مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، به طور میانگین روزانه ۸۴ رام قطار رفت و برگشت خواهیم داشت دانش آموز مشهدی به خاطر ضرب و شتم معاون مدرسه راهی بیمارستان شد | معاون مدرسه عزل شد؟ + عکس و فیلم آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس مشهد از ۲۸ اسفند آغاز ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با اعلام شرایط جدید شناسایی ۱۱۲۶ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: برای تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴، کماکان فرض بر شرایط بدبینانه است ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور: بازماندگی از تحصیل، نشانه‌ای از بی‌عدالتی اجتماعی است سرقت موبایل همراهان بیماران | شگرد کثیف یک سارق بد سابقه توضیحات معاون وزارت آموزش‌وپرورش درباره واریز حقوق ۱۴۰۳ فرهنگیان ایستگاه ژئوفیزیک هواشناسی تهران قربانی ساخت‌وسازهای مشکوک | هواشناسی هشدار داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | خروج سامانه بارشی و آغاز روند افزایش دما از فردا تشکیل پرونده برای ناظم متخلف در آذربایجان شرقی به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ صادر شد خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان سازمان غذا و دارو: هر شکلاتی را نخورید ابتلای «دلبر»، ماده‌یوز پارک توران، به بیماری کلسی‌ویروس گربه‌سانان مدیر عامل راه‌آهن کشور خبر داد: افزایش ۸ درصدی ظرفیت قطار‌های نوروزی سارق طلای مادربزرگ‌ها دستگیر شد | شگرد‌های حیرت‌انگیز مکارترین دزد ایران! ۵۵۰۰ نیروی هلال‌احمر مجری طرح امدادونجات نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هستند بارش باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر طی امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در رمضان با عادات بد غذایی خداحافظی کنید اولویت صندوق بازنشستگی کشوری، وصول مطالبات بیمه‌ای بازنشستگان است خواص شگفت انگیز انجیر خشک برای درمان و سلامت بدن خالکوبی خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد اعتبار بیمه سلامت و روستاییان تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد توقیف یک لنج با ۱۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس جاده‌های خراسان رضوی امشب بارانی و مه‌آلود است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) زمین‌لرزه ارومیه را لرزاند + جزئیات (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مصدومیت ۲۰۹ نفر در آستانه چهارشنبه‌سوری| خراسان رضوی رتبه ششم تعداد مصدومان
سرخط خبرها

اجباری شدن تست PCR کرونا از آذرماه برای مسافران داخلی + جزئیات

  • کد خبر: ۸۷۰۱۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳
اجباری شدن تست PCR کرونا از آذرماه برای مسافران داخلی + جزئیات
ست منفی کرونا از آذرماه ۱۴۰۰ برای برخی از مسافران جهت سفر هواییِ داخلی، ریلی و جاده‌ای الزامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی ابلاغ پروتکل‌های جدید برای سفرهای برون شهری که قرار است از ابتدای آذرماه امسال اجرایی شود، شرایط سفر در بخش سفرهای هواییِ داخلی، سفرهای جاده‌ای و ریلی تغییر می‌کند اما برای سفرهای خارجی محدودیت ها به همان شکل گذشته ادامه خواهد داشت.

قرار است پروازهای داخلی از ابتدای آذرماه با ظرفیت ۱۰۰ درصدی مسافرگیری شود و دیگر خبری از فاصله‌گذاری اجتماعی در هواپیماها نخواهد بود. برای همین فقط مسافرانی می‌توانند بلیت پرواز را تهییه کنند که شرایط جدید سفر را داشته باشند.

سامانه «امید» نیز از سوی وزات کشور برای تشخیص مسافران واکسینه راه‌اندازی شده است و اکنون درحال بارگذاری اطلاعات و ارتباط با زیر ساخت‌های بخش حمل‌و نقل است. از طریق این سامانه همه مردم کنترل خواهند شد و فقط آن‌هایی که واکسن زده باشند یا تست PCR منفی داشته باشند می‌توانند با وسایل حمل‌ونقل عمومی به مسافرت بروند، در غیر این صورت از اول آذرماه اجازه سفر نخواهند داشت.

با این حال مسافران زیادی سوال دارند که برای انجام یک سفر هوایی برای مثال به مشهد مقدس و یا انجام همین سفر از طریق قطار دقیقا باید کدام یک از شروط پروتکل های بهداشتی را داشته باشند.

توضیحات معاون حمل ونقل وزیر راه درباره شرایط جدید سفر

«شهرام آدم نژاد» معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی امروز (یکشنبه) به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: از ابتدای آذرماه مسافرانی که کارت واکسن ندارند باید همراه با برگه پی. سی. آر برای انجام سفر هوایی خود به فرودگاه مراجعه کنند.

وی افزود: این شرایط برای سفرهای ریلی و جاده‌ای هم اعمال می شودو مسافران قطار و اتوبوس هم اگر کارت واکسن ندارند باید همراه با جواب آزمایش منفی کرونا، سفر ریلی و جاده ای خود را در پیش بگیرند.

آدم نژاد در پاسخ به این سوال که آیا منظور از کارت واکسن، دریافت هر دو دوز واکسن است، گفت: مسافران باید هر دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند تا دیگر نیازی به ارائه تست منفی کرونا نداشته باشند.

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: تبصره ای در این بین برای برخی مسافران وجود دارد؛ در صورتی که فقط یک دوز از واکسن را دریافت کرده باشند و از زمان دریافت دوز دوم نگذشته باشد، امکان سفر را خواهند داشت.

به گفته معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، اقدام به تزریق واکسن، مسافر را برای استفاده از حمل و نقل عمومی اعم از بخش هوایی، ریلی و جاده ای، بدون مانع  نمی‌کند و این تبصره فقط برای مسافرانی است که زمان تزریق دز دوم آنها نرسیده است.

تغییری در شروط کرونایی سفرهای خارجی اعمال نشده است

در همین رابطه، مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) نیز امروز به ایرنا، گفت: مسافران پروازهای خارجی از مبدا فرودگاه امام همچنان باید تست پی. سی. آر ۹۸ ساعته همراه با برگه واکسیناسیون را به همراه داشته باشند.

«محمد صالحی» توضیح داد: پروازهای خارجی از ابتدا بدون فاصله گذاری اجتماعی انجام می شد و همچنان همان شروط واکسینه بودن و داشتن برگه پی. سی. آر برای قطعی بودن عدم مبتلای مسافر به ویروس کرونا لازم است.

وی گفت: بر اساس تاکید و ابلاغ وزارت بهداشت به سازمان هواپیمایی، فعلا مسافران پروازهای خروجی علاوه بر همراه داشتن کارت دیجیتال واکسن، باید تست پی. سی. آر را نیز به همراه داشته باشند، زیرا ممکن است کشور مقصد به هر دلیلی تست پی. سی. آر را هنوز قطعی بداند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->