مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

نبود بلیت قطار برای مسافران و برگزاری تورهای مسافرتی از سوی آژانس های گردشگری!

  • کد خبر: ۸۵۲۳۷
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
نبود بلیت قطار برای مسافران و برگزاری تورهای مسافرتی از سوی آژانس های گردشگری!
اگر در روز‌های گذشته و تعطیلی یک‌روزه ولادت پیامبراعظم (ص) و امام‌صادق (ع) قصد سفر به شهر‌های مختلف از مبدأ مشهد با قطار می‌داشتید، به‌احتمال زیاد با نبود بلیت قطار روبه‌رو می‌شدید؛ آن‌هم نه‌تن‌ها برای روز‌های منتهی به تعطیلی، بلکه تا دو هفته بعد از آن. دلیل نبود بلیت قطار از مبدأ مشهد به شهر‌های مختلف تا دو هفته آینده چیست؟

طنین همتی|شهرآرانیوز، اگر در روز‌های گذشته و تعطیلی یک‌روزه ولادت پیامبراعظم (ص) و امام‌صادق (ع) قصد سفر به شهر‌های مختلف از مبدأ مشهد با قطار می‌داشتید، به‌احتمال زیاد با نبود بلیت قطار به شهر‌هایی مثل شیراز، یزد، بندرعباس و دیگر شهر‌های مسافرپذیر روبه‌رو می‌شدید؛ آن‌هم نه‌تنها برای همین چند روز تعطیلی، بلکه تا دو هفته بعد از آن هم خبری از بلیت قطار به شهر‌های یادشده نیست.

به‌گزارش شهرآرانیوز، در تماس با یکی از آژانس‌های مسافربری برای خرید بلیت قطار، گفتند این کمبود بلیت بی‌سابقه است و ما هم بلیت قطار برای این مقصد نداریم. دراین‌میان، در تماس با آژانس‌های مسافربری و درخواست سفر در قالب تور ریلی به شهری مثل قشم، رزرو بلیت قطار امکان‌پذیر است. در اینجا سؤال پیش می‌آید که آیا سهمیه خاصی برای آژانس‌های مسافربری در نظر گرفته می‌شود یا اینکه متقاضی سفر فقط با کدملی امکان خرید بلیت دارد. همچنین، آژانس‌های مسافربری چگونه تا دو هفته آینده امکان برگزاری تور با خطوط ریلی را دارند.
این درحالی است که اداره راه‌آهن خراسان‌رضوی گفته است هیچ سهمیه بلیت قطاری به آژانس‌ها و ارگان‌ها تعلق نمی‌گیرد.
نبود بلیت و امکان رزرو برای مسافر نه‌تنها در ایام تعطیلی بلکه تا دو هفته بعد هم از مبدأ مشهد امکان‌پذیر نیست. دلیل این را که آیا این بلیت‌ها به‌زودی خریده می‌شود و در سایت موجود نیست یا اینکه آیا سهمیه بلیت قطار به آژانس‌ها و ارگان‌ها تعلق می‌گیرد، از اداره راه‌آهن خراسان‌رضوی پیگیری کردیم.

مدیر روابط عمومی اداره‌کل راه‌آهن خراسان‌رضوی در پاسخ به این سؤال‌ها اظهار کرد: دلیل اینکه امکان خرید بلیت در سایت نیست، نبود عرضه نیست، بلکه تطابق‌نداشتن عرضه و تقاضاست. اکنون همه ظرفیت‌های خطوط ریلی برای جابه‌جایی مسافر پای کارند. پس دلیلش این است که میزان تقاضا با عرضه تطابق ندارد و در تعطیلات بلیت در زمان کوتاهی رزرو می‌شود.

به‌گفته جواد معراجی‌فر، سیستم خرید بلیت کاملا به‌صورت آنلاین است. اگر به سایتی مراجعه می‌شود و امکان خرید بلیت نیست، یعنی بلیت واقعا موجود نیست و نیازی به مراجعه به آژانس هم نیست.
وی درباره اینکه نبود بلیت قطار فقط به روز‌های قبل و بعد تعطیلی محدود نمی‌شود و تا دو هفته بعد آن نیز همین وضع ادامه دارد، اظهار کرد: همه بلیت‌ها فقط در سامانه آنلاین عرضه می‌شود.

وی درباره نحوه خرید بلیت قطار از سوی آژانس‌ها برای تور‌هایی که به‌صورت ریلی برگزار می‌شود، گفت: هیچ سهمیه اختصاصی برای هیچ شخص یا آژانسی در نظر نگرفته‌ایم و هیچ رانت و امتیاز خاصی نیست. اما این سؤال هنوز بی‌جواب است که چرا بلیت‌های قطار تا دو هفته آینده یک‌باره رزرو می‌شود و چطور آژانس‌ها در هر تاریخی امکان برگزاری تور ریلی دارند!

مدیر روابط عمومی اداره‌کل راه آهن خراسان‌رضوی اما دوباره بیان کرد: آژانس‌های مسافربری با مذاکره با شرکت‌های مسافربری می‌توانند برای برگزاری تور تقاضای سهمیه کنند.
این مقام مسئول به میزان سهمیه و تعداد رزرو بلیت آژانس‌ها اشاره‌ای نکرد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، در وضعیتی که تقاضا برای بلیت قطار به‌دلایلی مثل افزایش قیمت بلیت هواپیما و تفاوت زیاد قیمتی آن و از طرفی فاصله‌گذاری‌های کرونایی که پذیرش مسافر در قطار را به حداقل رسانده است، مسلما نباید سهمیه آژانس‌ها برای برگزاری تور ریلی برقرار باشد و بهتر است اختصاص این سهمیه‌ها به حداقل برسد تا مردم دسترسی بهتر و راحت‌تری برای خرید بلیت داشته باشند؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->