جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارگ اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارگ | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

علت سه رقمی ماندن مرگ‌های روزانه کرونا چیست؟

  • کد خبر: ۸۸۶۴۵
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۳
علت سه رقمی ماندن مرگ‌های روزانه کرونا چیست؟
دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹ از کاهش سرعت روند نزولی کرونا در کشور خبر داد و گفت: نگرانیم که شاید یک موج جدیدی وارد شود که تقریبا ورودش اجتناب‌ناپذیر است، اما زمانش مشخص نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کووید۱۹ از کاهش سرعت روند نزولی کرونا در کشور خبر داد و گفت: نگرانیم که شاید یک موج جدیدی وارد شود که تقریبا ورودش اجتناب‌ناپذیر است، اما زمانش مشخص نیست. البته امیدوارم تا پایان آذر ماه بروز پیک جدید به تاخیر بیفتد تا میزان واکسیناسیون‌مان افزایش یابد. در این صورت انتظار داریم که اگر موجی رخ داد، فقط موارد خفیف و سرپایی را ایجاد کند، نه موارد شدید و مرگ‌های بالا.

دکتر مسعود یونسیان، درباره وضعیت کرونا در کشور، گفت: روند کووید ۱۹ در کل کشور همچنان نزولی است، اما با شیب کم. چند هفته گذشته افزایش مختصری در برخی مناطق کشور دیده شد که برخی اعلام کردند احتمالا پیک جدید بیماری است، اما به نظر من نمی‌توانیم با یکی دو روز افزایش، درباره این موضوع اظهارنظر کنیم، این افزایش‌ها یا پیک جدید است یا دندانه است. از آن تاریخ تاکنون سه دندانه داشته‌ایم که روند بیماری در برخی مناطق به میزان مختصری بالا رفته و مجددا پایین آمده و حتی پایین‌تر از سطح قبلی ایستاده است.

کاهش سرعت روند نزولی کرونا

وی با بیان اینکه بنابراین وضعیت کلی کشور موج نزولی بیماری است، گفت: منتها اتفاقی که رخ داده این است که سرعت کاهش موارد جدید، کم شده است و در سطح بالایی از ابتلا به تعادل رسیده است. این سطح بالا باعث می‌شود که روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ مورد فوت روزانه داشته باشیم که عدد بالایی است. با این حال اگر در نظر بگیریم که فوتی‌های امروزمان مربوط به بستری‌های چند هفته قبل هستند، اگر با همین روال پیش برویم، انتظار داریم که مرگ‌هایمان در هفته‌های آینده دو رقمی شود.

نگرانی از ورود موج جدید

یونسیان ادامه داد: از طرف دیگر ما نگرانیم که شاید یک موج جدیدی وارد شود که تقریبا ورودش اجتناب‌ناپذیر است، اما زمانش مشخص نیست. اتفاقی که رخ می‌دهد این است که همزمان که رو به جلو پیش می‌رویم و احتمال بروز موج جدید هم هست، پوشش واکسیناسیون ما علی‌رغم تمام شایعات و تبلیغاتی که جماعت ضد واکسن انجام می‌دهند، در حال افزایش است و به خصوص تک دز‌های ما همه دو دزه خواهند شد. دو هفته که از تزریق دو دز بگذرد، درصد قابل ملاحظه‌ای ایمنی در برابر اشکال شدید بیماری رخ می‌دهد؛ بنابراین با این رویکرد انتظار داریم که اگر ان‌شاءالله موج جدیدمان را قبل از انتهای آذر ماه نداشته باشیم و بعد از انتهای آذر ماه موجی وارد شود، موجی با ابتلا‌های کم علامت یا بدون علامت و با بستری و مرگ بسیار کم باشد. مانند کشور‌هایی نظیر انگلیس و... که پوشش واکسیناسیون بالایی دارند. البته در کشوری مانند انگلیس به زندگی عادی بازگشتند و این باعث شد که تعداد موارد ابتلایشان بالا رود. منتها اگرچه تعداد مواردشان به موج قبلی نزدیک می‌شود، اما تعداد مرگ‌ها کمتر از یک‌دهم موج قبلی است که این تاثیر واکسن است و عمده مرگی هم که در این کشور می‌بینیم ناشی از عدم تمکین تزریق واکسن از سوی برخی افراد است.

وی گفت: البته نمی‌توان زمان بروز پیک بعدی را پیش‌بینی کرد، اما امیدوارم تا پایان آذر ماه بروز پیک جدید به تاخیر افتد تا میزان واکسیناسیون‌مان افزایش یابد. در این صورت انتظار داریم که اگر موجی رخ داد، فقط موارد خفیف و سرپایی را ایجاد کند، نه موارد شدید و مرگ‌های بالا.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->