فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

اولین تصویر از محسن تنابنده در فیلم جدید هومن سیدی + اطلاعاتی جدید از «جنگ جهانی سوم»

  • کد خبر: ۸۵۴۹۳
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸
اولین تصویر از محسن تنابنده در فیلم جدید هومن سیدی + اطلاعاتی جدید از «جنگ جهانی سوم»
هومن سیدی بعد از تجربه موفق در شبکه نمایش خانگی با سریال «قورباغه» تولید یک فیلم متفاوت با بازی محسن تنابنده را آغاز کرده است. به تازگی اطلاعاتی تازه از داستان، عوامل و بازیگران این فیلم منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - هومن سیدی بعد از تجربه موفق در شبکه نمایش خانگی با سریال «قورباغه» تولید یک فیلم متفاوت با بازی محسن تنابنده را آغاز کرده است. به تازگی اطلاعاتی جدید از داستان، عوامل و بازیگران این فیلم منتشر شده است.

فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم»، به نویسندگی هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان و کارگردانی و تهیه‌کنندگی هومن سیدی این روز‌ها در شمال کشور در حال فیلمبرداری است. این اولین تجربه تهیه‌کنندگی هومن سیدی است و محسن تنابنده، ندا جبرئیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطف‌الله سیفی و حاتم مشمولی از جمله بازیگران آن هستند.

اولین تصویر از محسن تنابنده در فیلم جدید هومن سیدی + اطلاعاتی جدید از «جنگ جهانی سوم»

«جنگ جهانی سوم» اولین همکاری محسن تنابنده و هومن سیدی است. در واقع تنابنده تنها بازیگر شناخته‌شده و ستاره فیلم سیدی است که با یک بازی متفاوت در نقشی سخت به هنرنمایی پرداخته است.  سیدی مثل پروژه‌های دیگرش این‌بار هم سراغ بازیگرانی جدید و نوظهور رفته است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «من همونی هستم که لباس تنت کرد، آدمت کرد، بهت بها داد، من همونم...»

پیمان شادمان‌فر در پنجمین همکاری‌اش با هومن سیدی، مدیر فیلمبرداری «جنگ جهانی سوم» است. این دو پیش از این در سریال «قورباغه» و فیلم‌های «اعترافات ذهن خطرناک من»، «خشم و هیاهو»، «مغزهای کوچک زنگ‌زده» همکاری کرده بودند. مهران ملکوتی، مدیر صدابرداری و محسن نصرالهی، طراح صحنه فیلم هستند. ملکوتی و نصرالهی هم پیش از این در تولید فیلم‌هایی «مغز‌های کوچک زنگ‌زده»، «اعترافات ذهن خطرناک من» و همچنین سریال «قورباغه» سیدی را همراهی کرده‌اند.

الهام معین (طراح لباس)، فواد بوربور (مدیر تولید)، مهدی صیاد ( طراح گریم)، حسین خضوعی (دستیار اول کارگردان) رسول حسینی( برنامه‌ریز)، ایمان کرمیان( جلوه‌های ویژه میدانی)، فرید ناصرفصیحی (جلوه‌های ویژه رایانه‌ای) و امید صالحی (عکاس) از عوامل دیگر فیلم جدید سیدی هستند.

«نماوا» برای اولین‌بار سرمایه‌گذار یک فیلم سینمایی شده است تا تجربه موفق همکاری با سیدی در سریال «قورباغه» را در سینما تکرار کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->