یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علت اعتصاب کارگران «ایران خودرو» خراسان چه بود؟

  • کد خبر: ۸۷۵۸۷
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
  • ۳
علت اعتصاب کارگران «ایران خودرو» خراسان چه بود؟
مدیرعامل ایران خودرو خراسان امروز (پنجشنبه ۲۰ آبان‌ماه) در پی اجتماع و درخواست جمعی از کارکنان شرکت ایران خودرو خراسان برای ارتقاء حقوق و مزایای دریافتی، در بین کارکنان حضور یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرعامل ایران خودرو خراسان، در پی اجتماع و درخواست جمعی از کارکنان شرکت ایران خودرو خراسان برای ارتقاء حقوق و مزایای دریافتی، در بین کارکنان حضور یافت و اظهار کرد: به منظور ارتقاء سطح معیشت خانواده پرسنل ایران خودرو خراسان از ابتداء سال جاری بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل را با هدف افزایش دریافتی کارکنان در دستور کار قرار دادیم تا دریافتی کارکنان به صورت مداوم و منظم در سال‌های بعد نیز افزایش یابد و صرفاً به صورت مقطعی نباشد. در حال حاضر این طرح در دست بازبینی است و در آینده نزدیک به تایید و تصویب خواهد رسید که پرداختی‌های آن از آبان ماه جاری محاسبه خواهد شد.

بیژن زاهدی‌فرد افزود: از سال ۱۳۹۳ که در این مجموعه حضور داشته‌ام استراتژی جهت توسعه این شرکت در همه حوزه‌ها از تولید گرفته تا مسائل رفاهی کارکنان تدوین شد.

وی افزود: در حوزه تولید با کمک خود شما عزیزان توانستیم تولید را از ۴۰۰ دستگاه در روز به بیش از ۶۵۰ دستگاه برسانیم و در کنار آن در حوزه مسائل رفاهی و حقوق و مزایا هم اقدامات مهمی انجام داده‌‎ایم، به عنوان مثال پرداخت‌های غیرنقدی از ۹۰۰ هزار تومان در سال ۱۳۹۳ به بیش از ۴ میلیون تومان در سال جاری رسیده است.

مدیر عامل ایران خودرو خراسان ادامه داد: تحریم‌های دشمن و مسائل اقتصادی کشور باعث شد این روند رو به رشد دچار اختلال شود اما همه با هم و در کنار هم توانستیم شرایط سخت تحریم را پشت سر بگذاریم اما کرونا هم باعث شد معیشت همه اقشار جامعه آسیب ببیند و این شرایط سخت اقتصادی و معیشتی فقط مربوط به من و شما نیست.

زاهدی‌فرد تصریح کرد: با همه این احوال به منظور ارتقاء سطح معیشت خانواده پرسنل ایران خودرو خراسان از ابتداء سال جاری بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل را با هدف افزایش دریافتی کارکنان در دستور کار قرار دادیم تا دریافتی کارکنان به صورت مداوم و منظم در سال‌های بعد نیز افزایش یابد و صرفاً به صورت مقطعی نباشد. در حال حاضر این طرح در دست بازبینی است و در آینده نزدیک به تایید و تصویب خواهد رسید که پرداختی‌های آن از آبان ماه جاری محاسبه خواهد شد.

وی بیان کرد: در خصوص طرح تبدیل وضعیت هم شرکت ایران خودرو خراسان اولین شرکت در گروه صنعتی بود که از سال ۱۳۹۶ تبدیل وضعیت کارکنان پیمانکار را آغاز نموده و در حال حاضر هم بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی گروه صنعتی ایران خودرو این طرح در حال اجراست و فقط در اجرا ایرادی مشاهده شد که در ابتداء هفته به واحد منابع انسانی گوش زد کردم تا در صدد رفع آن برآیند. ما به عنوان دومین شرکت گروه صنعتی ایران خودرو به همین اندازه نیز در قبال مشتریان و هموطنان عزیزمان وظایف و تعهداتی به عهده داریم.

مدیر عامل ایران خودرو خراسان افزود: کشور ما سالیانه نیازمند تولید مقدار مشخصی خودرو است و ما در صنعت خودروسازی باید پاسخگوی نیاز جامعه باشیم از ابتداء سال جاری به دلایل مختلف نتوانستیم به هدف تعیین شده و رفع تعهدات خود در قبال مشتریان دست یابیم اما وقتی شرایط مهیا شد وظیفه داریم خودرویی را که متعهد به تولید آن شده‌ایم تولید نموده و به مشتری تحویل نماییم این وظیفه‌ای است که در قبال مشتریان عزیزمان به دوش من و همه کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو است. بدیهی است که تلاش ما در این راه گاهی طاقت فرساست.

به گزارش روابط عمومی ایران خودرو خراسان، زاهدی فرد گفت: صحبت پایانی من این است که روند روبه‌رشدی که از سال ۱۳۹۳ برای شرکت ایران خودرو خراسان تعریف شده در همه امور در حال انجام است چه در حوزه تولید و چه در حوزه کارکنان اما این روند در بازه‌ای از زمان دچار چالش می شود که نیازمند همراهی و مساعدت همه اعضاء این خانواده بزرگ ۵۰۰۰ نفری است. امیدوارم در روزها و هفته‌های آینده بتوانم گزارش مفصل و دقیقی از اقدامات انجام شده در جهت تحقق خواسته‌های شما ارائه نمایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۰
0
0
وقتی استخدام کارگرا رسمی و دایمی شد و بین کارگرو کارمند و مهندس فرقی نذاشتین اونوقت میشه گفت که کارگرا در امنیت و سطح خوبی قراردارن
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
0
0
من از پرسنل این شرکتم.
ایشون انسان‌ بسیار دروغگویی است و از سال۹۳ که اومده همه فامیل هاش رو آورده شرکت که از جمله دختر کم سن و سالش و دایی بچه هاش رو گذاشته مدیر و هیچ سازمان بازرسی تابحال نتوانسته جلوش رو بگیره.
مروارید
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۸
0
0
سلام
نمی‌دونم واقعا این آقای زاهدی از وضعیت شرکت خبر نداره یا خودشو به ...زده که اگه اولی درسته باید تاسف خورد به حالش با این مدیریتش.تو طرح طبقه بندی فقط اختلاف کارگر با کارشناس رو افزایش دادید و عملا چه بهبودی تو معیشت زندگی کارگر ایجاد نشد.خدا وکیلی کی با بیشتر از۱۰سال سابقه ۴٫۵حقوق میگیره با ۲تا بچه یکی نیست بگه یه ماه خودت میتونی با این شرایط زندگی کنی.ظلم و خفقان تو ایران خودرو بیداد میکنه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->