پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم چرا بعضی افراد در برابر آنفلوانزا آسیب‌پذیرترند؟ پیگیری درجه سختی‌کار نیرو‌های اورژانس و بازنشستگی با ۲۵ سال خدمت افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مردم نگران استفاده از ذرت نباشند

  • کد خبر: ۸۴۰۵
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۲
مردم نگران استفاده از ذرت نباشند
مدیر جهاد کشاورزی مشهد در مورد انتشار برخی اخبار مبنی بر ورود ذرت آلوده به کشور و مصرف آن توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در یکی از برنامه‌های شبکه ۳ سیما عنوان شد مواد غذایی که شامل ذرت می‌شود تا اطلاع ثانوی مورد مصرف قرار نگیرد، زیرا ذرت‌های آلوده‌ای وارد بازار شده که سمی و خطرناک است؛ این موضوع اذهان عمومی را درگیر خود کرده است.

امید طهماسبی‌زاده مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: موضوع ذرت‌های آلوده به سم آفلاتوکسین مربوط به ذرت‌هایی است که وجود سم در آن با بررسی در آزمایشگاه کنترل کالای وارداتی گمرک کشف شده است؛ این محموله کماکان در انبار گمرک نگهداری شده و طبیعتا قابلیت ترخیص جهت استفاده برای دام و به طریق اولی مصارف خوراکی برای انسان را ندارد.
 
او ادامه داد: این ذرت ها اگر مرجوع نشود قطعا معدوم خواهد شد؛ بنابراین با نظارت دقیقی که در نحوه ورود این دسته از کالا‌ها به کشور وجود دارد مردم عزیز به هیچ عنوان از این بابت نگرانی نداشته باشند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->