موافقت دادگاه عالی روسیه با تعلیق طالبان از فهرست سازمان‌های تروریستی این کشور پخش تصویر موجودات زنده در رسانه‌های «قندوز» از سوی طالبان ممنوع شد فعالیت کمیته امداد امام‌خمینی(ره) در افغانستان متوقف شده است سنگ بزرگ هیئت‌رئیسه سازمان لیگ فوتسال ایران بر سر راه بازیکنان افغانستانی | هر تیم لیگ‌برتری، فقط یک بازیکن قیمت افغانی به تومان و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: اخذ مالیات از اتباع خارجی یک اقدام مثبت است کابل و تهران همکاری‌های خود را در زمینه استخراج معادن افغانستان افزایش می‌دهند سفارت ایران در کابل از تداوم همکاری با افغانستان در زمینه مین‌روبی خبرداد کودکان افغانستانی قربانی توقف کمک‌های آمریکا زلزله‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر بدخشان در شمال افغانستان را لرزاند قیمت افغانی به تومان و دلار (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن‌پست: سلاح‌های آمریکایی برجای مانده در افغانستان به بازار فروش سلاح در پاکستان راه یافته است بقائی: در سفر هیئت ایرانی به افغانستان فرصت‌های همکاری تجاری و صنعتی میان دو کشور بررسی شد مأموریت فرستاده ویژه اتحادیه اروپا در امور افغانستان پایان یافت طالبان: در یک هفته، بیش از ۷۶ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن به افغانستان انتقال یافته است هیئتی با هدف بررسی توسعه راه‌آهن خواف - هرات و رفع موانع ترانزیتی به افغانستان سفر کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۱۰ درصدی ارزش افغانی در مقایسه با روز گذشته نتیجه دیدار تیم ملی فوتسال افغانستان و چین طالبان خواستار ادامه کمک‌های بشردوستانه جامعه جهانی برای حمایت از مهاجران افغان شد ایران مدت اعتبار ویزا‌های یک‌بار و دو‌بار ورود را برای اتباع افغانستانی کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

روایت تازه محافظ اشرف غنی از فرار او با دلارهای مخفی‌ شده

  • کد خبر: ۸۳۴۳۴
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
روایت تازه محافظ اشرف غنی از فرار او با دلارهای مخفی‌ شده
محافظ ویژه اشرف غنی در گفت‌وگو با دیلی‌تامیز مدعی شد مدارکی در دست دارد که نشان می‌دهد رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان با کیسه‌های پر پولی که آنها را در زیرزمین خانه‌ای متروکه مخفی کرده بود از این کشور گریخته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محافظ اشرف مدعی شد رئیس‌جمهور پیشین افغانستان با میلیون‌ها دلاری که آنها را در بخش زیرزمین خانه‌ای متروکه مخفی کرده بود، از این کشور گریخت.

نشریه «دیلی میل»، در گزارشی به نقل از ژنرال ارشد ارگ ریاست جمهوری افغانستان نوشت که اشرف غنی در زیرزمین خانه‌ای متروکه در منطقه‌ای دور افتاده، در میان گونی‌های سفید بزرگ برنج، سطل‌های پلاستیکی و کیسه‌های چای و قفسه‌های خالی از پرنده و ابزارهای برقی این پول‌ها را پنهان کرده بود.

از زمان روی کار آمدن طالبان در افغانستان در ۱۵ آگوست،ژنرال «عطا شریفی» به‌عنوان یکی از فراریان تحت تعقیب در این کشور تبدیل شده است. کمتر از پنج ماه پیش، ژنرال افغانستانی با ژنرال نیک کارتر، بالاترین درجه نظامی بریتانیا در میز مذاکره در کابل نشسته بود. تا چند هفته پیش، او مسئول امنیت ارگ ریاست جمهوری بود.

به گزارش دیلی میل، ژنرال شریفی نتوانست هنگام فرار اشرف غنی از افغانستان خارج شود، او محافظ ویژه رئیس جمهور بود.

در اوایل سال ۲۰۲۱، ژنرال شریفی مسئول ۱۵۰۰ نفر از نیروهای منتخب نیروهای امنیتی ریاست جمهوری بود. آنها معتبرترین سربازان ارتش افغانستان بودند. یکی از مسئولیت‌های ژنرال شریفی اطمینان از خلع سلاح یا اعزام شبه نظامیان دیگر، شاید کمتر وفادار، قبل از بازدید رئیس جمهور از محلی بود که از آن محافظت می‌کردند.

ژنرال شریفی در رابطه با فرار اشرف غنی به دیل میل گفت: من از دوربین‌های مخفی دیدم که مردی از بانک مرکزی افغانستان قبل از رفتن غنی پول زیادی برای وی آورد. صدها میلیون، شاید میلیاردها دلار. کیسه‌های بزرگ زیادی وجود داشت و سنگین بودند. برنج نبود، این پول برای بازار مبادله ارز در نظر گرفته شده بود. هر پنجشنبه دلارهایی برای این منظور آورده می‌شد. بعد رئیس جمهور آنها را برد. غنی می‌دانست که در نهایت چه خواهد شد. بنابراین او تمام پول را گرفت و فرار کرد. هرگز فکر نمی‌کردم او این کار را انجام دهد. اما من مدرکی دارم که وقتی در مکان امنی قرار گرفتم آنها را به اشتراک خواهم گذاشت.

به نوشته دیلی تایمز، در هفته گذشته، داماد ژنرال شریفی در کابل درخواست کتبی یکی از مقامات ناحیه نهم وزارت کشور طالبان را دریافت کرد که وی باید فورا تسلیم شود. ژنرال گفت این تقاضا از سراج حقانی وزیر کشور جدید است که به همه شعبات وزارت در سراسر افغانستان دستور داده تا او را ردیابی کنند.

پیش از این نیز برخی رسانه‌ها از فرار اشرف غنی از افغانستان با چمدان‌هایی از دلار گزارش‌هایی را منتشر کرده بودند.

در تازه‌ترین آنها، روزنامه هشت صبح افغانستان به نقل از یک منبعی گزارش داد که اشرف غنی رئیس جمهور سابق افغانستان در ماه آگوست از طریق ازبکستان از این کشور گریخت و از آنجا با خط هوایی قزاقستان به امارات رفت.

در همین حال «جان سپکو»، بازرس ویژه آمریکا برای بازسازی افغانستان (سیگار) گفت که درباره اتهام‌ها مبنی بر اختلاس میلیون‌ها دلار توسط اشرف غنی تحقیق می‌کند.

این درحالی است که اشرف غنی در تاریخ ۲۴ مرداد و پس از ورود نیروهای طالبان به کابل از افغانستان فرار کرد و در آن وقت گزارش‌هایی منتشر شد که میلیون‌ها دلار را با خود برده است.

اما غنی بعدا در پیامی ویدئویی این اتهام را رد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->