کیفیت هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) نگاهی به حضور آمریکایی‌ها در مشهد و شکل‌گیری بیمارستان و مدرسه پرستاری «میسیونری» | نفوذ درمانی یانکی‌ها نصب ۱۸۴ قطعه بتنی در تقاطع غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: دخالت‌های بیجا، در امور شورا‌ها اختلاف ایجاد می‌کند معاون شهردار مشهد مقدس: ماحصل همدلی و کار تیمی مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، رضایتمندی زائران بود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم تغییر هیئت‌رئیسه خون تازه‌ای به شورا تزریق کند درباره یک جمعه‌بازار متفاوت در دل بیابان‌های پرت‌افتاده شرق مشهد | تماشای جمعه از آسمان هشتم سرپرست سفارت ایران در کابل به مناطق زلزله زده افغانستان رفت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اهتمام شورای ششم و مدیریت شهری به محدوده توس بر همگان روشن است + فیلم اعضای جدید هیئت‌رئیسه شورای ششم مشهد سوگند یاد کردند درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم
سرخط خبرها

سرقت میلیونی روزانه اموال عمومی، تاسیسات و زیرساخت‌های شهری | افزایش نگران کننده آمار سرقت تجهیزات شهری در مشهد

  • کد خبر: ۹۰۰۱۳
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۹
سرقت میلیونی روزانه اموال عمومی، تاسیسات و زیرساخت‌های شهری | افزایش نگران کننده آمار سرقت تجهیزات شهری در مشهد
متاسفانه این روزها سرقت تجهیزات شهری به شدت افزایش پیدا کرده است و روزانه گزارش های بسیاری از سمت شهروندان مبنی بر سرقت این تجهیزات داریم؛ موضوعی که گاهی خدمات رسانی مدیریت شهری را با مشکلات زیادی مواجه کرده است؛ به همین دلیل شهرداری مشهد به منظور بهبود این وضعیت، نیاز به مشارکت شهروندان و همراهی دیگر سازمان های ذیربط دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، عمق فاجعه سرقت تجهیزات شهری را می‌توان در تماس مردم با سامانه ارتباطات مردمی 137 متوجه شد، روزانه به دلیل انجام این سرقت ها مشکلات و خطرات زیادی برای شهروندان به وجود می‌آید که گاهی منجر به آسیب‌های جانی و مالی برای انان می‌شود.

علاوه بر مشکلات ایجاد شده برای شهروندان، این سرقت ها خدمت رسانی مدیریت شهری را نیز با مشکلات جدی مواجه می‌کند و حتی گاهی موجب توقف چند روزه پروژه های شهری می شود.

در واقع این سرقت‌های سریالی، زندگی معمولی و ترددهای روزانه شهروندان را با مشکل مواجه می‌کند، به‌طوری که برخی از تصادفات یا ترافیک‌های سرسام‌آور ناشی از سرقت تابلوهای شناسایی معابر یا راهنمایی و رانندگی است.

بیش از ۷۰۰ تماس با موضوع سرقت تجهیزات و زیرساخت‌های شهری

از ابتدای سال جاری بیش از 700 تماس درخصوص سرقت تجهیزات شهری توسط شهروندان با سامانه ارتباطات مردمی 137 گرفته شده است که 188 تماس درخصوص خسارت، سرقت و نصب علائم هشداردهنده و رفع خطر، 133 تماس با موضوع سرقت تجهیزات فضای سبز، سرقت نرده‌های مسیل، کال و کانال‌ها بوده است.

سرقت تجهیزات ترافیکی و فرهنگی، تجهیزات خدمات شهری، فنی عمران و حمل و نقل عمومی نیز از موارد پرتکرار تماس های شهروندان با سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ بوده است.

بیشترین سرقت تجهیزات ترافیکی در بزرگراه بسیج و شهید میرزایی اتفاق می افتد

مهدی عظیمی معاون اجرایی سازمان ترافیک نیز در خصوص این موضوع، اظهار می‌کند: بیشترین سرقت تجهیزات ترافیکی در بزرگراه بسیج و شهید میرزایی میرزایی رخ می‌دهد.

وی می‌گوید: نرده‌ها، گاردریل، تابلوها و پایه‌های ترافیکی جزو بیشترین موارد سرقت هستند که سالیانه ۲ و نیم تا ۳میلیارد تومان به تجهیزات ترافیکی خسارت می‌زنند.

بیشترین آمار سرقت‌ها مربوط به سرقت کابل های برق و شبکه است

علی پژومند راد رئیس مرکز کنترل ترافیک شهرداری مشهد نیز با بیان اینکه متاسفانه سرقت تجهیزات ترافیکی هوشمند این روزها افزایش داشته است، می افزاید: کابل های برق و شبکه از جمله موارد پرتکرار این سرقت‌ها هستند‌‌.

وی ادامه می‌دهد: از ابتدای سال جاری بیش از هزار متر کابل برق و ۲۶۰ متر کابل شبکه به سرقت رفته است.

روزانه چندین میلیون تومان از اموال عمومی مشهد سرقت می‌شود

سیدمهدی سادات رییس اداره نظارت بر نگهداری و تعمیرات تاسیسات شهری شهرداری مشهد نیز در این خصوص، می گوید: درحال حاضر سرقت‌های دیگر توسط سارقین ساده یا تازه کار انجام نمی‌شود بلکه این سرقت‌ها به صورت هماهنگ و توسط سارقین حرفه‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه روزانه چندین میلیون تومان از تاسیسات و زیرساخت‌های شهری و اموال عمومی در مشهد سرقت می شود، تاکید می‌کند: به همین دلیل مدیریت شهری مجبور است هزینه ای را که باید صرف توسعه شهر کند در رفع خطر و جایگزینی زیرساخت‌های شهری خرج کند.

سادات تصریح می‌کند: مدیریت شهری می تواند با اجرای طرح حفاظت فیزیکی با استفاده از ظرفیت مردمی شورای اجتماعی محلات و برخورد جدی با مال خرهای شناخته شده اموال مسروقه، آمار سرقت‌ها را کاهش دهد.

این سرقت پیامدهای زیادی را به دنبال دارد که به همین دلیل باید راهکارهایی در این موضوع اندیشیده شود؛ بنظر می‌رسد در حال حاضر نیازمند فرهنگسازی و ارائه آموزش های لازم برای شهروندان با کمک رسانه ها و ایجاد شرایط سخت برای سارقین با ایمن کردن تجهیزات شهری هستیم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->