بودجه رویایی آموریم برای تقویت منچستریونایتد چرا خشن‌ترین سرمربی لیگ برتر مجوز بازگشت گرفت؟ | معمای الهامی و کمیته انضباطی مجیدی سرمربی استقلال نمی‌شود مدافع استقلالی در تیررس پرسپولیس بازگشت محرمی به پرسپولیس؟ بازگشت میلوشویچ به تمرین نساجی سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات موضع تند مدیرکل مستعفی ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران، مربی استقلال شدم درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد برنامه کارتال بعد از زدن قید جذب ستاره جوان لیگ عملکرد ضعیف ارونوف در ۲ بازی اخیر پرسپولیس اتفاق عجیب در تک گل پرسپولیس به نساجی! دی‌بروینه در فکر ماندن در لیگ انگلیس مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی تغییر کرد | تاج فیروز رفت، میرزایی آمد سایه‌روشن‌های تمدید لیورپول با فن‌دایک طیبی با «جوجه» بهترین بازیکن تورنمنت تایلند شد! صعود یاران‌خداداد به نیمه‌نهایی لیگ برتر فوتبال نونهالان تیم میثاقیان فقط برد می‌خواهد احضار تاج به وزارت ورزش درپی نتایج ضعیف تیم ملی نوجوانان و جوانان
سرخط خبرها

صدرنشینی قاطع قوی سپید انزلی در لیگ دسته یک فوتبال

  • کد خبر: ۸۹۱۶۳
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
صدرنشینی قاطع قوی سپید انزلی در لیگ دسته یک فوتبال
شاگردان زار‌ع با یک پیروزی دیگر فاصله‌شان با دیگرتیم‌ها را بیشتر کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم فوتبال ملوان با برتری برابر مس شهر‌بابک، فاصله‌اش را در صدر جدول با رقبا افزایش داد. هفته هفتم لیگ دسته‌اول فوتبال ایران از ساعت‌۱۴:۱۵ دیروز با برگزاری ۸ دیدار برگزار شد که در مهم‌ترین دیدار، ملوان توانست در خانه با تک‌گل حمید کاظمی از روی نقطه پنالتی، مس شهربابک را شکست دهد و حضورش در صدر جدول را تثبیت کند.

ماشین‌سازی باز هم در خانه شکست خورد و این‌بار با نتیجه ۲‌بر ۱ مغلوب استقلال خوزستان شد. شهرداری همدان در خانه با نتیجه ۱ بر ۰ مقابل مس‌کرمان شکست خورد و خوشه‌طلایی توانست در تهران با نتیجه ۱ بر ۱ سایپا را متوقف کند تا روز‌های بد سایپا در لیگ‌یک ادامه داشته باشد. تیم رده‌دومی قشقایی شیراز، دومین شکست فصل خود را نیز تجربه کرد و با یک‌گل مقابل آرمان‌گهر مغلوب شد. در پرگل‌ترین بازی دیروز، خیبر خرم‌آباد برابر شمس‌آذر قزوین به تساوی ۳‌بر‌۳ رسید. این نخستین امتیاز خیبر تحت‌هدایت عبدا... ویسی بود تا لرستانی‌ها باز هم از صدر جدول فاصله بگیرند.

ویستاتوربین درحالی‌که با گل مهرداد قاسمی‌نژاد، بازیکن سابق رایکا، از تیم رایکا بابل پیش بود، با گل دقیقه پایانی جواد غلامی برای نما‌ینده بابل، این دیدار را با تساوی به پایان رساند. شهرآورد قعرنشینان بوشهری در‌حالی با تساوی ۲‌بر‌۲ خاتمه یافت که شاهینی‌ها ابتدا با ۲ گل پیش افتادند؛ اما شاگردان ایمان رزاقی‌راد توانستند با جبران گل‌های خورده، مانع از این شوند که عقاب‌های بوشهر، نخستین پیروزی فصل خود را دشت کنند. ملوان با پیروزی در این هفته، هفده‌امتیازی شد و فاصله خود را با سایر رقبا زیاد کرد.

قشقایی شیراز با‌وجود شکست برابر آرمان‌گهر، با ۱۳‌امتیاز در رده دوم باقی ماند و آرمان‌گهر نیز با توجه به این ۳‌امتیاز، سیزده‌امتیازی شد و در رده سوم قرار گرفت. تیم فوتبال ماشین‌سازی با یک و شاهین شهرداری بوشهر با ۲‌امتیاز در قعر جدول لیگ دسته‌اول قرار دارند. در آخرین دیدار این هفته که از ساعت ۱۴:۴۵ برگزار شد، تیم فوتبال استقلال‌ملاثانی با نتیجه بدون گل برابر شهرداری آستارا متوقف شد. شهرداری آستارا با این تساوی به رده هشتم رسید و استقلال ملاثانی با ۷‌امتیاز در رده چهاردهم باقی ماند.

صدرنشینی قاطع قوی سپید انزلی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->