آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

«هزار راه نرفته» در جدول پخش شبکه دو سیما

  • کد خبر: ۸۵۹۰۵
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۳
  • ۴
«هزار راه نرفته» در جدول پخش شبکه دو سیما
نخستین قسمت از فصل هفتم برنامه «هزار راه نرفته» شنبه شب (هشتم آبان ماه) در جدول پخش برنامه‌های شبکه دو سیما قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «هزار راه نرفته» همچون فصل‌های پیشین به تحکیم خانواده می‌پردازد. اهمیت تشکیل خانواده، روابط مناسب بین افراد خانواده، مسیرهایی برای ادامه زندگی مشترک و حل چالش‌های فراروی خانواده‌ها و ... از جمله محورهای این برنامه روانشناسانه است.

برنامه «هزار راه نرفته» در این مسیر به روابط والدین با نوجوانان به عنوان پایه و اساس شکل‌گیری صحیح روابط  فرزندان در آینده، انتخاب آگاهانه همسر و موضوعات تاثیرگذار در این انتخاب، روابط زوجین و چالش‌های سال‌های اول و چگونگی رفع آنها، فرزنددار شدن، ضرورت آن و نقش این اتفاق در تحکیم روابط زناشویی، چالش‌های زندگی، تنوع رفتار و انتخاب مسیرهای مختلف برای حل مشکل، اجتناب از برخورد عجولانه با جدایی و طلاق به عنوان آخرین راه و چگونه بازسازی بعد از جدایی و ... خواهد پرداخت.

تغییراتی هم در بخش‌های برنامه ایجاد شده است. در این راستا یک بخش به نام «سینما در قاب هزار راه نرفته» به برنامه اضافه شده که فیلم‌هایی با موضوعات متناسب را از دیدگاه روانشناسی مورد بحث و تحلیل قرار می‌دهد.

بخش‌های مختلف این برنامه عبارتند از: پرداختن به سوالات مهم برای جوانان در شرف ازدواج، بیان چالش‌ها توسط افراد و ارائه راه حل توسط  کارشناسان، بخش خانواده موفق و سازگار که تنش‌های از سر گذرانده شده و راه‌های مواجهه با این تنش‌ها توسط افراد بیان می‌شود، خانواده‌های در آستانه جدایی که توانسته اند از مشکلات‌شان به روش‌های مختلف بگذرند و با رفع نقایص دوباره زندگی خوبی را در کنار هم بسازند، در «ایفای نقش» که مشکلات در یک بخش نمایشی ارائه می‌شود و مشاور به صورت مستقیم راهکار ارائه می‌دهد و در بخش «راز» هم که موضوعات مبتلابه خانواده‌ها به صورت نامه خوانده شده و توسط کارشناس تحلیل می‌شود.

فرشته موتابی، آسیه اناری، شهریار شهیدی، محمد علی مظاهری، منصوره سادات صادقی، رضا رستمی، پرویز آزاد فلاح، حجت الاسلام و المسلمین محمد حسن سعیدی، جمال شمس و ... از جمله کارشناسان و مشاوران این برنامه اند.

«هزار راه نرفته» کاریست از گروه خانواده به تهیه‌کنندگی ناهید سادات‌شریفی به کارگردانی علیرضا برزگر دانایی که از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹ و ۴۵ از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فرشته فقیهی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
0
0
چرا برنامه هزار راه نرفته بازپخش ندارد ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۶
0
0
سلام میشه درمورد شخصی خیلی کم صحبت هست صحبت کنین. همسر من ازدواج دومش هست ...و من یه نامزدی داشتم با ایشون خیلی صحبت کردم. ولی متاسفانه زیاد تغیر نکرده...خیلی اذیت میشم. برنامه بسیار خوب دارین. که صحبت های خانوم دکتر برای من خیلی تاثیر داشته وداره....ایشون میگن من کلا کم حرفم‌..ولی من بابت این موضوع اذیت میشم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
0
0
لطفا برنامه رو بازپخش بزارین
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
0
0
سلام.خواهشا جواب منو بدید،دارم میمیرم
رابطه ای که ۳ سال طول کشیده و شانسی لو رفته،میشه به اون مرد اطمینان کرد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->