چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۱ و بازنشستگان وزارت کشور اجرا نشده است؟ ۴ نوشیدنی مفید و طبیعی برای ازبین‌بردن سنگ کلیه مصرف ۲ عدد از این میوه پاییزی، یبوست شما را برطرف می‌کند میوه‌هایی که خطر کبد چرب را افزایش می‌دهند، کدام‌اند؟ | مراقب میوه‌های پرپتاسیم باشید نشستن طولانی‌مدت پشت میز چه پیامد‌هایی برای بدن دارد؟  با روند کنونی تخصیص منابع، تکمیل شبکه فاضلاب مشهد ۷۰ سال دیگر طول می‌کشد | تخصیص ۵۰ همتی برای پروژه ۳۵۰۰ همتی بازسازی پرونده قتل پیرمرد در  باغ شخصی اش، پس از  ۳۸ روز از  وقوع جنایت | متهم: قصد کشتنش را  نداشتم وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود + فیلم ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴) تأکید ویژه وزیر آموزش و پرورش بر آموزش معلمان و ساماندهی مدارس کانکسی + فیلم دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش: فوراً علت سانحه تصادف سرویس‌های مدارس در تهران پیگیری شود ورزش، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری و درمان بی‌اختیاری ادرار در بانوان پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان هفته جاری (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بازگشت آلودگی هوا به نیمه شرقی کشور + فیلم با این ۲ میوه نارنجی پاییزی، خطر سرماخوردگی رفع شده و کبد و کلیه شما پاک‌سازی می‌شود توصیه‌های اورژانس برای کاهش اثرات آلودگی هوا در فصل سرما کاهش سردرگمی و هزینه‌های مردم با تجمیع واحدهای دادسرا و دادگاه در مجتمع‌های قضایی | از ارجاع تا اجرا زوج پزشک با کمک پلیس مشهد سارق را شناسایی کردند | رسوایی خدمتکار پیر برابر دوربین ۲ فرار مالیاتی بزرگ در خراسان رضوی و یزد کشف شد | بدهی ۵.۳ همتی به سازمان مالیات کشور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار: هیچ شرمندگی بالاتر از محروم ماندن کارگران و بازنشستگان از خدمات درمانی نیست
سرخط خبرها

لرزه بر قامت آذربایجان

  • کد خبر: ۸۵۴۵
  • ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۸
لرزه بر قامت آذربایجان
زمین‌لرزه ۴.۸‌ریشتری شمال غرب کشور را لرزاند
گروه حوادث| بامداد دیروز زمین‌لرزه‌ای بزرگ خواب را از چشمان استا‌ن‌های شمال غربی کشور ربود. زمین‌لرزه‌ای که کانون آن در استان آذربایجان شرقی بود و متأسفانه ۶ هم‌وطن در این زمین‌لرزه جان خود را از دست دادند.

بامداد پرماجرا
زمین‌لرزه آذربایجان شرقی ساعت ۲:۱۷ صبح در عمق ۸‌کیلومتری زمین تا شعاع ۳۰ کیلومتری کانون زلزله یعنی استان آذربایجان شرقی، ترک و سراب را لرزاند. این زلزله را اهالی ۶ شهر میانه، سراب، ترک، ترکمنچای، بستان آباد، هشترود و ۱۴۵روستا با جمعیت ۱۲۱‌هزار و ۳۰۷‌نفر حس کردند و ۵۷ پس لرزه نیز گزارش شده است که بزرگ‌ترین آن‌ها ۸/۴ ریشتر و در ساعت ۳:۰۲ بامداد منطقه ترکمانچای سراب را لرزاند.
در این زمین‌لرزه تا لحظه تنظیم این مطلب، ۶ نفر جان باخته و بیش از ۳۰۰ نفر نیز مصدوم شده‌اند، هم‌زمان با اعلام وقوع زلزله، حسن روحانی، رئیس‌جمهور کشور در تماس تلفنی با استاندار آذربایجان‌شرقی در جریان آخرین وضعیت زلزله‌زدگان شهرستان میانه قرار گرفت و جان باختن تعدادی از هم‌وطنان را در این زلزله تسلیت گفت و بر بسیج تمامی امکانات استان برای امدادرسانی و اسکان زلزله‌زدگان تأکید کرد.

