اثربخشی دُزهای یادآور در کاهش خطر مرگ ناشی از اُمیکرون چقدر است؟ معاون وزیر بهداشت: ۲ دوز واکسن فقط ۱۰ درصد ایمنی در مقابل اومیکرون ایجاد می‌کند مشهد نارنجی شد | شهرهای قرمز به عدد ۷ رسیدند + نقشه رنگ بندی چند روش عالی برای درمان‌ خانگی سرماخوردگی موجودی آسترازنکا در خراسان رضوی تمام شد وزیر بهداشت: عملا وارد پیک ششم شده‌ایم آخرین آمار کرونا تا ۷ بهمن ۱۴۰۰ | شناسایی ۱۴۲۸۵ بیمار جدید در کشور، فوت ۳۰ تن دیگر حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۱ مشخص شد (۷ بهمن ۱۴۰۰) قتل پدر به دست فرزندش در رفسنجان کرمان ضرورت تعیین دستمزد واقعی و بهبود قدرت معیشت کارگران در سال آینده دستگیری افرادی که به اسم دوربین مخفی مردم را اذیت می‌کردند + فیلم نگاهی به واقعه محاصره لنینگراد واژگونی مینی بوس در جاده سنتو مشهد + فیلم انتقاد نماینده مجلس از عدم اجرای مناسب نظام «رتبه‌بندی معلمان» واکنش سخنگوی دولت به لایحه رتبه‌بندی معلمان (۷ بهمن ۱۴۰۰) جزئیات ارتقای طبقه شغلی فرهنگیان دارای مدرک «دیپلم» + متن بخشنامه (۷ بهمن ۱۴۰۰) به خاطر یک مشت لایک
خبر فوری

۵ ترفند نگهداری کیک به صورت تازه

  • کد خبر: ۸۹۹۶۲
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
۵ ترفند نگهداری کیک به صورت تازه
خیلی‌ها دوست دارند بدانند چطور می‌شود کیک‌ها را برای مدت طولانی‌تری در یخچال نگهداری کرد. برای این‌که همیشه کیک‌هایتان تازه بماند این پنج شگرد کمک‌تان می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک‌ هایی که حاوی فیلینگ و فرآورده‌های لبنی نظیر خامه یا انواع پنیر یا میوه‌های تازه هستند، حتما باید در یخچال نگهداری شوند.

برای کیک‌های دارای فوندات یا خامه‌کشی‌شده ابتدا ۱۵ دقیقه آنها را بدون سرپوش یا پوشش در سردترین بخش یخچال قرار دهید تا بخش‌های خامه‌ای آن سفت شود؛ سپس روی آن را با روش مناسبی بپوشانید.

در مورد سایر کیک‌ها نگهداری در یخچال الزامی نیست و چه بسا کیک، کیفیت و تازگی خود را از دست بدهد و سریع‌تر بیات یا خشک شود.

نگهداری کیک بدون روکش در یخچال نیز به جذب بوهای نامطبوع منجر شده و همچنین کیک رطوبت خود را از دست می‌دهد. بهتر است کیک را در مکان خشک و خنک قرار دهید.

بهتر است کیک‌های بدون فوندات یا خامه‌کشی را در دمای محیط نگهداری و حتما برای جلوگیری از خشک ‌شدن، سطح آن را با روش مناسبی بپوشانید. کیک‌های دارای روغن گیاهی نسبت به کیک‌ها دارای کره دیرتر خشک می‌شوند.

برای نگهداری کیک حتما از ظروف دربسته استفاده کنید. اگر ظرف یا درپوش مناسبی برای کیک در اختیار ندارید می‌توانید از یک کاسه بزرگ وارونه یا حتی سلفون یا فویل برای پوشاندن کیک استفاده کنید.

اگر سطح کیک شما دارای مواد خامه‌ای یا فوندات است می‌توانید با قرار دادن چند خلال دندان فضای کافی را تا فویل یا پوشش پلاستیکی ایجاد کنید.

برای نگهداری طولانی‌ مدت کیک (بدون فوندات یا خامه‌ کشی) می‌توانید آن را در فریزر قرار دهید. برای این کار آن را در فویل آلومینیومی محکم بپیچید. در مورد کیک‌هایی که بافت اسفنجی‌تری دارند بهتر است آن را در ظرف قرار دهید و سپس سطح آنها را با فویل بپوشانید. این کیک‌ها تا شش ماه قابل‌نگهداری در فریزر هستند.

کیک‌های دارای روکش یا فوندات هم قابل نگهداری در فریزر هستند اما باید توجه کنید ابتدا از منجمدشدن روکش آنها مطمئن شوید و سپس سطح آنها را با فویل به ‌آرامی بپوشانید.

این قبیل کیک‌ها تا سه ماه قابل نگهداری هستند. قبل از استفاده این قبیل کیک‌ ها را دو تا سه ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا از فریزر خارج شوند. البته بهتر است کیک‌ های خامه‌ ای یا حاوی پنیر (مثل چیز‌کیک‌ها) در دمای بالای محیط قرار نگیرند.

منبع: جام جم آنلاین

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}