پیام رئیس شورای شهر اسلامی مشهد به مناسبت روز خبرنگار و تجلیل از اصحاب رسانه استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

انجام واکسیناسیون در ۳۵ ایستگاه قطارشهری مشهد

  • کد خبر: ۸۵۲۰۰
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۲
انجام واکسیناسیون در ۳۵ ایستگاه قطارشهری مشهد
مرکز انجام واکسیناسیون کرونا در ۳۵ ایستگاه خط یک و دو قطار شهری مشهد جهت تسهیل دسترسی مردم به مراکز تزریق واکسن افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز انجام واکسیناسیون کرونا در ۳۵ ایستگاه خط یک و دو قطار شهری مشهد جهت تسهیل دسترسی مردم به مراکز تزریق واکسن افتتاح شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد،  سید عبدالله ارجائی، در حاشیه این مراسم گفت: دسترسی مردم به مراکز واکسیناسیون مورد تاکید است به همین جهت ۱۰ مرکز سیار واکسیناسیون و ۱۶ مرکز ثابت توسط شهرداری تاکنون فعال شده‌است. 

وی افزود: از شب گذشته ایستگاه‌های مترو نیز برای واکسیناسیون فعال شده‌ و طبق درخواست دانشگاه علوم‌پزشکی آمادگی افزایش زیرساخت‌ها و اختصاص تمام اماکن شهرداری به این امر وجود دارد. 

شهردار مشهد ادامه داد: تا ریشه‌کن شدن کرونا ایستگاه‌های واکسیناسیون فعال شده توسط شهرداری در خدمت شهروندان خواهد بود.

هاشم دائمی، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه مدیریت شهری ارتقاء سطح سلامت مردم را در دستور کار قرارداده است، افزود: براساس سیاست‌گذاری‌های شورای شهر و پشتیبانی‌های شهرداری، مشهد به پایلوت روش‌های جدید مقابله با ویروس کرونا و واکسیناسیون در کشور مبدل شده است. 

وی اضافه کرد: با همکاری شهردار انقلابی، اقدامات اثرگذار و شایسته‌ای در این راستا انجام شده که در اولین اقدام نمایشگاه بین‌المللی، به‌عنوان بزرگترین مرکز واکسیناسیون، خدمات‌رسانی به شهروندان را آغاز کرد و پس از آن شاهد شکل‌گیری و اجرای اقدامات مشابه در سایر شهرهای کشور بودیم. 

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه مشهد به سبب وجود بارگاه منور رضوی در خصوص مقابله با ویروس کرونا و واکسیناسیون پیشتاز و پیشگام بوده است، اظهارکرد: تجهیز ۱۰ دستگاه اتوبوس به منظور ارائه خدمات واکسیناسیون، ابتکار عمل ارزنده‌ای از مدیریت شهری مشهد یکی دیگر از اقدامات در حوزه مقابله با کرونا بود.

دائمی ادامه داد: علاوه بر این اقدامات، اکنون ارائه خدمات واکسیناسیون در ایستگاه‌های قطارشهری را نیز با پیشنهاد شورای شهر و پشتیبانی شهرداری شاهد هستیم که در کشور بی‌نظیر بوده و مشهد پایلوت اجرای این طرح شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->