«مجنون» ده میلیاردی شد مراسم رونمایی از مجسمه «والرین» برگزار شد + فیلم فیلم و سریال «فرزند آدم» روایتگر زندگی سید آزادگان می‌شود پژمان جمشیدی ممنوع‌الخروج شد؟ (۱۶ آبان ۱۴۰۴) داوران بخش فیلم کوتاه داستانی و مستند جشنواره فیلم شهر معرفی شدند اسامی آثار مستند جشنواره «فیلم شهر» اعلام شد تغییرات عجیب در چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر فیلم «غریزه» به میز برنامه «هفت» آمد «بازرس مورس» به شبکه تماشا آمد + زمان پخش ورود «ناتوردشت» به باشگاه ۲۰ میلیاردی‌ها هنرمندان ایرانی جوایز نهمین جشنواره بین‌المللی کرکوک را درو کردند تلاش برای مدال طلا؛ قصه جدید مستندساز ورزشی در «نردبان» زویا امامی بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت+ علت فوت مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد برگزار شد + فیلم کنسرت رایگان پنج خواننده پاپ و ارکستر سمفونیک تهران در میدان انقلاب انتشار فراخوان چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر + زمان ثبت‌نام جایزه توکیو برای فیلمی که صدای فلسطین را جهانی کرد اگر قلم در دست ما نباشد، دیگران روایت ما را خواهند ساخت راز جذابیت عاشقانه‌ها در «بامداد خمار»
سرخط خبرها

ارائه خدمات پستی به ناشران متوقف شده است

  • کد خبر: ۸۹۱۲۴
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۴
ارائه خدمات پستی به ناشران متوقف شده است
یاسر احمدوند، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از فراهم نشدن عقد قرارداد جدید با شرکت پست جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات پستی به ناشران خبر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز - روز گذشته پیامکی برای ناشران ایرانی ارسال شده بود که از عدم تمدید قرارداد با شرکت ملی پست ایران خبر می‌داد. در این پیامک آمده است:

«ناشر عزیز

ضمن پوزش

به اطلاع می‌رساند به دلیل عدم تمدید قرارداد و درخواست افزایش نرخ توسط شرکت ملی پست، سامانه پست کتاب با حصول توافق با شرکت مذکور از دسترس خارج خواهد بود.

باتشکر.

سامانه پست کتاب

موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران.»

در همین راستا معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگویی با خبرگزاری خبرآنلاین درباره تفاهم این معاونت با پست جمهوری اسلامی ایران برای استمرار خدمات پستی به ناشران گفته است بار مالی این توافق برای وزارتخانه حدود پانزده میلیارد تومان است و هنوز امکان عقد قرارداد جدید فراهم نشده است.

یاسر احمدوند، معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به گفتگو‌های مکرر با شرکت پست جمهوری اسلامی ایران برای استمرار خدمات پستی به ناشران گفته است: «به‌رغم تلاش‌های صورت گرفته و جلسات و مذاکرات متعدد هنوز با شرکت پست درباره استمرار خدمات پستی به ناشران به توافق نرسیده‌ایم.»

طبق اعلام روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، او ادامه داده است: «قرارداد جدیدی که شرکت پست پیشنهاد داده است منجر به افزایش هزینه‌های پستی ناشران خواهد شد. با توجه به استفاده گسترده ناشران از این خدمات که بخشی از آن توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت می‌شود و بار مالی این توافق برای این وزارتخانه حدود پانزده میلیارد تومان است، هنوز امکان عقد قرارداد جدید فراهم نشده است.»

احمدوند اظهار امیدواری کرده است: «امیدواریم بتوانیم با تعامل خوب و نگاه فرهنگی وزارت ارتباطات همچنان ناشران و کتابخوانان از خدمات شرکت پست بهره‌مند باشند.»

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان تصریح کرده است: «توجه به فعالیت‌های فرهنگی مد نظر قانونگذار بوده است و امیدواریم مصوبات حمایتی از عرصه فرهنگ مورد توجه دستگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات باشد.»

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->