مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

اختلاف دوباره آجورلو با سازمان لیگ درآستانه دربی

  • کد خبر: ۹۰۲۶۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۰
اختلاف دوباره آجورلو با سازمان لیگ درآستانه دربی
مصطفی آجورلو، مدیرعام باشگاه استقلال همچنان دست بردار اجرای تبلیغات محیطی از سوی باشگاه استقلال نیست و نامه تازه‌ای را دراین راستا به سازمان لیگ ارسال کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، کشمکش میان باشگاه استقلال و سازمان لیگ همچنان ادامه دارد و مدیرعامل باشگاه استقلال درآستانه دربی دوباره از سازمان لیگ خواسته اجرای تبلیغات محیطی را به عهده آن‌ها بسپارند. آجورلو در نامه‌ای که به سازمان لیگ ارسال کرده حتی از سازمان لیگ درخواست شماره حساب کرده تا سهم آن‌ها را پرداخت کند! آجورلو  در نامه‌ای به حیدر بهاروند، رییس سازمان لیگ؛ خواستار همکاری عوامل اجرایی سازمان لیگ در جهت اجرای تبلیغات محیطی توسط باشگاه استقلال در دربی روز شنبه ۱۳ آذر در ورزشگاه آزادی شده است. مدیرعامل استقلال در این نامه یادآور شده است که پیرو توافقات انجام شده در محل وزارت ورزش بار دیگر آمادگی باشگاه استقلال را جهت ارائه صد درصد تضامین از ناحیه کارگزار اعلام کرده و خواستار ارسال فرمت قرارداد فی‌مابین در اسرع وقت توسط سازمان لیگ شده است. آجورلو در پایان نامه تاکید کرده است؛ در صورت اعلام شماره حساب از سوی سازمان لیگ، باشگاه استقلال آماده واریز سهم سازمان لیگ از تبلیغات محیطی مسابقه با نساجی و دربی تهران خواهد بود.

با توجه به ارسال نامه جدید از سوی باشگاه استقلال به سازمان لیگ به نظر می‌رسد که همچنان اختلاف‌ها میان مدیران این باشگاه و مسئولان سازمان لیگ پا برجا است. این نامه درشرایطی دوباره به سازمان لیگ ارسال شده که پیش‌تر سازمان لیگ اعلام کرده بود جمع آوری تبلیغات محیطی از سوی باشگاه استقلال و عواملش درجریان بازی با نساجی تخلف محسوب می‌شود، اما مدیران باشگاه استقلال بار دیگر خواسته خود را مطرح و حتی مدعی شده‌اند پیرامون این ماجرا در وزارت ورزش و جوانان با مسئولان سازمان لیگ به توافق نهایی دست یافته‌اند.

باید دید که سرنوشت این موضوع چه خواهد شد وآیا باشگاه استقلال که به تنهایی درمیدان مقابله با سازمان لیگ قرار گرفته آیا می‌تواند حرفش را به کرسی بنشاند یا اینکه همچنان این اختلاف حل نشده باقی خواهد ماند؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->