نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر+ ویدیو گل‌ها(۲۹‌فروردین ۱۴۰۴)| بازنده همیشگی مقابل طلایی‌پوشان! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جباری با حضور رجبی در آکادمی موافق نیست؟ باشگاه استقلال: داوران امتیازات ما را می‌گیرند مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد درخشش دوباره سید حسین درترکیب استقلال | شماره یک ناجی روز‌های بد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می‌شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟
سرخط خبرها

سکو‌های اول و دوم، زیرپای دختران دونده خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۹۹۲۷
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
سکو‌های اول و دوم، زیرپای دختران دونده خراسان رضوی
اولین دوره لیگ باشگاهی صحرانوردی بانوان به پایان رسید.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ نخستین مرحله از لیگ باشگاهی صحرانوردی بانوان در حالی به پایان رسید که دختران خراسانی دوباره درخشیدند و از ۱۰‌دونده برتر ایران نیمی از آن‌ها خراسانی هستند.
اولین مرحله از رقابت‌های دوی صحرانوردی قهرمانی باشگاه‌های کشور در بخش زنان در ورزشگاه چوگان شهدای تهران با حضور ۴ تیم پیگیری شد. همچون دوره‌های قبل، پیش‌بینی قهرمان کار سختی نبود و نفر اول دوی استقامت ایران یعنی پریسا عرب بازهم به‌عنوان نفر اول از خط پایان عبور کرد.

فدراسیون اعلام کرده است که این مسابقه برای نخستین‌بار و با هدف گسترش دو‌های استقامتی در کشور و ترغیب باشگاه‌ها برای سرمایه‌گذاری برای پرورش دوندگان استقامتی، برگزار شد. پیش‌از‌این مسابقات صحرانوردی فقط به‌صورت قهرمانی کشور برگزار می‌شد و حالا با آغاز لیگ این رشته، می‌توان شاهد پیشرفت و توسعه دوی صحرانوردی بود.
در این رقابت‌ها دوندگان مسیر ده‌کیلومتری را در ورزشگاه چوگان شهدا طی کردند. ورزشکاران در قالب تیم‌های باشگا‌ها و دستجات آزاد، پلیمر خلیج فارس خرم‌آباد، آکادمی دو‌و‌میدانی گیلان، اشتاد‌سازه مشهد و مقاومت بسیج تهران به‌مصاف یکدیگر رفتند.

نیمی از برترین‌ها خراسانی بودند

پلیمر خلیج فارس که در چند سال اخیر حضوری موفق در دوومیدانی داشته است و تیم دختران این باشگاه امسال در لیگ برتر دوومیدانی کشور به‌عنوان قهرمانی رسید، در اولین دوره لیگ صحرانوردی نیز مقتدرانه به عنوان نخست رسید. تیم‌های اشتاد‌سازه مشهد و مقاومت بسیج تهران به‌ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم ایستادند.

در بخش انفرادی بانوان، پریسا عرب از پلیمر خلیج فارس قهرمان شد، سمیرا خداترس، ورزشکار خراسانی، از همین تیم نایب‌قهرمان شد، پریچهر شاهی از پلیمر در رده سوم جای گرفت، مینا گلستانه از مقاومت بسیج تهران چهارم شد، حدیثه رئوف، دونده خراسانی، از پلیمر پنجم شد، زهرا افشاریان و انوشه ذوالفقاری از اشتادسازه مشهد ششم و هفتم شدند، مریم کرکچی از آکادمی دو‌و‌میدانی گیلان هشتم شد و الهه سینکایی و زینب خلیلی‌گلمکانی از اشتاد‌سازه مشهد نهم و دهم شدند.

سکو‌ها در دست مشهدی‌ها

خراسانی‌ها پرتعدادترین ورزشکاران مرحله اول بودند. تیم خراسان رضوی با نام اشتادسازه راهی این مسابقات شد که به‌عنوان نایب‌قهرمانی رسیدند. انوشه ذوالفقاری، زهرا افشاریان، زینب خلیلی و الهه سینکایی اعضای تیم اشتادسازه بودند که به‌جز سینکایی از استان تهران، ۳ ورزشکار دیگر مشهدی بودند که زیر‌نظر حمیده جوان تمرین کرده بودند و در این مسابقات ذوالفقاری به‌عنوان مربی‌بازیکن در تیم مشهد حضور داشت.

اما هدایت تیم قهرمان مرحله اول یعنی پلیمر را بازهم مربی مشهدی برعهده داشت. حمیده جوان همچون لیگ دوومیدانی کشور در این مسابقات نیز با تیم پلیمر همکاری داشت و هر ۲ تیم را به قهرمانی رساند. در تیم پلیمر، سمیرا خداترس و حدیثه رئوف از خراسان رضوی برای تیم خرم‌آبادی می‌دوند و بقیه ورزشکاران این تیم از لرستان و تهران هستند.

ورزقان، مقصد بعدی دوندگان

برای تعیین قهرمان لیگ، باید منتظر مرحله دوم مسابقات در هفته آینده، ۱۸‌آذر بود. بعد از میزبانی تهران در مرحله اول، دوندگان برای مرحله دوم باید راهی ورزقان در آذربایجان شرقی شوند. مجموع امتیازات دونده‌ها، باشگاه قهرمان را مشخص خواهد کرد. در صورت حضور‌نیافتن هریک از تیم‌ها در مرحله پایانی، از رده‌بندی مسابقات حذف خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->