ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند
سرخط خبرها

مازوت از سوخت نیروگاه توس مشهد حذف شد

  • کد خبر: ۸۶۹۱
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰
مازوت از سوخت نیروگاه توس مشهد حذف شد
دادیار حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی گفت: در راستای صیانت از حقوق عامه در نشستی با حضور مسوولین دستگاه‌های مرتبط در تهران مصرف مازوت در نیروگاه توس مشهد حذف و سوخت پاک (گاز) جایگزین آن شد.

به گزارش شهرآرانیوز،  قاضی فرزاد بهشتی توندری گفت: نیروگاه حرارتی توس در کیلومتر ۱۲ جاده مشهد - چناران یکی از نیروگاه‌های کشور از نوع حرارتی با ظرفیت تولید ۶۰۰ مگاوات برق می‌باشد که از سه نوع سوخت مازوت، گازوییل و گاز استفاده می‌کند و تنها نیروگاه مازوت سوز در این استان است.
وی گفت: طبق اعلام کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی سوخت مازوت این نیروگاه در مجاورت مشهد به تنهایی معادل کل منابع آلاینده متحرک در این کلانشهر تولید آلایندگی داشته ضمن اینکه استفاده از این نوع سوخت در نیروگاه مورد تایید سازمان ملی استاندارد نبوده و از طرفی این نیروگاه در محدوده حریم شهر و مناطق مسکونی واقع شده و آلایندگی آن اثر مستقیم بر زندگی شهروندان دارد.
وی افزود: در این راستا مکاتبات و پیگیری‌های متعدد از سوی استاندار سابق و فعلی خراسان رضوی با وزارت نفت و نیرو در خصوص حذف آلایندگی از طریق جایگزینی سوخت پاک به جای مازوت صورت گرفته بود اما با توجه به ادامه آلایندگی نیروگاه و با عنایت به شکایت اداره کل حفاظت محیط زیست، پرونده‌ای در دادستانی مرکز استان تشکیل شد که با مدیریت قضایی مناسب این مشکل برطرف گردید.
قاضی بهشتی به اهمیت حفظ و صیانت از حقوق عامه در حوزه دادستانی مرکز خراسان رضوی اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از مصادیق حقوق عامه، حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی ناشی از آلاینده‌های محیط زیستی در جهت صیانت از سلامت آحاد مردم است که در این راستا حوزه دادستانی مرکز استان با جدیت به موضوع ورود پیدا کرده و با همکاری سایر دستگاه‌ها گام مؤثری در زمینه حفظ سلامت مردم برداشته است.
وی گفت: پیگیری‌های متعدد رسانه‌ها و جراید محلی و استانی نیز در رفع این مشکل تاثیرگذار بود که از آنان تشکر ویژه داریم و امیدواریم با همکاری لازم در سایر زمینه‌ها نیز گام‌های موثری در جهت حفظ و صیانت از حقوق عامه در استان برداشته شود.
نیروگاه حرارتی توس در کیلومتر ۱۲ جاده مشهد - چناران در سال ۱۳۶۴ تاسیس شده است، این نیروگاه از نوع حرارتی با ظرفیت تولید ۶۰۰ مگاوات و دارای چهار واحد بخار ۱۵۰ مگاواتی است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->