۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! دورسون در لیست خرید ساپینتو | هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم
سرخط خبرها

اختلاف دوباره آجورلو با سازمان لیگ درآستانه دربی

  • کد خبر: ۹۰۲۶۵
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۰
اختلاف دوباره آجورلو با سازمان لیگ درآستانه دربی
مصطفی آجورلو، مدیرعام باشگاه استقلال همچنان دست بردار اجرای تبلیغات محیطی از سوی باشگاه استقلال نیست و نامه تازه‌ای را دراین راستا به سازمان لیگ ارسال کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، کشمکش میان باشگاه استقلال و سازمان لیگ همچنان ادامه دارد و مدیرعامل باشگاه استقلال درآستانه دربی دوباره از سازمان لیگ خواسته اجرای تبلیغات محیطی را به عهده آن‌ها بسپارند. آجورلو در نامه‌ای که به سازمان لیگ ارسال کرده حتی از سازمان لیگ درخواست شماره حساب کرده تا سهم آن‌ها را پرداخت کند! آجورلو  در نامه‌ای به حیدر بهاروند، رییس سازمان لیگ؛ خواستار همکاری عوامل اجرایی سازمان لیگ در جهت اجرای تبلیغات محیطی توسط باشگاه استقلال در دربی روز شنبه ۱۳ آذر در ورزشگاه آزادی شده است. مدیرعامل استقلال در این نامه یادآور شده است که پیرو توافقات انجام شده در محل وزارت ورزش بار دیگر آمادگی باشگاه استقلال را جهت ارائه صد درصد تضامین از ناحیه کارگزار اعلام کرده و خواستار ارسال فرمت قرارداد فی‌مابین در اسرع وقت توسط سازمان لیگ شده است. آجورلو در پایان نامه تاکید کرده است؛ در صورت اعلام شماره حساب از سوی سازمان لیگ، باشگاه استقلال آماده واریز سهم سازمان لیگ از تبلیغات محیطی مسابقه با نساجی و دربی تهران خواهد بود.

با توجه به ارسال نامه جدید از سوی باشگاه استقلال به سازمان لیگ به نظر می‌رسد که همچنان اختلاف‌ها میان مدیران این باشگاه و مسئولان سازمان لیگ پا برجا است. این نامه درشرایطی دوباره به سازمان لیگ ارسال شده که پیش‌تر سازمان لیگ اعلام کرده بود جمع آوری تبلیغات محیطی از سوی باشگاه استقلال و عواملش درجریان بازی با نساجی تخلف محسوب می‌شود، اما مدیران باشگاه استقلال بار دیگر خواسته خود را مطرح و حتی مدعی شده‌اند پیرامون این ماجرا در وزارت ورزش و جوانان با مسئولان سازمان لیگ به توافق نهایی دست یافته‌اند.

باید دید که سرنوشت این موضوع چه خواهد شد وآیا باشگاه استقلال که به تنهایی درمیدان مقابله با سازمان لیگ قرار گرفته آیا می‌تواند حرفش را به کرسی بنشاند یا اینکه همچنان این اختلاف حل نشده باقی خواهد ماند؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->