یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

دردسری به نام زبان انگلیسی برای مسئولان

  • کد خبر: ۸۷۸۵۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
دردسری به نام زبان انگلیسی برای مسئولان
انگلیسی صحبت کردن بعض از مقامات دولتی در کشور ما هر از گاهی به سوژه مردم در فضای مجازی تبدیل می‌شود. موضوعی که همیشه تکرار می‌شود و ظاهرا پایانی بر این تلاش ناقص وجود ندارد.

محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ شاید شما هم فیلم صحبت‌های علی سلاجقه، رئیس جدید سازمان حفاظت محیط زیست ایران، را در نشست گلاسکو و به زبان انگلیسی دیده اید. اینکه او در جایگاه مسئولی که در حوزه محیط زیست که نیازمند ارتباط مستمر با دیگر کشور‌های جهان است تا در راستای ایجاد وضعیت بهتر در حوزه محیط زیست گام بردارند، بتواند به راحتی به زبان انگلیسی سخن بگوید، ابتدایی‌ترین ویژگی یک مدیر در این سطح است. آن هم در دنیای امروز که گسترش فناوری در زندگی بشر او را بیش از گذشته نیازمند ارتباط با دیگر هم نوعانش در سطح جهان کرده است.

نشست گلاسکو یکی از اتفاقات مهم و بزرگ در حوزه محیط زیست در جهان است که به میزبانی شهر گلاسکو، بزرگ‌ترین شهر اسکاتلند، درحال برگزاری است. بی شک سخنرانی رئیس سازمان محیط زیست به زبان فارسی و ترجمه صحیح سخنان او توسط یک مترجم حرفه‌ای برای مقامات دیگر کشور‌ها می‌توانست علاوه بر اینکه اهمیت توجه مسئولان به زبان فارسی را در مجامع بین المللی یادآوری کند، مفاهیم مورد توجه سلاجقه را هم به شکلی بهتر به حاضران منتقل کند.

ماجرای تسلط نداشتن بعضی مدیران کشور به زبان انگلیسی گاهی به سوژه مردم در فضای مجازی تبدیل می‌شود. پارسال علی خضریان، نماینده تهران در مجلس، با تلفظ اشتباه ۲ کلمه انی ور (Anywhere) و انی تایم (Anytime) در فضای مجازی خبرساز شد.

اما این ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود. در آذر سال ۱۳۷۶ وقتی خداداد عزیزی با گل شگفت انگیزش به استرالیا باعث صعود ایران به جام جهانی شد و پس از بازی خبرنگار یکی از رسانه‌های استرالیا به سراغ او رفت، ترجمه‌های اشتباه مترجم خداداد آن قدر دست به دست شد که هنوز هم گاهی وایرال می‌شود.

یکی از کاربران ایرانی توییتر با به اشتراک گذاری فیلم سخنرانی رئیس سازمان محیط زیست به زبان انگلیسی نوشته است: «کاش یه روز اون قدر زبان انگلیسیم خوب بشه که بفهمم ایشون چی می‌گه.»

به نظر می‌رسد حالا شواهد و قراین کافی برای وزارت آموزش وپرورش مبنی بر لزوم بازنگری بر محتوا و روش آموزش زبان انگلیسی در مدارس وجود دارد؛ درسی که هیچ وقت با اقبال دانش آموزان روبه رو نشده است و اگر خشت اول ما در یادگیری زبان انگلیسی در مدارس درست گذاشته شده بود، امروز ما دانش آموزان قدیمی و دانش آموزان جدید وضعیت بهتری در زبان انگلیسی داشتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->