زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) چرا معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان واریز نمی‌شود؟ یک فوتی و ۲۶ مصدوم در پی حادثه رانندگی در پارس‌آباد اردبیل (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشمش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرم‌تر می‌شود؟ آب‌لیمو با آب ولرم؛ شروعی ساده برای پاکسازی بدن و تقویت گوارش حمله ناجوانمردانه به پلیس در شب گذشته | جان‌باختن خداداد باقری یکی از حافظان امنیت در سراوان + عکس معرفی مسجد تاریخی «خسرو شیر» جغتای اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات بخش زندگی بیماری دیگر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی: ۸۶ درصد کودکان کار، اتباع هستند و خانواده دارند نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری
سرخط خبرها

موج ششم کرونا سوار بر موج قبلی از راه می رسد

  • کد خبر: ۸۶۶۰۳
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
موج ششم کرونا سوار بر موج قبلی از راه می رسد
یک متخصص بیماری های عفونی معتقد است: ما دو موج همزمان می توانیم داشته باشیم، یکی موج پنجم که هنوز به طور کامل تمام نشده و دیگری موج ششم که ممکن است سوار بر موج قبلی از راه برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر شروین شکوهی متخصص بیماری‌های عفونی و فلوشیپ بیماران پیوندی در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین عنوان کرد: امکان کمی وجود دارد که موج ششم از آنچه که در موج پنجم مشاهده کردیم بدتر و شدیدتر باشد.

شکوهی گفت: ما هنوز از موج پنجم خارج نشده ایم و فعلا صحبت کردن درباره موج ششم زود است. اصلا باید اینطور بگویم که اگر شروع هم شده باشد روی موج پنجم سوار است. در واقع می‌توان گفت ما دو موج همزمان می‌توانیم داشته باشیم، یکی موج پنجم که هنوز به طور کامل تمام نشده و دیگری موج ششم که ممکن است سوار بر موج قبلی از راه برسد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم افزود: هنوز آمار ابتلا در کشور زیاد است. هنوز به عددی که در رابطه با کاهش مبتلایان پیش بینی می‌کردیم نرسیده ایم. این آمار با شیب کمی رو به بالا است.

این پزشک متخصص بیماری‌های عفونی در ادامه گفت: موتاسیون‌ها اکنون دغدغه جامعه پزشکی و جامعه کرونا زده نیست. جهش‌ها چیز عجیبی نیستند و مدام در حال رخ دادن هستند. آن‌ها برای اجتناب ناپذیرند.

شکوهی اذعان داشت: موتاسیون‌ها مدام رخ می‌دهند و مدام ساختار ویروس کرونا را تغییر می‌دهند. این امر موج می‌شود که گاهی اوقات این موتاسیون‌ها گاهی به نفع ما شوند و گاهی به ضرر ما.

این متخصص بیماری‌های عفونی تاکید کرد: اصلا نباید فکر کنیم که جهش ویروس چیزی است که امکان دارد در برخی مواقع متوقف شود. این ویروس مدام جهش می‌کند. همیشه وجود داشته و خواهد داشت. اما نکته مهمی که وجود دارد این است که ما همیشه از این جهش‌ها عقب هستیم.

وی بیان داشت: الان ویروس‌های جهش یافته‌ای که مدام عنوان می‌شوند در ایران ظهور کرده اند مربوط به قبل هستند و چیز جدیدی نیست. در واقع این ما هستیم که از این جهش‌ها عقب افتاده ایم. اکنون جهش‌های جدیدتری هم هستند که ما از آن‌ها بی خبر هستیم.

شکوهی خاطرنشان کرد: در رابطه با جهش‌های مختلف کرونا هیچ کاری نمی‌توانیم بکنیم به جز اینکه همه چیز را رعایت کنیم و کاملا به شیوه نامه‌های بهداشتی پایبند باشیم.

این پزشک گفت: واکسیناسیون سراسری در ایران باعث کاهش مرگ و میر و البته کاهش انتقال ویروس در جمعیت شده است البته نه به اندازه‌ای که توقع و انتظارش را داشتیم.

شروین شکوهی در خاتمه گفت: با وجود واکسیناسیون سراسری در ایران باید به شما بگویم که رعایت فاصله اجتماعی، زدن ماسک و شستن مداوم دست‌ها چیزی است که ما باید تا مدت‌های طولانی رعایت کنیم در غیراینصورت باز هم به دردسر می‌افتیم.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->