زمان اکران آثار هفته فیلم و عکس مشهد اعلام شد + جدول پخش پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

ابوالفضل همراه، رئیس جدید فرهنگسرای نیاوران کیست؟ + بیوگرافی

  • کد خبر: ۸۹۴۹۸
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۴
ابوالفضل همراه، رئیس جدید فرهنگسرای نیاوران کیست؟ + بیوگرافی
عصر دیروز در مراسمی، ابوالفضل همراه، رئیس تازه فرهنگسرای نیاوران، حکم خود را دریافت کرد و عبادرضا اسلامی، رئیس پیشین این مجموعه، تودیع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود شالویی، سرپرست معاونت امور هنری در حکم انتصاب ابوالفضل همراه به عنوان رئیس جدید فرهنگسرای نیاوران نوشته است: «با عنایت به تجربه پربار هنری، سوابق ارزشمند مدیریتی و شناختی که از حسن همراهی و همکاری صمیمانه جنابعالی با جامعه هنری سراغ دارم، به موجب این حکم به عنوان مشاور اینجانب و رییس فرهنگسرای نیاوران منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند قادر متعال ضمن بهره گیری از نیروی انسانی کاردان و تجارب هنرمندان ارجمند، امکانات و منابع در اختیار را در جهت برنامه ریزی اصولی و هدفمند به منظور انجام وظایف محوله، بویژه برنامه‌های بین المللی در حوزه‌های متنوع هنری برای معرفی هنر اصیل ایرانی اسلامی به کار گیرید.»

ابوالفضل همراه متولد ۱۳۵۵ در نیشابور و فارغ التحصیل نمایش از دانشکده هنر‌های زیبا در زمینه بازیگری، کارگردانی و نویسندگی تئاتر، سینما و تلویزیون فعالیت دارد. 

او در سال ۱۳۸۰ شمسی به عنوان دستیار کارگردان در سریال از میان مردم فعالیت داشت؛ سپس مدتی نیز مدیریت تولید چند پروژه را برعهده گرفت. ابوالفضل همراه پس از چند سال فعالیت در پشت صحنه، با فیلم سینمایی اخراجی ها در سال ۱۳۸۵ شمسی در نقش عباس به کارگردانی مسعود ده نمکی وارد عرصه حرفه ای بازیگری شد. او در سال ۱۳۸۴ شمسی، تجربه ای کوتاه و نیمه حرفه ای را با سریال چه کسی به سرهنگ شلیک کرد بدست آورد؛ وی در سال ۱۳۸۶ شمسی و به صورت حرفه ای با سریال سلام وارد دنیای تلویزیون شد.

رئیس مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و برگزاری و داوری جشنواره‌های فرهنگی، هنری تئاتر، فیلم، رسانه‌های دیجیتال و نشریات از جمله سوابق همراه است.

منبع: صفحه اقتصاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->