فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی چهار نفر از حجاج خراسان رضوی دعوت حق را لبیک گفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود با خواص شگفت‌انگیز توت سفید آشنا شوید! استقرار آزمایشی دستگاه پرتودهی پیشرفته در سازمان انتقال خون ایران چرا برخی دچار ریزش سکه‌ای مو می‌شوند؟ انتقال ویروس HPV از استخر واقعیت ندارد پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا جمع آوری و دستگیری ۶۷۲ معتاد و خرده فروش در مشهد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) حکم اعدام شرور مسلح «عباس کورکوری» اجرا شد + فیلم مادر بلاگرهای اینستاگرامی قاتلان مادرانگی‌های شما! مهلت انتخاب رشته دانشجو معلمان تمدید شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری شرور قمه کش در فردیس کرج (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) شوهرم فقط دنبال شغل مدیریتی است، طلاق می‌خواهم مهریه عجیب و غریب دختر جوان در ازدواج با پیرمرد ۸۲ ساله دستگیری پزشک قلابی | قربانی‌شدن زن میانسال در کلینیک زیبایی غیرمجاز از گاوصندوق ضدسرقت تا شلیک به تعقیب‌کننده |جزئیات هولناک سرقت‌های مسلحانه شمال تهران پشت پرده قتل هولناک همسر؛ از سوءظن تا تیغ قصابی! مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟
سرخط خبرها

واکسیناسیون فرهنگیان خراسان رضوی کمتر از میانگین کشوری

  • کد خبر: ۸۶۵۴۹
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
واکسیناسیون فرهنگیان خراسان رضوی کمتر از میانگین کشوری
در خراسان رضوی ۱۱ درصد از میانگین کشوری واکسیناسیون پایین‌تر هستیم که این رقم با توجه به برگزاری کلاس‌های درس حضوری عددکمی است، اما میزان تزریق نوبت دوم در استان که ۵۶درصد بوده قابل قبول است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیش از یک ماه از بازگشایی مدارس می‌گذرد و موضوع اجباری یا اختیاری بودن تزریق واکسن دانش‌آموزان همچنان برای بسیاری مبهم است، ازیک‌سو مسئولان آموزش از اختیاری بودن آن گفتند و اعلام کردند که دانش‌آموزی که به زدن واکسن تمایل ندارد، می‌تواند همچنان به صورت غیرحضوری از تدریس مجازی بهره ببرد و ازسویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر شرط تزریق واکسن برای حضور در مدارس تأکید دارد.
همین دیروز بود که به نقل از جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، اعلام شد بیشتر بستری‌شدگان کرونایی بیمارستان‌ها واکسن تزریق نکرده اند.

او از مطالعه‌ای در حال انجام گفته بود که مشخص می‌کند چند درصد از بستری‌های بخش‌های مراقبت‌های ویژه، واکسن تزریق نکرده اند. آن‌طور که او اعلام کرده حدود ۴ تا ۵ درصد از افرادی که بستری شده و دچار فرم شدید بیماری شده‌اند، واکسن تزریق کرده بودنداما بیش از ۹۵ درصد از افرادی که در بیمارستان‌ها بستری شده اند، واکسن تزریق نکرده بودند.

آخرین اظهارات این حوزه را دکتر محمدعلی کیانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در نشست مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی با مسئولان حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گفته است. دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دبیری ستاد استانی مقابله با کرونا خراسان رضوی را بر عهده دارد و با تأکید استاندار و مباحث مطرح در ستاد ملی مقابله با کرونا جلسات متعددی را برای بررسی آخرین وضعیت مدارس و دانشگاه‌ها در آستانه بازگشایی برگزار می‌کند.

بر همین اساس کیانی درآخرین نشستی که با موضوع بازگشایی مدارس برگزار شداز مدیران آموزش و پرورش خراسان رضوی و تمامی شهرستان‌های استان خواست که در خصوص دریافت واکسن کرونا تأکید ویژه‌ای به فرهنگیان واکسن نزده داشته باشند و اعلام شود که شرط حضور در سر کلاس درس، داشتن کارت واکسن کرونا است.

او می‌گوید: توصیه ما این است که تیم کرونا در مدارس شکل بگیرد و و نحوه پیگیری از موضوع هم ارزیابی شود.
کیانی ادامه می‌دهد: اگر ابتلایی مشاهده شد، باید بلافاصله بحث جداسازی و قرنطینه صورت پذیرد تا موجب تکثیر ویروس در میان افراد حاضر در مدرسه به‌ویژه دانش‌آموزان نشود، به‌ویژه بین پایه‌های اول تا ششم که هنوز واکسینه نشده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید می‌کند: طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا بحث بازگشایی مدارس در دستور کار قرار گرفته، اما با توجه به تغییرات رنگ‌بندی‌های کرونایی و احتمال ورود به موج ششم بحران کرونا، ممکن است تاریخ بازگشایی مدارس تغییر کند.

کیانی تصریح می‌کند:بحث فعالیت حضوری مدارس مورد تأکید رئیس جمهور بوده و در این خصوص شیوه‌نامه‌ای تحت عنوان کد۰۶ تهیه و تنظیم شده و بازگشایی مدارس منوط به تأییدات موردنیاز طبق این مصوبه است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد وضعیت واکسیناسیون فرهنگیان استان را قابل قبول می‌داند و می‌گوید: میزان واکسیناسیون انجام شده فرهنگیان در کشور ۸۲ درصد بوده و این عدد در خراسان رضوی ۷۱ درصد است.

او اضافه می‌کند: در خراسان رضوی ۱۱ درصد از میانگین کشوری واکسیناسیون پایین‌تر هستیم که این رقم با توجه به برگزاری کلاس‌های درس حضوری عددکمی است، اما میزان تزریق نوبت دوم در استان که ۵۶درصد بوده قابل قبول است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->