تحصیل بیش از ۱۵ درصد دانش‌آموزان کشور در مدارس غیردولتی | نقش این مدارس در توسعه عدالت آموزشی چیست؟ واگذاری پناهگاه کوه سبلان به بخش خصوصی تصویب شد شروط ایجاد سابقه تحصیلی برای رشته‌های فنی‌ حرفه‌ای و کار دانش + جزئیات ابطال مصوبه بانک سپه | پرداخت مزایا به کارمندان مشروط به رضایت مدیر نیست نامه بازنشستگان درباره تغییرات مکرر در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری کودکستان‌ها برای دریافت ابلاغیه شهریه فقط تا ۲۰ شهریور مهلت دارند | صدور مجوز فعالیت تنها درصورت دریافت ابلاغیه انتقاد زهرا شمسایی، رتبه یک کنکور انسانی به پذیرش دانشگاه‌ها با امتحانات نهایی | زیرساخت‌ها آماده نیست پیمان نخبگان علمی دانشگاه‌ها با مقام معظم رهبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) فیزیوتراپی چگونه به بیماران‌ ام اس کمک می‌کند؟ دانش‌آموزان مدال‌آور ورزشی بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند نظارت بهداشتی بیش از ۳۰۰ بازرس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هفته سوم شهریور آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، امروز (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | ظرفیت حدودی دانشگاه‌ها چقدر است؟ آموزش و پرورش درپی اجرای طرح مدرسه‌محوری + جزئیات طرح توزیع کتب درسی ۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس | جاماندگان ثبت‌نام کتب درسی سریع‌تر اقدام کنند اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۵۷ هزار دانش‌آموز نیازمند در خراسان رضوی زیر چتر حمایت کمیته امداد هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) یک رژیم خاص برای پیشگیری از دیابت بلاتکلیفی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز
سرخط خبرها

اجباری شدن تست PCR کرونا از آذرماه برای مسافران داخلی + جزئیات

  • کد خبر: ۸۷۰۱۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳
اجباری شدن تست PCR کرونا از آذرماه برای مسافران داخلی + جزئیات
ست منفی کرونا از آذرماه ۱۴۰۰ برای برخی از مسافران جهت سفر هواییِ داخلی، ریلی و جاده‌ای الزامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی ابلاغ پروتکل‌های جدید برای سفرهای برون شهری که قرار است از ابتدای آذرماه امسال اجرایی شود، شرایط سفر در بخش سفرهای هواییِ داخلی، سفرهای جاده‌ای و ریلی تغییر می‌کند اما برای سفرهای خارجی محدودیت ها به همان شکل گذشته ادامه خواهد داشت.

قرار است پروازهای داخلی از ابتدای آذرماه با ظرفیت ۱۰۰ درصدی مسافرگیری شود و دیگر خبری از فاصله‌گذاری اجتماعی در هواپیماها نخواهد بود. برای همین فقط مسافرانی می‌توانند بلیت پرواز را تهییه کنند که شرایط جدید سفر را داشته باشند.

سامانه «امید» نیز از سوی وزات کشور برای تشخیص مسافران واکسینه راه‌اندازی شده است و اکنون درحال بارگذاری اطلاعات و ارتباط با زیر ساخت‌های بخش حمل‌و نقل است. از طریق این سامانه همه مردم کنترل خواهند شد و فقط آن‌هایی که واکسن زده باشند یا تست PCR منفی داشته باشند می‌توانند با وسایل حمل‌ونقل عمومی به مسافرت بروند، در غیر این صورت از اول آذرماه اجازه سفر نخواهند داشت.

با این حال مسافران زیادی سوال دارند که برای انجام یک سفر هوایی برای مثال به مشهد مقدس و یا انجام همین سفر از طریق قطار دقیقا باید کدام یک از شروط پروتکل های بهداشتی را داشته باشند.

توضیحات معاون حمل ونقل وزیر راه درباره شرایط جدید سفر

«شهرام آدم نژاد» معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی امروز (یکشنبه) به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: از ابتدای آذرماه مسافرانی که کارت واکسن ندارند باید همراه با برگه پی. سی. آر برای انجام سفر هوایی خود به فرودگاه مراجعه کنند.

وی افزود: این شرایط برای سفرهای ریلی و جاده‌ای هم اعمال می شودو مسافران قطار و اتوبوس هم اگر کارت واکسن ندارند باید همراه با جواب آزمایش منفی کرونا، سفر ریلی و جاده ای خود را در پیش بگیرند.

آدم نژاد در پاسخ به این سوال که آیا منظور از کارت واکسن، دریافت هر دو دوز واکسن است، گفت: مسافران باید هر دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند تا دیگر نیازی به ارائه تست منفی کرونا نداشته باشند.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تبصره ای در این بین برای برخی مسافران وجود دارد؛ در صورتی که فقط یک دوز از واکسن را دریافت کرده باشند و از زمان دریافت دوز دوم نگذشته باشد، امکان سفر را خواهند داشت.

به گفته معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، اقدام به تزریق واکسن، مسافر را برای استفاده از حمل و نقل عمومی اعم از بخش هوایی، ریلی و جاده ای، بدون مانع  نمی‌کند و این تبصره فقط برای مسافرانی است که زمان تزریق دز دوم آنها نرسیده است.

تغییری در شروط کرونایی سفرهای خارجی اعمال نشده است

در همین رابطه، مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) نیز امروز به ایرنا، گفت: مسافران پروازهای خارجی از مبدا فرودگاه امام همچنان باید تست پی. سی. آر ۹۸ ساعته همراه با برگه واکسیناسیون را به همراه داشته باشند.

«محمد صالحی» توضیح داد: پروازهای خارجی از ابتدا بدون فاصله گذاری اجتماعی انجام می شد و همچنان همان شروط واکسینه بودن و داشتن برگه پی. سی. آر برای قطعی بودن عدم مبتلای مسافر به ویروس کرونا لازم است.

وی گفت: بر اساس تاکید و ابلاغ وزارت بهداشت به سازمان هواپیمایی، فعلا مسافران پروازهای خروجی علاوه بر همراه داشتن کارت دیجیتال واکسن، باید تست پی. سی. آر را نیز به همراه داشته باشند، زیرا ممکن است کشور مقصد به هر دلیلی تست پی. سی. آر را هنوز قطعی بداند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->