شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم
سرخط خبرها

فرودگاه مشهد در مسیر هوشمندسازی

  • کد خبر: ۸۴۵۵۴
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲
فرودگاه مشهد در مسیر هوشمندسازی
از امروز (سه شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰) برخی فرایند‌ها در فرودگاه بین المللی مشهد مانند گرفتن کارت پرواز به‌صورت هوشمند و اینترنتی انجام می‌شود.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ چندین سال است که موضوع هوشمندسازی فرایند‌های کاری فرودگاه‌های کشور در راستای تسهیل در خدمات دهی به مسافران جزو خواسته‌ها و انتظارات مسافران هوایی کشور است؛ اتفاقی که سال هاست در فرودگاه‌های دنیا رخ داده است، اما در کشورمان هنوز فرایند‌های فرودگاهی به ویژه در بخش مسافران مانند گرفتن کارت پرواز یا مسائل دیگر دستی انجام می‌شود. البته پس از چند ماه انجام فرایند‌های زیرساختی، از امروز برخی فرایند‌ها در فرودگاه بین المللی مشهد مانند گرفتن کارت پرواز به‌صورت هوشمند و اینترنتی انجام می‌شود. هم زمان فرودگاه رشت نیز با این سیستم‌ها و در حجمی مختصرتر مرحله نخست هوشمندسازی را آغاز می‌کند.

دراین زمینه، مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا، اظهار کرد: فراهم کردن ابزار‌ها و زیرساخت‌ها برای تحقق حمل ونقل هوشمند از مهم‌ترین اقداماتی است که همه کشور‌ها به شکل ویژه به آن توجه می‌کنند و در ایران نیز از سال گذشته برنامه ریزی برای اجرای این مقوله با تشکیل کارگروهی با این عنوان در فرودگاه‌ها آغاز شده است.

محمود امانی‌بنی بیان کرد: براساس برنامه ریزی قرار است ابتدا فرودگاه‌های مراکز استان‌ها و پس از آن فرودگاه‌های اقماری کشور هوشمندسازی شوند؛ در همین راستا، فاز نخست پروژه‌های هوشمندسازی و توسعه دولت الکترونیک در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد و البته فرودگاه سردار جنگل رشت امروز بهره برداری می‌شود.

وی افزود: مراسم بهره برداری از فاز نخست پروژه‌های هوشمندسازی و توسعه دولت الکترونیک با حضور رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و اعضای کارگروه هوشمندسازی و توسعه دولت الکترونیک به صورت ویدئوکنفرانس برگزار می‌شود.

امانی بنی با اشاره به فرایند‌هایی که از امروز به صورت هوشمند در اختیار مسافران قرار می‌گیرد، گفت: در فرودگاه بین المللی مشهد این پروژه‌ها شامل سامانه هوشمند نمایش اطلاعات پرواز (FIDS) در ۳ ترمینال، سیستم هوشمند اعلان پرواز اتوماتیک (PA) در ترمینال یک، ارائه اینترنت به مسافران در هر ۳ ترمینال، سامانه هوشمند مدیریت یکپارچه فروش کالا و خدمات، دوربین‌های پلاک خوان در ورودی و خروجی پارکینگ ها، سامانه هوشمند رزرو تاکسی درون شهری در ترمینال یک، سامانه هوشمند دریافت کارت اطلاعات پرواز برای استفاده مسافران پرواز‌های شرکت‌های هواپیمایی ایران ایر، ایرتور و شرکت هواپیمایی آتا در ترمینال شماره یک، رونمایی از پورتال جدید فرودگاه مشهد مبتنی بر خدمات فرودگاهی و نصب و راه اندازی ۸ کیوسک هوشمند عامل در ترمینال یک است.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی افزود: همچنین عملیات اجرایی فاز دوم هوشمندسازی با هدف اقداماتی مانند تشخیص چهره افراد و مطابقت با کارت پرواز و دریافت خدمات بار به صورت هوشمند درحال انجام است که امیدواریم با این اقدامات و البته هوشمندشدن فضای پارکینگ بتوانیم فرایند فرودگاهی را در فرودگاه مشهد به صورت کامل به عنوان یک فرودگاه تمام هوشمند پیاده سازی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->