آیا ارزش سهام عدالت به روز‌های اوج خود بر می‌گردد؟

مرداد ماه سال گذشته، قیمت سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی به بالای ۲۰ میلیون تومان رسید. ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی هم در آن زمان به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود. اما با افت شاخص کل بورس، ارزش سهام عدالت هم نزولی شد.

تا جایی که در برخی از روز‌ها ارزش سهام ۲۰ میلیونی نصف شد و حتی به زیر ۱۰ میلیون تومان هم رسید. اما حالا همزمان با رشد شاخص کل بازار سرمایه، ارزش سبد سهام عدالت هم در حال رشد است.

به گونه‌ای که ارزش سبد سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی در ۱۴ مهرماه ۱۴۰۰ به ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی هم به ۲۵ میلیون تومان رسید.

کارشناسان می‌گویند احتمالا شاخص کل بورس در هفته سوم مهرماه وارد کانال ۱.۶ میلیون واحدی شود. برخی از کارشناسان معتقدند که کانال ۱.۶ میلیون واحدی مرز مقاومتی بازار سرمایه است و اگر شاخص وارد این کانال شود، می‌توان انتظار رشد‌های بالاتر را هم داشت.

سهام عدالت هم قیمت پراید می‌شود؟

برخی از کارشناسان هم می‌گویند شاخص کل امسال کانال دو میلیونی را رد می‌کند. بر این اساس اگر پیش‌بینی کارشناسان محقق شود، می‌توان امیدوار بود ارزش سهام عدالت هم رشد کند و ضرر مالی دارندگان این سهام بالاخره جبران شود.

چون در زمانی که شاخص کل بورس به بالاترین رقم خود رسیده بود، ارزش سهام عدالت هم رشد قابل توجهی داشت و سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی بیش از ۲۰ میلیون ارزش داشت.

به نحوی که مجموع ارزش سهام یک خانوار چهار نفره حدود ۸۰ میلیون تومان بود. هم قیمت یک پراید در سال ۹۹. یا قیمت سهام عدالت یک میلیون تومانی به بالای ۳۰ میلیون رسید و ارزش سهام یک خانوار چهار نفره حدود ۱۲۰ میلیون تومان بود.

با این حال اگر شاخص کل بورس به محدوده وعده داده شده برگردد، می‌توان امیدوار بود که مجموع ارزش سهام یک خانوار چهار نفره نزدیک به قیمت یک پراید شود.

اگرچه هنوز دولت اعلام نکرده که برای فروش سهام عدالت چه برنامه‌ای دارد و مردم چه زمان می‌توانند برگه‌های سهام خود را نقد کنند.

اما در مجموع به نظر می‌رسد فعلا کاهش ارزش سبد سهام عدالت متوقف شده و می‌توان امیدوار بود که در روز‌های آینده ارزش سهام عدالت بیشتر هم شود. آن زمان باید منتظر ماند و دید آیا مردم توان نقد کردن دارایی خود را دارند یا نه؟

البته پیش از این، در دولت روحانی از مردم خواسته بودند سهام عدالت خود را نگه دارند و گفته شده بود این سهام به زودی هم قیمت ملک و خانه می‌شود.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->