هیچ زلزله‌زده‌ای زیر آوار نیست
هم‌زمان با آغاز امدادرسانی به خسارت‌دیدگان این زلزله، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه اسکان اضطراری روستا‌های زلزله‌زده انجام شده است، اعلام کرد: هیچ زلزله‌زده‌ای زیر آوار وجود ندارد و آواربرداری از روستا‌های زلزله‌زده این استان آغاز شده است. آوار‌برداری روستای ورنکش ترکمانچای، ورزقان و یک روستای دیگر ترک با سرعت در حال انجام است و تجهیزات لازم برای آواربرداری به این مناطق اعزام شده است.
استاندار آذربایجان شرقی یادآور شد: نیاز به حضور مردم برای امداد در مناطق زلزله‌زده وجود ندارد و امکانات لازم مثل پتو در حال توزیع در منطقه است ضمن آنکه گاز مناطق زلزله‌زده به جز یک روستا وصل شده است.

خسارت عمده به روستا‌ها
مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اعلام اینکه از بامداد دیروز ۳۰ تیم عملیاتی در مناطق زلزله‌زده آذربایجان‌شرقی مشغول امدادرسانی به هم‌وطنان هستند، از شروع اسکان اضطراری در روستای ورنکش خبرداد و گفت: دو بالگرد هم در منطقه آماده هستند و ۶۵ روستا ارزیابی شده که ۷‌روستا بیشترین خسارت را داشته و بیشترین تخریب در ورنکش با ۳۰واحد تخریبی گزارش شده است.
محمدرضا مشایخی، فرماندار میانه به عنوان نزدیک‌ترین شهر به کانون زلزله از تأمین چادر و غذای ۷۲‌ساعته از سوی هلال احمر در روستا‌های زلزله‌زده این شهرستان خبرداد و گفت: روستا‌های بخش ترکمنچای، کندوان و مرکزی این شهرستان با خسارات ۵ الی ۷۰‌درصدی مواجه شدند که در این میان ۹۰۰ رأس دام شامل ۲۵۰ رأس دام سنگین و ۶۵۰ رأس دام سبک در ۱۶ روستا و در ۱۷۰ واحد اماکن دامی شهرستان تلف شدند و خسارت ۴۰ تا ۱۰۰ درصدی به این اماکن دامی وارد شده است.

تولیت آستان قدس رضوی نیز برای کمک رسانی به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی دستور ویژه‌ای صادر کرد از همین رو حجت الاسلام والمسلمین مروی به بسیج امکانات لازم و اعزام خادمیاران رضوی به مناطق زلزله زده و خدمت رسانی مطلوب به زلزله زدگان در کنار دستگاه‌های امداد رسان تاکید کرد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی نیز ماموریت یافت تا ضمن بررسی آخرین وضعیت مناطق و نیاز‌های اولیه زلزله زدگان، نسبت به تامین و بسیج امکانات لازم متناسب با ظرفیت‌های آستان قدس اقدام کند.

مروری بر تاریخی لرزان
ایران یکی از کشور‌های زلزله‌خیز دنیا محسوب می‌شود چرا که چند گسل عمده درست زیر پایمان جاخوش کرده‌اند- موضوعی که عده‌ای با تمسک به آن شایعات زیادی درست کرده‌اند، مانند پیش‌بینی وقوع زلزله مهیب در تهران- از سال ۲۳۵ شمسی که یکی از بزرگ‌ترین زلزله‌های کشور با قدرت ۷.۹ ریشتر در شهر دامغان با ۲۰۰ هزار کشته ثبت می‌شود و لقب ششمین زمین‌لرزه کشنده در تاریخ مدون بشر را به خود می‌گیرد، تقریبا هر ۱۰‌سال یک زمین‌لرزه مرگ‌بار در کشور رخ داده است، مانند زمین‌لرزه بوئین زهرا با شدت ۷.۲‌ریشتر و ۱۰ هزار کشته در سال ۱۳۴۱، زلزله طبس با شدت ۷/۷‌ریشتر در سال ۱۳۵۷ با ۱۹ هزار و ۶۰۰ قربانی، زلزله رودبار و منجیل در سال ۱۳۶۹ با شدت ۷.۴ ریشتر و ۳۵ هزار کشته، زمین‌لرزه شهر تاریخی بم در سال ۱۳۸۲ با قدرت ۶.۵ ریشتر و ۴۱ هزار کشته، زمین‌لرزه ۶.۴ ریشتری زرند در سال ۱۳۸۳ با ۶۱۲ کشته و زلزله اهر و ورزقان در سال ۱۳۹۱‌با شدت ۶.۲‌ریشتر و ۲۵۰ کشته.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->