تذکر کتبی نمایندگان به مسئولان: افغانستانی‌های بدون پروانه اقامت از کشور اخراج شوند شگفتی نماینده هرات در لیگ برتر فوتسال افغانستان | کامبک جواب داد پاکستان به رسمیت شناسی طالبان را در حد گمانه‌زنی دانست حامد کرزی: احترام به حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها، راه‌حل بحران خاورمیانه است معاون سخنگوی حکومت طالبان: فرمان عفو عمومی شامل همه مهاجران بازگشتی است احتمال وقوع سیل در ۹ ولایت افغانستان (اول مردادماه ۱۴۰۴) توزیع ۱۰۰ تن کالای اساسی در بین اتباع غیرمجاز افغانستانی در مرز دوغارون اینفوگرافی| نگاهی به سفر رسمی والی هرات به خراسان رضوی قدردانی سرپرست کنسولگری افغانستان در زاهدان از تسهیل خروج مهاجران افغانستانی تأکید دوباره کرزی بر اهمیت آموزش زنان و دختران | نبودن دختران در کنکور افغانستان مایه تأسف است اولین سفر فرستاده ویژه بریتانیا برای افغانستان به کابل مدیرکل امور اتباع خراسان رضوی: ۴۰ درصد اتباع غیرمجاز افغانستانی استان به کشورشان بازگشته‌اند ششمین نشست کمیته مشترک اقتصادی خراسان رضوی و هرات | از امضای تفاهم‌نامه جامع تا توافقات اجرایی در حوزه‌های راهبردی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴) خاطره‌سازی برای اتباع با بدرقه ایرانی کاهش صف‌های مرزی و تسهیل خروج مهاجران افغانستانی از طریق دوغارون هشدار یونیسف درباره وضعیت نابسمان آب در کابل | پایتخت افغانستان ۵ سال دیگر خشک می‌شود سازمان ملل: سیل اخیر در افغانستان بر زندگی ۱۸ هزا نفر تاثیر گذاشته است بقائی: برای تسهیل سفر زائران افغانستانی به عراق کوتاهی نخواهیم کرد طالبان سقف برداشت‌های دلاری از بانک‌های افغانستان را افزایش داد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وقوع انفجار در مسجد «امام‌بارگاه» قندهار افغانستان + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۸۴۰۴۹
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
وقوع انفجار در مسجد «امام‌بارگاه» قندهار افغانستان + فیلم و عکس
شاهدان عینی می‌گویند که این انفجار امروز (جمعه ۲۳ مهرماه) در مسجد «امام‌بارگاه» در مربوطات ناحیه اول شهر قندهار رخ داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی منابع رسانه‌ای از وقوع انفجار در قندهار در نماز جمعه مسجدی در این شهر خبر دادند.

شاهدان عینی می‌گویند که این انفجار در نزدیکی مسجد «امام‌بارگاه» در ناحیه اول شهر قندهار رخ داده است.

امام‌بارگاه مسجد شیعیان قندهار است که مراسم نماز جمعه در آن هر هفته برگزار می‌شود.

انفجار در مراسم نماز جمعه در قندهار افغانستان + فیلم و عکس
بلال کریمی، معاون سخنگوی طالبان ضمن تایید خبر انفجار گفت: انفجاری در مسجد قندهار در جنوب افغانستان رخ داده است.

ویدئو | انفجار در نماز جمعه شیعیان قندهار 

وی جزئیات بیشتر درباره تلفات این انفجار ارائه نکرد.

الجزیره به نقل از یک منبع امنیتی افغانستانی گزارش داد که انفجار تروریستی در نماز جمعه مسجد شیعیان قندهار تاکنون حداقل ۳۳ شهید و ۵۷ مجروح برجای گذاشته است.

وقوع انفجار در مسجد «امام‌بارگاه» قندهار افغانستان + فیلم و عکس

گفته می‌شود چهار فرد انتحارکننده وارد این مسجد شده که یک نفر خود را در درب ورودی، انتحاری دوم در صحن مسجد و یک نفر هم در داخل مسجد خود را منفجر نموده‌اند.

هفته گذشته نیز وقوع انفجار شدید در مراسم نماز جمعه در مسجد شیعیان در ولایت قندوز افغانستان ۴۶ شهید و بیش از ۱۴۳ زخمی برجای گذاشت.

منبع: فارس/تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->