مهلت یک ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه وزیر علوم: پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقویت می‌شود تقدیر بایدن از آمریکایی‌ها برای انتخاب ممدانی رفیع‌زاده: طرح فوریت‌های اداری در استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به دنبال این هستیم که حتماً قانون ازدواج با اتباع خارجی را اصلاح کنیم | به هیچ تبعه خارجی در موضوع ازدواج تابعیت داده نمی‌شود عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه، درس‌های بزرگی فرا گرفتیم و از روز ۲۳ خرداد قوی تریم قالیباف در دیدار همتای پاکستانی: از موضع صریح پاکستان در حمایت از کشورمان در جنگ ۱۲ روزه تقدیر می کنم نماینده مجلس: آمریکایی‌ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند یک ناو هواپیمابر انگلیسی به مدیترانه اعزام شد ترامپ: با زهران ممدانی باید مهربان بود پزشکیان وارد سنندج شد قالیباف: مجلس شورای اسلامی در مسیر توسعه همکاری‌ها با پاکستان گام برمی‌دارد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران لاف‌زنی‌های ترامپ ادامه دارد | از قدرت اتمی جهان تا غیبت در اجلاس گروه ۲۰ رژیم اسرائیل ۳۹ شهروند سوری را ربود پزشکیان: ساختار آموزش کشور را متحول خواهیم کرد تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل ممدانی جنگ با ترامپ را آغاز کرد ترور عضو حزب جماعت علمای اسلام در پاکستان مدودف: روسیه مجبور به آماده‌سازی آزمایش‌های هسته‌ای شد
سرخط خبرها

درخواست رئیس مجلس از وزارت خارجه برای روشنگری درباره اموال مسئولان

  • کد خبر: ۸۴۳۱۰
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۷
درخواست رئیس مجلس از وزارت خارجه برای روشنگری درباره اموال مسئولان
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از وزارت امور خارجه می خواهیم که در این شرایط حساس و در راستای حفظ امنیت و ثبات منطقه ضمن انجام اقدامات لازم، مواضع حکیمانه و عاقلانه جمهوری اسلامی ایران را فعالانه منعکس و پیگیری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: منطقه غرب آسیا امروز در شرایط بسیار حساسی قرار دارد، طرح های پیچیده ای برای درگیر کردن کشورهای منطقه در جنگ های داخلی در جریان است. همچنین اختلاف افکنی میان کشورهای منطقه برای جلوگیری از به وقوع پیوستن همکاری های اقتصادی و ایجاد صلح پایدار در سراسر منطقه در دستور کار آمریکا و نیروهای وابسته به آنها قرار دارد.

وی در ادامه گفت: از وزارت محترم امور خارجه می خواهیم که در این شرایط حساس و در راستای حفظ امنیت و ثبات منطقه ضمن انجام اقدامات لازم، مواضع حکیمانه و عاقلانه جمهوری اسلامی ایران را فعالانه منعکس و پیگیری کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: فرارسیدن سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت صاحب الزمان (عج) را به تمامی عدالت جویان، حقیقت طلبان و مسلمین جهان تبریک و تهنیت می گویم. این روز عید امید و انتظار برای برقراری عدالت در سراسر جهان و از بین بردن تاریکی، ظلم و ناعدالتی است. تمامی عالم در سایه حضور امام زمان(عج) به آسایش و راحتی دست خواهند یافت، ان شاءالله. و از شر ستمگران و چپاولگران رها خواهند شد، سلامتی و تعجیل در ظهور آن حضرت را از خداوند متعال مسالت دارم.

رئیس مجلس تصریح کرد: در خصوص مطالبی که در روزهای اخیر بدون بررسی دقیق در برخی رسانه ها انتشار یافت توضیحاتی لازم است که باید بگویم که مجلس یازدهم برای محرمانه بودن اموال مسئولان هیچ مصوبه ای نداشته است، فرایند تصویب قانون در مجلس کاملا مشخص است و نمایندگان در این خصوص تصمیمی نگرفته اند، این تصمیم مربوط به مجلس هشتم است و در فرآیند دیگری بررسی و تصویب شده است.

قالیباف افزود: از اصحاب رسانه تقاضامندم که در خصوص بیان مطالب دقت بیشتری داشته باشند و موضوعات را پس از بررسی کافی اطلاع رسانی کنند و البته باید از تمام فعالان رسانه و خبرنگاران محترمی که با بررسی های دقیق خود در این خصوص روشنگری و رفع ابهام نمودند، تشکر کنم.

وی در ادامه با اشاره به حوادث اخیر در غرب آسیا بیان کرد: حوادث دلخراشی همچون کشتار مردم بی گناه در مسجد فاطمیه قندهار و تلاش برای ایجاد یک جنگ داخلی در افغانستان، آشوب های مسلحانه و غیر قانونی در لبنان، تفرقه افکنی در عراق و اظهارات دروغ و تحریک آمیز از سوی برخی سران کشورهای منطقه در یک هفته گذشته، این دسیسه ها را آشکارتر از قبل می کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان حفظ ثبات و امنیت در سراسر منطقه است و در هر کشوری اراده مردم را فصل الخطاب و منشاء رهایی از اختلافات و عامل خنثی شدن توطئه ها می داند.

قالیباف در پایان گفت: هرگونه ایجاد تفرقه و یا اقداماتی که امنیت را در سراسر منطقه نقض کند، محکوم است و همه کشورها باید در راستای برقراری صلح و ثبات پایدار و افزایش روابط اقتصادی درون منطقه ای تلاش کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->