آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) بازدید استاندار خراسان رضوی از روند بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی | مظفری: فرایند خروج اتباع با احترام باشد تا خاطره‌ای مطلوب از حضور آنان در ایران باقی بماند والی طالبان در هرات پیروزی ایران در برابر اسرائیل را تبریک گفت بازدید استاندار خراسان رضوی از مهمانشهر تربت‌جام (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴) لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت و ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون شوراها بررسی می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴) کمک‌های مردم هرات و بادغیس به مردم غزه ارسال شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴) مقامات عالی طالبان برای بررسی وضعیت مهاجران وارد هرات شدند سفیر ایران در کابل: توسعه روابط با کشور‌های همسایه در اولویت است بیش از ۷۲ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز در پنج روز گذشته به کشورشان بازگشته‌اند افزایش چهار برابری اخراج مهاجران غیرمجاز از تهران حضور مهاجرین افغانستانی در تهران در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای اقتدار + فیلم وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تهدید طالبان: ما را به رسمیت نشناسید، داعش قدرت می‌گیرد

  • کد خبر: ۸۹۵۶۳
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۸
تهدید طالبان: ما را به رسمیت نشناسید، داعش قدرت می‌گیرد
سخنگوی طالبان گفت: دست ما به خاطر تحریم‌های بین المللی بسته است. همین مساله نیز بر زندگی مردم عادی کشور تأثیر گذاشته است. تحریم‌ها وضعیت کنونی بحران انسانی را ایجاد می‌کنند و زمینه جذب داعش را فراهم می‌کند و داعش نیز از این وضعیت سود می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، سهیل شاهین سخنگوی طالبان در گفتگویی هشدار داد که همراهی نکردن جامعه جهانی با طالبان به بهای قدرت‌گیری داعش تمام می‌شود.

سهیل شاهین در این گفت‌وگو از جامعه جهانی به دلیل به رسمیت نشناختن طالبان و نگه‌داشتن منابع مالی این کشور که ثروت مردم افغانستان است گله کرد.

سهیل شاهین همچنین افزود: «دست ما به خاطر تحریم‌های بین المللی بسته است. همین مساله نیز بر زندگی مردم عادی کشور تأثیر گذاشته است. آنها با یک بحران انسانی روبرو هستند. این بحران به خاطر ما به وجود نیامده بلکه به‌دلیل اقدام آنهایی رقم خورده که تحریم می‌کنند و ذخایر بانک افغانستان را مسدود کرده‌اند.»

وی تصریح کرد: «یکی از اهداف و مقاصد توافقنامه دوحه، دستیابی به راه حل مسالمت‌آمیز از طریق گفتگو و پایان دادن به خصومت‌هایی بود که بین امارت اسلامی افغانستان و جامعه جهانی وجود داشت.

اما به نظر می‌رسد که آنها همچنان به خصومت‌شان ادامه می‌دهند. پس توپ در زمین آنهاست. آنها باید به این مرحله برگردند و با همکاری در ساخت افغانستان مشارکت کنند. به نظر من چنین اقدامی برای خود آنها هم خوب است. ثبات و امنیت در افغانستان به صلح و ثبات و امنیت در سایر کشورهای جهان کمک می‌کند. اما تحریم‌ها وضعیت کنونی بحران انسانی را ایجاد می‌کنند و زمینه جذب داعش را فراهم می‌کند و داعش نیز از این وضعیت سود می‌برد. نمی‌دانم چرا آنها با ادامه تحریم‌ها و نگه‌داشتن پول ما که ثروت مردم افغانستان است، به داعش کمک می‌کنند.»

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->