قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: زمان بازگشایی مدارس تغییر نکرده است

  • کد خبر: ۸۶۵۲۶
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۷
وزیر آموزش و پرورش: زمان بازگشایی مدارس تغییر نکرده است
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: زمان بازگشایی مدارس هرگز تغییر نکرد و سیاست در بازگشایی این بود که مدارس روستایی از او مهر بازگشایی شوند، فرآیند بازگشایی از اول آبان آغاز می‌شود و در طول آبان الگوی بازگشایی را مدارس انتخاب می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در حاشیه مراسم بزرگداشت روز دانش آموز و زنگ استکبارستیزی که در مدرسه شهید کدخدایی منطقه ۱۱ تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در باره زمان بازگشایی مدارس بیان کرد: زمان بازگشایی مدارس هرگز تغییر نکرد و سیاست در بازگشایی این بود که مدارس روستایی از او مهر بازگشایی شوند، فرآیند بازگشایی از اول آبان آغاز می‌شود و در طول آبان الگوی بازگشایی را مدارس انتخاب می‌کنند.

او داد: مدارس متوسطه دوم ازنیمه آبان و متوسطه اول از اوایل آذر بازگشایی شوند همچنین برای آموزش حضوری ابتدایی‌ها در ستاد کرونا شنبه مجددا تصمیم گیری می‌شود.

کاظمی درباره ورود اسناد مربوط به خباثت‌های آمریکا به کتاب‌های درسی که قرار بود اجرایی شود، اظهار کرد: یکی ازاین کار‌هایی که باید در این ایام انجام دهیم این است که پرونده خباثت‌های آمریکا را باید به جامعه دانش آموزی بنمایانیم و یکی از این مواردی که باید با آن توجه کنیم ورود این آموزه‌ها به کتاب‌های درسی است.

او درباره زمان ورود مطالب گفت که البته کتاب‌های درسی نیازمند بازنگری هستند و باید آنگونه که شایسته و بایسته است فرهنگ استکبارستیزی را به دانش آموزان بیاموزیم و در کنار این موارد توجه داشته باشیم که حجم کتاب‌ها و ساعات درسی محدود، اما انتظارات دستگاه‌های مختلف زیاد است وهمه را نباید محدود به کتاب‌های درسی بکنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: باید از این دست ظرفیت‌ها در قالب فعالیت‌های تشکل‌های دانش آموزی و برگزاری جشنواره‌ها داشته باشیم و منظومه‌ای از این ظزفیت‌ها را در کنار هم ببینیم.

کاظمی با اشاره به اینکه حضور پر رنگ تشکل‌های دانش آموزی کمک می‌کند تا روز استکبار ستیزی را گرامی بداریم، بیان کرد: اگر قرار باشد روحیه استکبار ستیزی نگه داریم دو شرط دارد اول افزایش بصیرت دانش آموزان نسبت به گذشته پر افتخار انقلاب و دوم توجه به ولایت مداری و ولایت پذیری است.

او درباره مشکل توزیع کتاب‌های درسی که همچنان برای دانش آموزان مشکل ساز است، اظهار کرد: بابت مشکل کتاب‌های درسی عذرخواهی می‌کنم البته این موضوع ناشی از دو سه مطلب است، وقتی دانش آموزی جابجا می‌شود، دیر ثبت نام می‌کند، دیر انتخاب رشته می‌کند این مشکلات ایجاد می‌شود، تنها سامانه‌ای که ما برای توزیع کتاب درسی داریم همین سامانه فعلی بوده که سامانه مطمئنی است و اگر کار خارج از آن باشد چالش برانگیز می‌شود، کتا ب‌های درسی خوب توزیع شد، اما بخشی از دانش آموزان به دلیل بی توجهی دیر کتاب به دستشان می‌رسد.

کاظمی تصریح کرد: سامانه سیدا، چون جدید طراحی شده است و قدری آشنایی اندک بااین سامانه بودفرآیند ثبت نام با تاخیر انجام شود و قول می‌دهم یکی از برنامه‌ها بهبود مدل و الگوی برنامه کتاب درسی است البته مشکل امسال را برطرف کردیم سامانه کتاب‌های درسی برای کتاب‌های تک جلدی باز است.

او بیان کرد: ۱۴۵ میلیون جلد کتاب درسی توزیع می‌کنیم و اکنون کمتر از ۲۵۰ هزار جد کتاب درسی توزیع نشده است که آمار نشان می‌دهد مشکل توزیع کتاب رفع شده است و هیچ دانش آموزی نداریم که ثبت سفارش به موقع داشته باشداما کتاب به دستش نرسد.

 

منبع: خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->