کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

نمایش ناامیدکننده کنفرانس تغییرات اقلیمی جهان در گلاسکو

  • کد خبر: ۸۸۰۰۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۹
نمایش ناامیدکننده کنفرانس تغییرات اقلیمی جهان در گلاسکو
در این اجلاس کارشناسان نزدیک به ۲۰۰ کشور بعد از ۲ هفته مذاکره تلاش کردند به توافقی برسند که دانشمندان برای مهار دمای زمین لازم دارند، اما این اتفاق نیفتاد. دست آخر کار به جایی رسید که حاضران در اجلاس واکنش‌های منفی از خود نشان دادند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ کنفرانس تغییرات اقلیمی جهان در گلاسکو، پایتخت کشور اسکاتلند، قرار بود برای جهان نسخه مطلوبی بپیچد. دست کم این بار نشان دهد که قرار است راهکار عملی‌تر برای نجات جهان ارائه کند. قرار بود به یک توافق پایدار و صلح آمیز دست پیدا کنند، اما همان طور که پیش بینی می‌شد جز سروصدا و هیاهو دریافتی برای جهان نداشت و مردم دنیا و به ویژه فعالان محیط زیست هرچه تلاش کردند و فریاد کشیدند نتوانستند راه به جایی ببرند و دست خالی به خانه هایشان برگشتند.

در این اجلاس کارشناسان نزدیک به ۲۰۰ کشور بعد از ۲ هفته مذاکره تلاش کردند به توافقی برسند که دانشمندان برای مهار دمای زمین لازم دارند، اما این اتفاق نیفتاد. دست آخر کار به جایی رسید که حاضران در اجلاس واکنش‌های منفی از خود نشان دادند.

آن‌ها بعد از ۲ هفته و در نهایت شگفتی به جای رأی به حذف زغال سنگ فقط به «حذف زغال سنگ از چرخه سوخت» رأی دادند. این یعنی خبری از محدودکردن افزایش دمای زمین به ۱.۵ درجه سانتی گراد نخواهد بود. نماینده سوئیس در این اجلاس به این مصوبه واکنش بسیار تلخی نشان داد و در نطقی کوتاه تلویحا حضور در گلاسکو را بی فایده خواند. اجلاسی که از پاپ تا اغلب رؤسای جمهور و شخصیت‌های مشهور و تأثیرگذار دنیا به آن امیدوار بودند، اما درنهایت نتوانستند براساس بحران‌هایی که جهان درگیر آن است تصمیم درستی بگیرند.

حالا دیگر گرسنگی و جنگ در کنار بحران‌های اقلیمی یکی از عوامل مهاجرت مردم به کشور‌های بزرگ دنیاست. ژاپن، آمریکا، چین، روسیه و هند بزرگ‌ترین کشور‌های تولیدکننده گاز گلخانه‌ای در جهان هستند، اما جز ژاپن و تا حدودی چین، هیچ کدام از این کشور‌ها برای کاهش تولید گاز گلخانه‌ای و رفتن به سمت ساخت شهر‌های پاک، قدم مؤثری برنداشته اند. مهم‌تر اینکه، پژوهشگران، بحران‌های اقلیمی را یکی از عوامل فروپاشی شهر‌ها و کشور‌های جهان قلمداد می‌کنند.

آن‌ها می‌گویند: «مهاجران معمولا تغییرات اقلیمی را به عنوان یکی از دلایل ترک وطن ذکر نمی‌کنند، زیرا تغییرات اقلیمی مفهومی به نسبت انتزاعی و بلند مدت است، اما همین مردم که زندگی شان به زمین‌های کشاورزی کوچک وابسته بود، از تغییر الگوی آب وهوا و از بین رفتن محصولاتشان می‌گویند و به آن آگاه هستند.» به نظر می‌رسد اجلاس گلاسکو بیشتر از هرچیز پوششی برای پنهان کردن هیولای سرمایه داری در جهان است؛ سرمایه دارانی که تصمیم اول و آخر را برای جهان می‌گیرند و اهمیتی به این حرف‌های به ظاهر انتزاعی نمی‌دهند.

سیاست مداران می‌توانند اگر واقعا دل نگران زندگی مردم هستند برای کاهش سریع مصرف آب و کاهش آلاینده‌ها در بخش کشاورزی دست به کار شوند و با وضع قوانین و مقررات تولید خودرو‌های پاک‌تر و کم مصرف‌تر را در دستورکار خود قرار دهند. می‌توانند با اتکا به دانش و تجربه تاریخی شهرسازی، شهر‌هایی با امکانات زیست بسازند، نتایج مطالعات و تحقیقات دانشمندان را مدنظر قرار دهند و ببینند که میلیون‌ها طرح توسعه‌ای در سال‌های گذشته چگونه وضع زندگی مردم را بهتر که نکرده اند هیچ، بین گروه‌های مختلف اختلاف انداخته و آن‌ها را به ترک خانه هایشان مجبور کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->